Richard de Mos, de man met de leuke ideeën (2)

Creative Director Richard de Mos van de PVV heeft de lentekriebels. Na zijn briljante plan om van de Uithof een serieuze concurrent van Thialf te maken, komt hij vandaag met het lumineuze idee om Formule 1 races in Den Haag te gaan organiseren. Het zou een enorme kansen voor de middenstand en het toerisme bieden, volgens het niet-schoolhoofd.

Het idee voor een evenement met snelle auto’s is niet nieuw. In 1989 hadden Jacobse & Van Es al het idee om in en rond het binnenhof een ‘kranprie’ te organiseren.

Jacobse & van Es. Kranprie
Jacobse & van Es van de Tegenpartij willen een kranprie organiseren. Klik op het plaatje voor de video.

18 gedachten over “Richard de Mos, de man met de leuke ideeën (2)”

 1. Doe nou eens niet zo flauw Walter. Waarom MOET je nu de inspiratiebron van de PVV onthullen. Echt lullig van je. Had ik nooit van je verwacht.

 2. Lol, volgens mij zijn ze jaloers dat Rotterdam wel een F1 evenment heeft en willen ze dat idee kopieëren.

 3. Formule 1 in de Den Haag. Ha ha ha, voor geen goud. Den Haag heeft andere goede sportfaciliteiten nodig, zoals een paar extra zwembaden en dergelijke. Ik heb het idee dat de heer De Mos zijn eigen hobbies wil gaan faciliteren. Maar zijn hobbies zijn de mijne niet. Formule 1, kom op zeg. Over elitair gesproken, als er iets een elitaire sport is….

 4. Onvoorstelbaar, hoe visionair Koot & Bie 30 jaar geleden al waren. Sta er steeds weer verbijsterd van.

 5. Zoals ik in een eerdere reactie al zei , Valliantlaan en Neherkade moeten in een mogelijk circuit wel opgenomen worden , de centrumring is haast het enig mogelijk traject waar je én auto’s en bezoekers hebben . Richard hoop natuurlijk dat op de Valliantlaan een paar auto’s het daar hoofdzakelijk allochtone publiek in vliegen ….

 6. Voor Militaire Parades hebben we het malieveld , demonstraties zijn straks toch verboden , Pasar Malam weet ik niet wat Wilders daarmee wil , t’is multiculti maar dan wel Indo -Multi Culti en er is nog maar 1 Nederlands circus ….

 7. GJ_ Schreef:

  Neutronekorrels?….gvdgv, bastetsuiker zal tie bedoele…

  Zorge da die meeuwe nie skijte .. Meeuwe voerre Mos

 8. Ah , gewoon het malieveld via het binnenhof doortrekken naar de grote markt , kost je wat monypoliestraten maar dan heb je ook wat ( geen lange of korte poten meer en geen spui , ruimt lekker op 😆 )

 9. Wat van een snelweg recht van Keulen/ Aken naar Scheveningen , Dwars door het centrum van Maastricht en Den Haag , één lange racebaan die zomers door de Duitsers gebruikt kan worden om het strand te bereiken …..

 10. Juist en Keulen , Aken, Keulen en ook de Vlaamse gewesten behoren tot de Dietsche landen … en Den Haag / Scheveningen tot centraal punt benoemen is logisch , Volksch strandbezoek met tentoonstelling der uitgezakte lichaamsdelen is een uiting der Nederlandsche cultuur 😀 (én het bewijsch dat de PVV niet neo-nazi is , immers die hielden alleen van perfecte lichamen … ) rechte wegen waarover al het volk naar Den Haag kan scheren om daar in grote massa’s de Tokkiepapa ( ätaTokkie) ) toe te juichen .. Tuschen Binnenhof en Uithof kunnen de wijken plat voor parkeerplaatsen , want die wijken zijn toch in meerderheid Allochtoon …. Het Park bij de Uithof kan dan één grote buitenijsbaan worden , zomer en winter open en zeker niet overdekt … Stroom kan worden voorzien door een Kerncentrale bij Loosduinen , op de Meeuwenbroedvelden het koelwater daarvan kan het zeewater voor de kust verwarmen zodat men het hele jaar daar comfortabel kan pootje baden …….

Reacties zijn gesloten.