Rabbae uit Groen Whatever ???

Het door de Koekoek PvdA in het (toen nog ) Groen Links nest gedropte koekoeksjong Halsema begint succes te krijgen met haar geduw tegen kritiese échte Groen Linksers .. Mohammed Rabbae overweegt op te stappen omdat de kritiek op zijn rechtzaak tegen Wilders hem de strot begint uit te hangen…

Wie stemt er eigenlijk nog op Groen Whatever ?? Oud PvdA’rs die Job Cohen niet moeten ?? De oud PSP’rs zijn ze door hun steun aan de Oorlog in Afganistan al kwijt , Oud CPN’rs zullen toch wel kotsen van Femke’s slappe houding tegen de Facist Wilders .. De Groenen zijn naar de dierenpartij … wat is er dan over ??? Intellectuelen die ondanks de verrechtsing daarvan nog de Volkskrant lezen en de demonen van hun vergeten idealen bezweren door op een partij met een naam die hun aan die vergeten idealen doet denken te stemmen ??

leuke quote nog uit de Volkskrant: “Rabbae, duo-lijsttrekker in 1994 en daarna Kamerlid tot 2002, verwijt Halsema en haar collega’s dat zij zich opstellen als beschermheren en -vrouwen van Geert Wilders. ”

Inderdaad , Femke en haar vriendjes bestrijden Geert niet maar beschermen hem ….

5 gedachten over “Rabbae uit Groen Whatever ???”

 1. Het echte ongemak van Halsema zit natuurlijk daarin dat de toevoeging ‘oud-groenlinks kamerlid’ als Rabbae wordt genoemd, haar herinnert aan een ander Groen Links dan de Groen whatever koers die onder haar leiding wordt gevoerd. Zou ze zich wat schuldig voelen (of verward). Het lijkt erop dat ze zich nog wat ongemakkelijker gaat voelen . Ze vindt het maar een naar gedoe twittert ze.
  http://twitter.com/#!/FemkeHalsema/status/29650118381

 2. “Inderdaad , Femke en haar vriendjes bestrijden Geert niet maar beschermen hem ..” ❗

  Wat precies de onderbouwing is voor de stelling dat GL hiermee de “Eigen volk eerst” – principe propageren. 😥

 3. Huib Schreef:

  Maar waar moet die ame oude Mohammed Rabbae naar toe, als hij uit GL gaat?

  Islam Democraten ???

Reacties zijn gesloten.