Wil je een betere wereld? Kijk dan niet meer om 8 uur ’s avonds naar Gelauff’s NOS-voorleeshalfuurtje

Hier schrijft LRD – wat ben ik trouwens blij weer af en toe wat van hem te lezen! – over ‘de nieuwe Griekse voorstellen.’
Inderdaad, een heel land en een heel volk in de ramsj. Zoals dat gaat bij neo-liberalen die niets om mensenlevens, waarden als empathie, menselijkheid en geluk, cultuur geven.
Eergisteren manifesteerde het NOS-voorleeshalfuurtje van kleuterjuf Marcel Gelauff zich verkneukelend als spreekbuis van staatsgrepen- en oorlogsuitbater annex schreeuwlelijk Guy Verhofstadt (die de volgende keer net als in Kiev destijds met een megafoon naar het marktplein dat het Europarlement is komt. Meer dan zesduizend vijfhonderd doden zijn er gevallen sinds Guy Verhofstadt in Kiev stond te joelen alsook meer dan een miljoen vluchtelingen) die de Griekse premier Tsipras de oren zou wassen. De hondsdolle schreeuwlelijk Guy Verhofstadt en kleuterjuf Marcel Gelauff met hun historisch besef van nul.
De response van Tsipras kregen we als kijker niet te zien. Dat mochten we niet zien en daarom hier alsnog.

De Griekse site ’thepressproject.gr’ merkt over de mainstream media in Griekenland op:

” the mainstream media have declared war on citizens, taking a position on the referendum and violating any notion of journalistic ethics. Their reporting is designed to terrorize and create a culture of fear, without any trace of truth or balance, whilst presenting themselves as objective and responsible.”

Bron

Het is onverkort van toepassing op de troep van Gelauff en de rest van die diarree die mensen dag aan dag de huiskamers binnengeslingerd krijgen via de zogeheten ‘onze media’ waarbij programma ‘Eenvandaag’ het bestond zich onlangs op de borst te kloppen over hoe ‘objectief en volledig’ ze wel niet waren. De gotspe. Terecht noemde Varoufakis dergelijke praktijken onlangs ’terrorisme.’

Lode Vanoost van het door ons hier vaak aangehaalde en onvolprezen ‘Dewereldmorgen.be’ merkte trouwens nog iets op, namelijk dat het nieuwe stopwoordje van de gelijkgeschakelde media in onze landen is geworden ‘duidelijke Griekse voorstellen.’
Inderdaad: schreeuwlelijkerd Verhofstadt verweet in zijn tirade waar Gelauff zich zo over verkneukelde Tsipras dat er nooit ‘duidelijke, concrete voorstellen’ uit Griekenland kwamen voor ‘hervormingen.’
‘Hervormingen’ is een neo-liberaal eufemisme voor ‘afbraak’ en ‘hongerpolitiek.’
Wel, met dank aan Lode Vanoost: hier zijn de duidelijke Griekse voorstellen welke de Griekse regering zelf gedaan heeft in februari j.l. toen Dijsselbloem diezelfde Grieken chanteerde met een massale hongerdood en het vreten van tulpenbollen.
Overbodig te vermelden dat het in de lijn der verwachtingen ligt dat Gelauff maar ook de rest van de hoerenmadammen van de gelijkgeschakelde media hier aan voorbij zullen gaan en ons zullen blijven belazeren en vergiftigen met het idee dat er nog nooit uit Athene ‘duidelijke Griekse voorstellen’ zijn gekomen.
Wie een betere, rechtvaardiger wereld wil voor zichzelf, zijn geliefden en het nageslacht is al een eind op de goede weg als ie niet meer naar het giftige NOS Journaal kijkt.

4 gedachten over “Wil je een betere wereld? Kijk dan niet meer om 8 uur ’s avonds naar Gelauff’s NOS-voorleeshalfuurtje”

  1. Pingback: Het Passendale van Dijsselbloem en Gelauff | Krapuul

  2. Pingback: Guy Verhofstadt: corrupt en met een verborgen agenda | Krapuul

  3. Pingback: Nieuwsuur: Kritiekloos slijmen dat het er vanaf druipt #ThisIsACoup | Krapuul

  4. Pingback: ‘Netanyahu’s Omroep Stichting’ NOS roeptoeter voor extreemrechts | Krapuul

Reacties zijn gesloten.