Psycho’s met een pet op

Als je nou ongebreideld onbeschoft wilt zijn, wilt intimideren, de macht wilt opeisen en misbruiken, discrimineren, op mensen wilt jagen, weerloze daklozen in elkaar wilt schoppen, opgefokt door de speed al je agressiviteit wilt botvieren op anderen – gewoon, zomaar, omdat je daar zin in hebt – of als je eens een keer iemand in zijn nek wilt schieten en vermoorden….

…. nou, dan heb je pech. Dat mag namelijk niet. Dat mag niet, want daar wordt onze samenleving onprettig, onveilig en zelfs onleefbaar van.
Je zou je kop nog kaal kunnen scheren, een paar gelijkgezinde vriendjes op kunnen trommelen en ‘eigen volk eerst’ gaan roepen. Dan heb je iets meer vrijheid, want dan kan je van sommige dingen nog beweren dat het ‘jouw mening’ is. Maar je zal toch tegen grenzen aanlopen, want het is nog steeds ongewenst en strafbaar gedrag.

Irritant, zeg. Is er nou geen enkele manier om al dat geweld nou eens lekker los te laten gaan?
Jawel, hoor. Je zorgt er gewoon voor dat je iedere maand een loonstrookje binnenkrijgt waar ‘politie’ op staat en dat je een uniform aanhebt op de momenten dat je één van de eerder genoemde dingen doet.

Verder lezen bij Dhjana

 

10 gedachten over “Psycho’s met een pet op”

 1. Ik zat daar nou net over te mijmeren nav die matpartij. Het heeft te meken met het selectiebeleid. Dwz er wordt doelbewust geselecteerd op bepaalde eigenschappen. Bovendien krijgen die lui ook nog eens een aangepaste indoctrinatie, pardon, opleiding. Zoals: hoe pest je iemand zodat-ie zichzelf beschuldigt om maar van dat pesten af te komen. Nog zo een: je kan rustig liegen, alleen niet als je onder ede staat. (en dan hoef je ook niet de waarheid te vertellen) En inderdaad, dat matten, je wordt geleerd waar je kan slaan zonder dat het zichtbaar is.

 2. Ja, het begint onderhand wel erg op te vallen dat als je als burger een serieus probleem hebt omdat je door iemand stelselmatig lastig gevallen, bedreigd of erger wordt, de politie nooit thuis geeft. Maar zodra je door de problemen dakloos raakt of je wordt zo boos dat je de straat op gaat om te demonstreren, kosten noch moeite gespaard worden om de ‘veiligheid’ te waarborgen…..Het is duidelijk ook het woord veiligheid een rekbaar begrip is waar je alle kanten mee op kunt.

 3. Mensen laten we nou proberen om vooral positief te denken.
  Zaken die niet goed zijn bij de politie zijn altijd voor verbetering vatbaar.
  Maar laten we nou niet gaan zeuren als er spaanders vallen als de politie het tuig verwijderd wat onze straten, perrons e.d. onveilig maakt.
  Dit tuig is in Nederland niet zielig.

 4. Le Roi Danse : Ik geef je gelijk in zoverre dat reinerjragolo te ver gaat als alle demonstranten over één kam geschoren worden, het was zeer zeker niet allemaal tuig.

  Ten tweede verzoek ik je vriendelijk als je ooit beroofd wordt of als er ingebroken wordt in je huis en alles van je afgenomen is niet de Politie in te schakelen.

  Wees consequent.

 5. Wat een rare kronkelredeneringen. Maar laat maar verder, ik vind het wel weer genoeg zo. Niet alleen dit maar ook de rest van je o zo grappige reacties.

 6. Neen, veel demonstranten zijn geen tuig.
  Daar reken ik derhalve de sensatiezoekers en ‘ramptoeristen’ ook niet onder.

 7. Tijdens de WO II steunden de Nazis op het politieapparaat. Hoeveel agenten zaten er ook bij de PVV? En wie kreeg er weer een plaatsje bij de politie in Amsterdam?

 8. @ LRD :Waren mijn reacties maar grappig. Dan had je er nog om kunnen lachen.

  Ik vind het artikel dat gepost werd ook niet grappig.

Reacties zijn gesloten.