Johan Robesin over tijdverspilling

Volgens het lid van de Provinciale Staten van Zeeland Robesin heeft de Tweede Kamer aan tijdverspilling gedaan met het spoeddebat over het gesprek dat Minister-President Rutte en Geert Wilders met hem in het Torentje gevoerd hebben.

Er is namelijk helemaal niets afgesproken en helemaal niets toegezegd volgens de open brief van Robesin.

Me dunkt dat er in dat geval sprake is van roekeloze verspilling van de tijd van de Minister-President, een kamerlid en van een lid van de Provinciale Staten Zeeland, want waar ging dat gesprek dan in godsnaam wél over?

Ik zou maar snel terug gaan naar uw polder, meneer Robesin, en in de gaten houden of er niet onverhoeds per kabinetsbesluit toch een dijk doorgestoken wordt. Dat lijkt me een veel nuttiger tijdsbesteding in uw geval.

 

1 gedachte over “Johan Robesin over tijdverspilling”

  1. Natuurlijk is er iets afgesproken en is er iets toegezegd, wie denkt dat die Rutte zo’n boerenkinkel naar Den Haag haalt voor een bakje leut is echt achterlijk. Weer stiekem politiek bedrijven om hun eigen zaak te behartigen, we zijn niet anders gewend van die bende. En die goudkuif zat er ook niet voor niets bij, met zijn priemende havikogen die polderjongen eens streng aankijken. Het is een lekker gezelschap wat daar bij elkaar gekomen is.

Reacties zijn gesloten.