Smitsmans (GroenLinks) effectief tot zwijgen gebracht

Het GroenLink- raadslid Smitsmans te Roermond dat volgens eigen zeggen allerlei schokkende informatie te horen had gekregen tijdens het politieverhoor in verband met de affaire Van Rey heeft besloten deze informatie toch maar niet naar buiten te brengen:

De andere twee VVD-wethouders stapten eveneens op, en ook Offermanns moest het veld ruimen. Daarom is er volgens Smitsmans ‘geen dringend belang meer om bepaalde zaken in de openbaarheid te brengen’. Ze wacht nu het onderzoek van het Openbaar Ministerie af.

Mogen wij hieruit concluderen dat de andere twee wethouders er dus ook bij betrokken waren? Als het OM weer eens besluit dat ze maar liever niet prominente types gaan vervolgen zullen we het nooit weten.

3 gedachten over “Smitsmans (GroenLinks) effectief tot zwijgen gebracht”

  1. Een ander denkbare interpretatie is echter, dat mevr. Smitsmans in “heat of the moment” iets “doms” geroepen heeft (“dom” niet tav de aantijgingen, maar “dom” tav de geheimhoudingsplicht) en dat nu middels persbericht corrigeert. Maar ik geef toe, jouw versie klinkt beter…
    😉

  2. Tja , en als haar partij nog fuseert , of wanneer ze overstapt naar D’66/PvdA moet ze natuurlijk wel als “betrouwbaar “te boek staan , anders werkt de baantjesmachine plotseling niet …

Reacties zijn gesloten.