Weg met de Schuts, de Nanninga’s, de Karskensen en het overige haatzaaiende gajes

Afgelopen week heb ik het even gehad over het racistische stuk drek genaamd Bart Schut van dat Sarah Palin fanforum en hoe door Natasha Gerson de vloer met hem aangeveegd is na zijn stukje over Marokkaanse soldaten in de Tweede Wereldoorlog op basis van de getuigenis van een nazi-hoer die een cassettebandje vol kakelde.
Nou is het geen doen, en we beginnen er dus ook niet aan, om elke bruine oprisping van dat stuk vuil maar te citeren en van commentaar te voorzien.
Het is ook niet nodig: wij geloven in de kracht van onze eigen argumenten en we accepteren de feiten – of we ze leuk vinden of niet – gewoon zoals ze zijn.

Maar gezien het feit dat het stuk drek van een Schut wél regelmatig een podium krijgt bij de Nederlandse Publieke Omroep om zijn diarree de vrije loop te laten als ‘islamdeskundige’ willen we toch even hier aandacht besteden aan het volgende.
In met name Afrika lijden en sterven er miljoenen (en zijn er even zovele miljoenen kinderen verweesd doordat hun ouders eraan stierven) aan AIDS.
Het is een ziekte die ontstellend veel lijden met zich meebrengt en hele gemeenschappen en sociale structuren compleet ontwricht en vernietigt.
Niet iets om grappig over te doen dus.
Maar bij de dreksite waar men ook ‘lacht om gaskamers tot men er tegen kan’ ziet Schut kans tot dit:

2015-06-18 liever AIDS

Laat even goed tot u doordringen wat hier gezegd wordt.
Hier is dus iemand die regelmatig op t.v. is om zaken te ‘duiden’ van mening dat islam en een vreselijke ziekte met elkaar te vergelijken zijn omdat beide…verschrikkelijke ziektes zijn in het totaal van haat verwrongen wereldbeeld van de auteur van deze tweet.
Het uitnodigen door de Publieke Omroep van dit soort gajes als ‘deskundige’ inzake wat dan ook, is niks anders dan doelbewust aanzetten tot haat en geweld.
Dat moet stoppen. Het mag wat mij betreft zelfs strafrechtelijk vervolgd worden aangezien aanzetten tot haat en geweld niets met vrijheid van meningsuiting te maken heeft. Als het niet stopt, laat iedereen protest aantekenen bij de Publieke Omroep en die omroepen boycotten door er niet meer naar te kijken.
We willen de Schuts, de Nanninga’s en de Karskensen niet meer. Nooit meer. Ze dienen te verdwijnen.
Wie bij wil dragen aan een menselijker geluid op de Nederlandse televisie zou ook kunnen overwegen Quinsy Gario te steunen bij het opzetten van zijn talkshow.

Wie vergeleek de islam nog meer met een ziekte? O ja, deze voormalig officier van justitie en thans Tweede Kamerlid namens een partij van massamoordenaars en etnisch zuiveraars in spe in welke hoedanigheid hij al 3125 dagen de maatschappij op uw kosten vergiftigt:

2013-03-06 Raymon de Roon Islam ziekte

Hier nog een voorbeeld van hoe mensen gedehumaniseerd werden door ze gelijk te stellen met een vreselijke ziekte.
Jeroen Pauw, Tijs van den Brink en Eva Jinek zijn zich er hopelijk van bewust dat niet gauw vergeten wordt welk tuig van de richel zij regelmatig een platform bieden.

2 gedachten over “Weg met de Schuts, de Nanninga’s, de Karskensen en het overige haatzaaiende gajes”

  1. Pingback: De overtreffende trap van weerzinwekkend | Krapuul

  2. Pingback: Hans de Boer (VNO-NCW): minderwaardig mens met een ontzettend grote bek en nul prestaties | Krapuul

Reacties zijn gesloten.