Protest tegen KLM; maandag 5/1 deportatie naar Afghanistan

Protesteer met mails of telefoontjes naar de KLM tegen de aanstaande deportatie van Feda Mohammed Amiri! mediarelations@klm.com of 020-5459780/020-6494545, vluchtnummer KL871 op maandag 5 januari, 12:55u.

Na 18 jaar wordt de vader van een gezin waarvan allen een verblijfsvergunning hebben, komende maandag uitgezet naar Afghanistan.

Terwijl Tamana, de dochter des huizes, consistent alle twee de beschikbare bezoekuren per week haar vader bezoekt neemt de DT&V op de tweede dag van het nieuwe jaar plotseling het besluit haar vader uit te zetten. Een lopende procedure bij het Europese Hof is afgewezen na een looptijd van 6 jaar. Haar vader is direct naar Schiphol overgeplaatst, zijn kamer is leeggemaakt. De mede opgeslotenen nemen snel contact op met Tamana en vertellen haar het slechte nieuws. Contact met haar vader lijkt nu onmogelijk. Ze weet niet waar hij nu precies is. Tijd om afscheid van haar vader te nemen lijkt er niet meer geweest te zijn, op deze wijze komt de mededeling over haar vader hard aan. De uitzetting lijkt zich aanstaande maandag te gaan voltrekken. Haar advocaat weet ook nog niet exact waar hij is. Hij start een spoedprocedure.

(Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via:: Dhjana

1 gedachte over “Protest tegen KLM; maandag 5/1 deportatie naar Afghanistan”

  1. Pingback: Feda Amiri vraagt op valreep opnieuw asiel | Krapuul

Reacties zijn gesloten.