Reformatorisch Dagblad gehacked!

Een team van hackers heeft het getest, en wat blijkt: je kan zomaar GOD voor de gek houden!!!!

Ja mensen, God heeft definitief de digitale snelweg gemist, want als u op zondag naar de site van het Reformatorisch Dagblad surft (en welk een stichtelijke besteding van de zondagmiddag na een zaterdagnacht doorhalen zou dat eigenlijk niet zijn, nietwaar?) zult u o.a. de volgende boodschap te lezen krijgen:

“Vandaag is het zondag. We wijden deze dag in het bijzonder aan de dienst van God. Wij beschouwen de zondag als een rustdag, een opdracht van God en een geschenk, waar we dankbaar voor mogen zijn. Om die reden actualiseren we onze site vandaag niet.”

Kortom, u wordt geheel alleen aan de overdenking van uw zonden overgelaten.

MAAR: indien u nu de datum van uw computer even op die van morgen instelt kunt u wel degelijk al lezen wat de Mannenbroeders komende week voor een Hel en Verdoemenis voor u in petto hebben!

12 gedachten over “Reformatorisch Dagblad gehacked!”

  1. Dan geef ik dus ook geen stuiver voor die zogenaamde gefilterde (extra dure) service die de grefo’s aanbieden. Eerlijk gezegd verbaast het me niets. Komt dat omdat ik zo doortrapt ben, of zijn zij dat juist? O, o, o, wat is dit lachen. En RDMedia host via werkmaatschappijtjes allerlei andere sites enzo. Die zullen dus ook wel zo lek zijn als een mandje. Is het niet gewoon een front voor een wereldwijd crimineel netwerk geënt op Amerikaanse grondslag?

  2. Volgens mijn computer is het maandag 30 mei. Ik heb de computer opnieuw opgestart. Maar volgens de site van het Reformatorisch Dagblad is het nog steeds zondag. Komt dat nou omdat ik op de Veluwe woon?

  3. bij mij werkt het wel, als ik op je link klik ga ik er rechtstreeks naartoe.

Reacties zijn gesloten.