Scheidend senator Egbert Schuurman (CU) wil dat ‘het probleem Geert Wilders’ opgelost wordt

Nou, dat vinden wij van Krapuul ook.

“Let wel, Wilders is, vanwege het ondemocratische karakter van zijn partij, als individu hoogstpersoonlijk in staat om het hele kabinet te laten doen wat hij wil. In zo’n land leven we nu,” zegt CU-senator Schuurman.

Ik heb als atheïst nog eens abusievelijk een college bij de man gevolgd, menende dat het een algemeen filosofisch verhaal zou betreffen, maar het bleek nogal zwaar christelijk georiënteerd te zijn.

Enfin, dat neemt niet weg dat wat hij hier zegt bepaald zinnig is.

6 gedachten over “Scheidend senator Egbert Schuurman (CU) wil dat ‘het probleem Geert Wilders’ opgelost wordt”

 1. Helaas is het grootste gedeelte van de reacties niet zinnig. Niet van de wereld, links enz, enz. En Geert lost de problemen wel op. Het blijven echt randdebielen die volgers.

 2. Heeft Wilders al aangifte gedaan? Het probleem Wilders opgelost….

  Dat is uiteraard niet zo bedoeld, maar Wilders legt alles uit als een oproep tot moord als het even kan.

 3. Ach de nieuwe lijsttrekker heeft hem zo weer op de rails en na een Leuke Lobotomie zegt hij zo net als Leers “Wilders.. ach dat is een hele aardige kerel”.

 4. Dehnus Schreef:

  Ach de nieuwe lijsttrekker heeft hem zo weer op de rails en na een Leuke Lobotomie zegt hij zo net als Leers “Wilders.. ach dat is een hele aardige kerel”.

  Stepford politici.

 5. Hoeveel zilverlingen zou Egbert Schuurman gehad hebben.Want geert is boos islam is lief volgens Schuurman.Dat moet dit toch iets opgeleverd hebben een vakantiehuisje in iran of 20 jaar gratis op vakantie in turkye.

 6. Michel de Lange Schreef:

  Hoeveel zilverlingen zou Egbert Schuurman gehad hebben.Want geert is boos islam is lief volgens Schuurman.Dat moet dit toch iets opgeleverd hebben een vakantiehuisje in iran of 20 jaar gratis op vakantie in turkye.

  Oh ja. Politici van christelijke splinterpartijen worden omgekocht met vakanties in het hemelse Iran door het Geheime Mondiale Kalifaat. En Geert is inderdaad een Boze Lul uit Venlo, dat had je dan weer wél goed.

Reacties zijn gesloten.