5 gedachten over “Gerd Leers strijkt nog eens over zijn hart”

 1. “De jongen zou de zoveelste verplaatsing naar een volgend centrum niet aan kunnen, aldus de woordvoerder van Leers”

  Verplaatsing naar Eritrea wel? Het boeit ze gewoon voor geen meter …….

 2. In 1573 begon in Alkmaar de victorie (overwinning) op de Spaanse overheersers.

  Nadat men enige dammen had doorgestoken sloeg het Spaanse leger op de vlucht. Alkmaar was gered en de opstandige gewesten kregen weer moed. ‘Van Alkmaar begint de Victorie!’ werd er geroepen.

  Hopelijk toont men in Alkmaar nóg eens moed en begint daar de victorie op het bruine leger dat inmiddels tot binnen de poorten is doorgedrongen en weet de Alkmaarse bevolking Yossef binnen de stadsgrenzen te houden…!!

  Ik sta volledig achter de Alkmaarders en wens hen veel sterkte tegen de bruine massa’s die onze steden belegeren en bezetten…!!

 3. Je vraagt je toch af hoe zo’n woordvoerder van dat departement/IND ’s en de andere werknemers ’s avonds naar huis gaan.En met welk gevoel richting de Kerst gaan. Zo iets van: “fijn, weer opvreters het land uit gegooid en Henk en Ingrid belazert met sussende praatjes”. Want ze moeten weten dat ze verkeerd werk doen. Die woordvoerder, de afdeling Volksafklärung und Propaganda van het ministerie, weet dat ie liegt en de werknemers die de mensen op gaan halen en de vliegtuigtrap opsleuren (uiteraard buiten het zicht van de gewone reizigers, hun vakantie zou eens verziekt kunnen worden door de afdeling Deportatie van de marechaussee) weten dat de landen waar ze hun slachtoffers naar toe gestuurd worden onveilig zijn.
  Wat voel je dan? Of voel je niks…..
  En dat laatste is dan nog het ergste!

Reacties zijn gesloten.