FAQ

Je hebt gereageerd maar je bericht verschijnt niet
Misschien zit je bericht in het spamfilter, dat werkt niet altijd 100%, neem contact op als je reactie niet geplaatst wordt en je denkt dat dat niet terecht is.

Registreren/inloggen
I.v.m. hacken/spam is registreren voorlopig niet toegestaan. De redactie kan indien nodig nieuwe gebruikers aanmaken. Neem hiervoor contact op met krapuul2009@gmail.com.

Avatars
Q – Hoe krijg je ’n geinige avatar bij je reacties/artikelen?
A – Je gaat naar http://en.gravatar.com/ en je doet “sign up”. Kies een (voor en.gravatar.com unieke) usernaam, bijvoorbeeld je eigen naam, maakt eigenlijk niet uit, als ie maar uniek is. Maar (belangrijk) gebruik het email-adres dat je hier op Krapuul gebruikt om te reageren. Wanneer je vervolgens op die site inlogt en dan naar My Account (bovenaan het scherm) en dan naar Add an image gaat dan kan je een plaatje van je harde schijf uploaden. Later zal gravatar dan weer zien dat híer wordt gereageerd met jouw email, en vervolgens het plaatje tonen.

Q – Je nieuwe avatar wordt niet zichtbaar, wat nu?
A – Da’s jammer. Dat kan even duren. Vaak helpt je cache leeggooien (hier staat voor alle browsers hoe dat moet). Of deze site met een andere browser bezoeken. En geduld is natuurlijk een schone zaak.

Gastbijdragen/redactielid worden
Als je auteur wil worden probeer je eerst eens een paar bijdragen via ons open podium. Een gastbijdrage MOET uniek zijn voor krapuul en verscheen niet al eerder op een andere site. Wij behouden ons het recht voor om de bijdrage te wijzigen of niet te plaatsen.

Krapuul helpen:
Stuur tips
– Reageer op de site
– Geef het door als er fouten staan in de berichten
– Volg krapuul op Twitter
– Plaats berichten van krapuul op social network sites
– Like onze Facebookpagina
– Link naar krapuul.nl op je site.
– Doneer, neem contact op.
– SEO expertise of juridisch advies geven.

1 gedachte over “FAQ”

Reacties zijn gesloten.