Trump Organisation klaagt Elijah Cummings aan

Gisteren schreef ik nog dat Mueller niet zo voorzichtig had moeten zijn en gewoon had moeten adviseren Trump te vervolgen. Maar nee, hij moest weer zo nodig alles pijnlijk correct spelen.

Intussen geeft Trump er werkelijk geen ene flikker om of het correct is politici te vervolgen of niet, en heeft gewoon aangifte gedaan tegen Elijah Cummings, de voorzitter van de House Oversight Committee, omdat die het gewaagd heeft Trumps accountant te dagvaarden. Dit in verband met een onderzoek naar Trumps financiële handel en wandel:

WASHINGTON – President Donald Trump filed a lawsuit against House Democrats on Monday seeking to block a subpoena to his longtime accountant, marking the president’s first foray into court to stop Democrats from investigating his finances.(Buzzfeed)

Wanneer gaan die Democraten nu eens begrijpen dat het gewoon oorlog is met deze generatie volstrekt amorele Republikeinen en hun criminele leider Trump? Ik zeg niet dat ze de wet compleet moeten negeren, maar knijp een oogje dicht en snij een hoek af waar het kan, raak ze waar je ze raken kunt en zo hard mogelijk. De handschoenen hadden lang geleden al uit gemoeten. Dagvaard alles en iedereen en start een impeachment procedure om dat te vergemakkelijken, ongeacht of de Senaat erin mee zal gaan. Als ik Democraat was zou ik alleen nog per dagvaarding met Republikeinen communiceren.