Richard de Mos, de man van de leuke ideeën (10)

PVV'er Richard de Mos

Als het aan Richard de Mos ligt mag je voortaan op door met belastinggeld gesubsidieerde evenementen alleen nog maar dingen zeggen die de PVV welgevallig zijn, omdat er ook PVV’ers zijn die belasting betalen.

Alhoewel dat nu typisch is hoe een Führer de zaken geregeld zou willen zien mag je nu juist niet zeggen dat Wilders er een blonde uitvoering van zou zijn, van Richard de Mos.

 

 

4 gedachten over “Richard de Mos, de man van de leuke ideeën (10)”

  1. In het verlengde van de opmerkingen van de heer De Mos: De PVV wordt ook deels van mijn belastingcenten betaald, kun zij dan ook stoppen om op mijn kosten al hun bruine geleuter te spuien.

  2. Meneer de Mos is in de Haagse gemeenteraad getemd door enkel 199 Hagenezen. De huidige PVV fractie in den Haag is gekozen door 3214 Hagenaars, dat is minder dan Marieke de Groot van de Partij voor de Dieren die in haar eentje 3925 stemmen kreeg en maar één zetel in de Haagse raad heeft.

  3. Op een of andere manier kom ik aan de hand hiervan tot de conclusie dat Hagenaars voor de dieren meer lief hebben dan voor Richard de Mos…:))

  4. Peter Schong in De Pers: De Mos vergat voor het gemak even dat zijn baas Geert Wilders zelf ook niet vies is van een ‘gore en lage’ Godwin hier en daar. De PVV-leider noemde de Koran fascistisch. In het PVV-programma staat ook nog eens te lezen dat op 4 mei de ‘slachtoffers van het (nationaal) socialisme’ herdacht worden, daarmee suggererend dat de nazi’s links waren: http://www.depers.nl/binnenland/567066/PVV-moet-beveiliging-zelf-betalen.html

Reacties zijn gesloten.