Voor stompzinnig optimisme moet u bij de VVD zijn

VVD niet in piepzak om Senaat, zo hield Mark Rutte zijn gehoor zaterdag voor op het VVD-congres.

,,Ik maak me er niet zenuwachtig over.” Lijsttrekker bij de Eerste Kamerverkiezingen Loek Hermans verwacht dat de uitslag richting een meerderheid gaat voor coalitiepartijen VVD en CDA en gedoogpartner PVV. “Of dat wordt gehaald, zullen we zien, maar het komt goed, dat laatste overheerst.”

Wat in Godsnaam is dit voor debiel gezwets? Ik weet niet of je het in de gaten hebt, Hermans, maar als die meerderheid niet wordt gehaald hebben jij en je bruine schijtcoalitie een probleem.

Maar deze mentaliteit bij de VVD verklaart wel het domme, escapistische gelach en gegrijns waarmee onze huidige premier de meest rechtse regering sinds Seyss-Inquart I gevormd heeft, dat helemaal niets meer met liberalisme te maken heeft.

Ja lach maar, Rutte, zolang het nog kan.

2 gedachten over “Voor stompzinnig optimisme moet u bij de VVD zijn”

  1. Wie weet wat voor duivelse verbonden er al in de torenachterkamertjes gesmeed zijn. Vrij naar Dick Jol:Rutte weet de uitslag al (nl.wikipedia.org/wiki/Dick_Jol).

  2. “..onze huidige premier de meest rechtse regering sinds Seyss-Inquart I gevormd heeft, dat helemaal niets meer met liberalisme te maken heeft.”

    VVD: Nu zoveel mogelijk Rechts, voor de liberalisme kijken we in het volgende millennium. :))

Reacties zijn gesloten.