VVD-wethouder in Helmond wil militairen loslaten op werklozen

Jonge werklozen in Helmond die nergens aan de bak komen, moeten binnenkort een tegenprestatie gaan leveren voor hun uitkering. Ze moeten iets gaan betekenen voor de maatschappij. Helmond zet oud-militairen in om de jongeren te begeleiden.(…)
Wethouder Van Mierlo (Economische Zaken, Sociale Zaken en Financiën) [VVD – red.]: “Ook bij Defensie heeft men met bezuinigingen en noodgedwongen personeelsreductie te maken. Een aantal oud-defensiemedewerkers is bijzonder geschikt en vindt het leuk om als coach voor onze jongeren op te treden. Als geen ander hebben zij mensenkennis en kunnen zij jongeren motiveren. Het helpt hen daarnaast om de benodigde leer-werk-ervaring op te doen voor wat zij de burgermaatschappij noemen.”

Bron.

3 gedachten over “VVD-wethouder in Helmond wil militairen loslaten op werklozen”

 1. De meest handige manier is natuurlijk werklozen te laten begeleiden door militairen bij een loopgravenoorlog in Vlaanderen en Noord-Frankrijk.
  De laatste keer dat dat gebeurde ruimde dat mooi een paar miljoen van die armoedzaaiers op, kregen een stel generaals en de dolgedraaide voorgangers van Willem Alexander de ‘eer’ en verdienden de banken en de wapenindustrie er ook nog een centje aan.
  Vrije markt in optima forma. Leuk toch? Ik zeg: doen!

 2. Eerst maakt de VVD je werkloos en dan gaan ze je inzetten in conflicten.

  Als van Baalen zich in een cammopakje hijst dan moet je oppassen want dan waant hij zich generaal of nog erger een held die meedeed aan D-Day. Durf te wedden dat die man een makette heeft waar hij de hele nacht oorlogje speelt.

  VVDers ze zien je echt als gebruiksvoorwerp.

 3. Niet alleen de vvd,wat dacht u van europa .En wat van baalen onze vacantiehoudende bestuurder in brussel vond het nodig om na de uitslag van de verkiezingen in italie te roepen dat men dan daar maar net zo lang verkiezingen te houden tot er een europalievenderegering kon komen .

Reacties zijn gesloten.