Rutte belt mama

Uit de tips (dank Kaaskop)

Mark glimt vast van trots, fotomomentje met Barack (handtekening voor zijn moeder niet vergeten!), een vrijmetselaarshandje en als klap op de vuurpijl te horen krijgen dat er geen belangrijker bondgenoot is dan Nederland. Live. Van de autocue.

Geen Pulitzerprijs voor de speechschrijver, copy paste en land invullen maakt alleen nog indruk op transatlantische slaafjes als Mark.

Na 30 minuten werd Mark afgevoerd via de zij ingang. Als belangrijkste bondgenoot. “Mam, weet je wat Barack tegen me zei?” Meteen bellen met het thuisfront.

11 gedachten over “Rutte belt mama”

 1. Komt net een Tweep voorbij: ‘Gaat Mark een keer theedrinken bij Barack, heeft ie het alleen maar over Job.’
  😀

 2. hij zei, de slechthorende of totaal niet in nl geïnteresseerde oboema:

  ‘ik heb gehoord dat het een mooi land is met aardige mensen.’

  mag ik even 6 en een half uur hard lachen…

  http://goo.gl/ANOv5

 3. en mama, zei grinnikslang, wegkijker, sloper en slechtste-mp-van-nl ooit, ze houding daar ook van grote tegenstellingen en het afknijpen van burgers.
  weet je dat er zo’n 46 miljoen – ja, mama MILJOEN -amerikanen onder de armoedegrens leven.
  dat land heeft voor mij echt een voorbeeldfunctie.
  ja mam, het beloofde land, zeg dat wel hahahaha
  we krijgen de bezuinigingen er wel door, ik voel het gewoon
  dag mam, kusje…

 4. Een half uurtje is ook niet voldoende om prejudice about windmills and wooden shoes weg te nemen of te vertellen dat Bill Clinton used to admire Dutch dykes.

  Obama heeft advies voor Mark. Gewoon de geldpers laten draaien. Problem solved! Dat doet de VS ook om stamhoofden in Afghanistan om te kopen.

  En Mark vertelt vol trots hoe wat druk op de financiële markten goed is, het heeft al tot nieuwe regeringen geleid. Hij realiseert zich niet dat hij wel eens de volgende kan zijn die onderuit gaat.

  Ach, voor het slapen denkt Mark boeiu! Napels zien en sterven? Nee, niet die vieze maffiavuilnisbende. Barack zien en sterven! Dat is het.

  Welterusten Mark

 5. Ook zo genoten van Mark meets Obama!
  Wat een andere vertonign dan JP meets Busch ..
  Mark is een belangrijke speler op het wereldtoneel en dat toont hij ook!
  Een expert die weet waar over hij praat!
  USA loves Holland!
  Mark txs …. you have shows the world that you are the Messias!

 6. kaaskop Schreef:

  Gewoon de geldpers laten draaien. Problem solved! Dat doet de VS ook om stamhoofden in Afghanistan om te kopen.

  Jamaar, daar krijgen ze serieuze witte spul voor terug en dat levert op de thuisfront weer geld op.

 7. terwijl Mark verslag uitbrengt van het hoogtepunt van zijn carriere, nee zijn leven, voor de verzamelde pers, familie, vrienden, etc. zal hij heel subtiel “president Obama” afwisselen met “Barack” om de innigheid van de band te benadrukken en zijn transatlantische erectie te verklaren

 8. Obama hoopt tijdens zijn termijn de mogelijkheid te hebben om het prachtige Nederland te bezoeken en te genieten van onze gastvrijheid …… nou daar staan we echt bekend om in het buitenland.

 9. @8 Als ik kon tekenen had er wel een leuke cartoon in gezeten van Obama die een ouderwetse vliegtuigtrap komt afdalen (is een beter visueel effect dan de tegenwoordige gates) met onderaan een breed glimlachend Markje met uitgestoken hand terwijl er bij het vliegtuig op de achtergrond allemaal vers uitgezette negertjes de trap ópklimmen die door Gerd (duwend tegen kont) en Geert (met schouders eronder) naar boven worden geperst. Obama draait dan net zijn gezicht weg (met van die bewegingslijntjes): glimlach naar Markje > ontzette blik als hij ontwaart wat er op de achtergrond gebeurt.

  Hoeft volgens mij niet eens een tekst bij.

 10. Verst uitgezette kleine negertjes die uit volle borst in perfect Nederlands “we zijn er bijna” aan het zingen zijn met shirts van het Nederlandse honkbalteam die ze nog even kadoo hebben gekregen om ze over de streep te trekken …….

Reacties zijn gesloten.