Na eieren ook nog lieve PVV-mails

Tofik Dibi laat weten veel lieve mails van PVV-kamerleden te hebben gehad naar aanleiding van het incident bij een islamdebat gisterenavond, waar hij en de Canadese schrijfster Irshad Manji werden bekogeld met eieren door een paar fanatieke Belgische moslimactivisten.

Nu weet ik niet hoe het met u zit, maar ik krijg geloof ik liever een ei naar mijn hoofd dan een lieve mail van een Eric Lucassen of Martin Bosma. Of stelt u zich eens een lieve mail van Wim Kortenoeven of Raymond de Roon voor, of anders een van Dion Graus. Hu.

15 gedachten over “Na eieren ook nog lieve PVV-mails”

 1. ” ..Het begint eerst het met lieve mails en voordat je weet voel je iemands tong in je mond, weetjewel….”

 2. ze willen Tofik een beetje kietelen om hem af en toe als Ehsan Jami substituut op te kunnen voeren

 3. @ kaaskop:
  Zouden Tofik en Jahmi dezelfde geaardheid hebben?

  En komen zij dan niet enorm veel met andere mannen in aanraking die eigenlijk rechts stemmen?
  Ik bedoel men denkt dat rechts de verdediger is van de homoseksualiteit..en als jij zelf homo bent kan je ook denken dat je bij die rechtse groep beter uit bent.

  Dta je toch bij een linkse partij zit doet er niet toe dat deden Hirsy ayaan magan ali en vele anderen eerst ook

 4. @4

  wat ze in hun vrije tijd doen boeit me niet

  dat de PVV zogenaamd opkomt voor homo’s, joden, vrouwenrechten, dieren, etc. is veelal niets meer en niets minder dan opportunisme

  mensen die zich aangetrokken voelen tot de PVV wegens dergelijk doelgroepenbeleid zouden zich bij hun huisarts moeten melden voor een grondige check, gevolgd door dwangverpleging

 5. Ik vraag me af wat Tofik eigenlijk bedoelt met “vrije islam”?
  Welke ideeen heeft hij erover ?
  Ik bedoel dat PVV er zelfs lieve mailtjes om verstuurt vandaar

 6. Kijk we stemmen op politieke partijen,en op politici waarvan we denken dat deze het beste bij ons staat.
  Maar de politici die weinig over hun prive leven uitlaten of hun religieuze gezindheid en of hun seksuele voorkeur,verbergen dan eigenlijk ook hun persoonlijkheid waarop de kiezer kan ontvallen.

  Als je als kiezer weet welk vlees je in de kuip hebt,kan je beter inschatten hoe de politieke eerlijkheid van een partij of politicus zich manifesteert

 7. @8

  is de uitdrukking “ik wist het wel” eigenlijk niet een eufemisme om te verhullen dat verbanden toch niet zo evident zijn?

  in de politiek is opportunisme nog altijd een belangrijker drijfveer dan logica

 8. @9

  bij de keuze voor een politicus (m/v) zou ik me in eerste instantie toch baseren op het beleid en wat minder op de hobby’s en met wie ze het wel of niet doen

  ik hoef niet alle details uit het privéleven van een politicus te weten om leugens en hypocrisie in het politieke bedrijf te ontmaskeren

 9. @ kaaskop:
  Nou wanneer het meteen van begin afaan duidelijk is de hypocrisie.kan je wat eerder een beeldvorming hebben dan pas na een aantal jaren verkeerd stemmen of hopen op een politieke partij/politicus.

  Hirsy kwam als Moslima hier in nederland aan,eerst bij de PVDA daarna meteen de VVD,en wat ze was geen moslima laat staan dat ze er uberhaupt voor op komt!
  Toch hebben menig kiezer gedacht dat ze een Moslima was die voor Moslimas opkwam…..

  Nu denkt men de moslim Tofik komt op voor de moslim…………tja
  Dus vandaar wel handig als je weet wie je voor je hebt.

  Stel je voor, je bent tegen roken en je stemt op een nietrokende politicus,die achteraf een sigarenfabriek heeft en volop rookt…..tja kan je geen eerlijk debat over roken van verwachten als nietroker toch?

 10. @13

  kaaskop heeft allang door dat kaaskoppen regelmatig niet voor hem opkomen uitsluitend vanwege het kaaskop zijn

  mensen veranderen, meningen veranderen, niet iedere verandering is meteen hypocriet

  ik ben veel meer geïnteresseerd in hoe de lobbylijntjes lopen

 11. Zouden de slachtoffers van de buurtterrorist en brievenbusplasser ook lieve mailtjes of steunbetuigingen hebben gehad van pvv-kamerleden?

Reacties zijn gesloten.