VVD pakt langharig werkschuw tuig aan

Precies, zo doe je dat VVD; dat Occupy-tuig moet zijn bek houden en direct weer aan het werk voor jullie bonussen, en als je ze niet van het plein kunt knuppelen omdat de rechtse staatsgreep helaas nog niet zo ver gevorderd is pak je hun uitkering, waar je voetstoots van uit gaat dat dit langharig werkschuw tuig er wel van moet leven, af.
Rechts Nederland likt hier zijn vingers bij af.

21 gedachten over “VVD pakt langharig werkschuw tuig aan”

 1. Ha, Laurent, heb `k net ook een stuk over geschreven. Nu klaar en opgestuurd.
  Die VVD loopt daar nog eens op stuk, een boemerang keert altijd terug.

 2. VVD moet er kennelijk even aan herinnerd worden dat recht op demonstratie een democratisch recht is. Of is democratie voor de vvd hetzelfde als vrijheid voor de pvv.

  Stemmen en je bek houden is kennelijk het devies.

 3. De VVD bekent hier duidelijk haar materialistisch en eenzijdig economisch wereldbeeld.
  De mens als economisch middel die voor het productieproces ten allen tijden moet worden ingezet.
  De vrijheid, toch een uniek verschijnsel voor de mens, is hierdoor geheel van de kaart verdwenen.
  Geketend aan de banden van de ‘vrije’ economie.
  Het wordt hoog tijd voor een basisinkomen waar iedereen gegarandeerd is van zijn eerste levensbehoeftes en daarnaast een maximum inkomen (zo rond de 10miljoen) zodat deze graai cultuur waar ’the sky is the limit’ oftewel ‘ik ten koste van miljoenen anderen’ afgelopen is.
  Een hele klus, maar we moeten gaan omdenken voordat we tot echte veranderingen kunnen komen.
  Occupy is een teken van hoop!

 4. Stelletje Sukkels. Ga lekker werken in plaats van op een uitkering teren en de hele dag uit je neus vreten! VVD + PVV RULE!!!

 5. Peter Schreef:

  Stelletje Sukkels. Ga lekker werken in plaats van op een uitkering teren en de hele dag uit je neus vreten! VVD + PVV RULE!!!

  O, o, weer zo’n bruine bralnoot in de gebiedende wijs. Kun je aantonen dat mensen hier niet zouden werken? Plus: je lelijke nazitoon matigen of anders opkrassen!! Exit ➡

 6. @4 Huh? Ik werk me de tering (zoals ze in Rotterdam zeggen) en krijg er goed voor betaald en dan zeg jij dat ik een uitkering heb? Met zulk taalgebruik ben je voor mij zelf een enorme sukkel. En wat dat PVVD Rule! Betreft; geniet er nog maar van zolang het kan. Over een poosje is het afgelopen met dit stomme kabinet en een maatschappij waarin iedereen alleen maar aan zichzelf denkt. Zinnige mensen zullen altijd weer terugkomen. Sukkel!

 7. @2 Pistache, ben het helemaal met je eens. VVD (Volkspartij voor Vrijheid en Democratie) kan die laatste twee letters wel laten vallen. Blijft alleen Volkspartij over, klopt wel een beetje, partij voor ‘het Volk’ net als die PVV, die kan die laatste V wel laten vallen.
  Wacht misschien kan die ene V van bij die twee overgebleven letters? Want het is toch een pot nat. Al willen VVD’ers er officieel niets van weten, de PV is toch echt gewoon het mindere broertje van de V.
  Nu nog een naam: PVV – Partij Voor het Volk? Alleen zal ik nooit bij dat Volk willen horen, mij te zuur allemaal.

 8. Peter Schreef:

  Stelletje Sukkels. Ga lekker werken in plaats van op een uitkering teren en de hele dag uit je neus vreten! VVD + PVV RULE!!!

  Wahaha, binnenkort valt dit kabinet en wil er niemand meer met die gelobotomeerde psychopaten van de PVV samenwerken.

 9. ‘S nachts komen brallen dat wij hier moeten werken levert in het vervolg direct een ban op. Had ik al eens eerder aangegeven. Ik zal even de REGELS aanpassen met deze nieuwe regel.

 10. #J. v.d. Heuvel, #12 & #13.
  Me dunkt krijgt rechts trolplebs dat zich een slag in de rondte zou werken, niet alleen `s nachts, maar ook `s zaterdags en `s zondags arbeidsdicteerverbod. Er is tenslotte altijd nog vijfdaagse werkweek. :-;

 11. iedereen weet dat er geen banen zijn voor alle werknemers.
  dit omdat mensen die het goed hebben dit niet wensen te delen.
  want arbeid is net zoals inkomen te verdelen.
  nee, het werkschuwe tuig zijn de politici van vooral de vvd die studeren op kosten van het proletariaat en daarna niets afdragen van hun exorbitante honoraria.
  integendeel, vastgebakken aan het pluche de lagere klasse het vel over de oren trekken.
  de occupyers hebben gelijk, weg met het kapitalisme en z`n onbeschaamde graaicultuur.

 12. Peter Schreef:

  Ga lekker werken in plaats van op een uitkering teren

  Ik ben bijna 22½ jaar zelfstandig ondernemer geweest en ben 100% arbeidsongeschikt geraakt omdat de overheid een aantal regels voor revalidatie bij zelfstandigen niet op orde bleek te hebben. (Een van die regels is trouwens afgeschaft met mij als voorbeeldgeval.)

  Ik zal je de details besparen, maar in het ziekenhuis waren ze de laatste keer bijna een uur bezig om al mijn medicatiegegevens in te voeren. 😛

  Dus lekker werken? Graag, kom maar op met die baan! “Teren” op wel 120 euro per maand voor eten, kleding, bijbetaling medicijnen en “onvoorzien” hangt me namelijk al een paar jaar behoorlijk de keel uit.

 13. Het zou eens goed zijn, als mensen die deze mening hebben ( VVD en PVV).
  Eens 1 jaar van de bijstand moeten leven.
  Even kijken, als ze nog steeds vinden, dat zo iemand geen recht op eigen mening heeft, en daar voor uit mag komen.
  Tevens weten ze dan hoe het is, om ieder dubbeltje 10 x om te draaien.

 14. Om werkschuw te zijn hoef je absoluut niet langharig te zijn. Iets anders is het als je inderdaad de uitkeringen van deze slampamp kampeerders aan gaat pakken. Want dan moet Groenslinks en PvdA voor een groot gedeelte van hun aanhang in onderhoudt gaan voorzien.

 15. werkschuw tuig tref je aan in verschillende verschijningsvormen, van kaal tot lange vieze krulletjes, van Lucassen tot Graus

  als al die VVD dino’s niet in baantjes en commissariaten zouden grossieren dan zou de werkloosheid een stuk lager zijn

  Loek Hermans met 13 bijbanen is natuurlijk niet serieus te nemen, overal laat hij rampspoed achter

  allemaal old boys network met rode broeken op de golfbaan, bestuurlijke kwaliteiten optioneel, vriendjespolitiek verplicht

 16. Pieter Schreef:

  Iets anders is het als je inderdaad de uitkeringen van deze slampamp kampeerders aan gaat pakken. Want dan moet Groenslinks en PvdA voor een groot gedeelte van hun aanhang in onderhoudt gaan voorzien.

  Wat een belachelijke reactie. Hoe weet jij of alle kampeerders een uitkering trekken? Wat doe je zèlf voor de kost? 😥

Reacties zijn gesloten.