Krapuul Newsroom 18-febr-2011

Rutte: eenmaal in het pluche gelden er heel andere regels – Bruinwerker Leers scoort weer bij de PVV – PVV nu ook tegen exotische dieren – Gaat er nu eindelijk eens inzicht komen in de PVV-partijfinanciering? – Zijn PVV’ers zwevende kiezers? – ‘Onze’ premier is het helemaal eens met Wilders


– O C H T E N D – E D I T I E –


#O6 Rutte: eenmaal in het pluche gelden er heel andere regels

Premier Mark Rutte (VVD) blijft weigeren om naar de Tweede Kamer te komen voor het debat over de bezuiniging op het passend onderwijs. Een hernieuwd verzoek van de voltallige oppositie bleef donderdagavond onbeantwoord.

Eerder had Rutte deze mening over het wegblijven bij een debat van Balkenende en Bos:

Rutte (VVD) betitelt het als „minachting van het parlement”.

Dus eh Rutte heeft nu ook minachting voor het parlement en doet lekker wat hij anderen verweet. Klein kind of gewoon hypocriet?


#O5 Bruinwerker Leers scoort weer bij de PVV
Zou die Leers (CDA) een stempelkaart hebben van de PVV of PVV-zegeltjes of -stempels sparen? Hij doet zo zijn best om vooral toch maar een vreselijk, verschrikkelijk mens te zijn.


#O4 PVV nu ook tegen exotische dieren
Alles wat niet Nederlands is moet het land uit! Maar mogen we dan eerst even een overzicht van wat wel Nederlandse dieren zijn?????? ❗ Want vooral vogels hebben de onhebbelijke gewoonte niet het hele jaar in het land te verblijven. Kan ook niet natuurlijk! Maar mensen, wat is nou nog serieus en wat niet met die PVV?


#O3 Gaat er nu eindelijk eens inzicht komen in de PVV-partijfinanciering?
Nou dat zou toch wel eens tijd gaan worden, dat het bekend mag worden hoe die PVV aan zijn geld komt. Welke buitenlandse financiers er bijdragen aan het bestaan van de PVV. Bekend is dat neocons uit de VS en uit Israël een dikke vinger in de Nederlandse politieke pap hebben doordat Geert doet wat zij willen in ruil voor een luxe leven, maar niet hoe dik. Uiteraard gilt de PVV moord en brand over deze voortgang, want Geert is wel voor openheid (van anderen), vrijheid (alleen voor hem zelf) en wat voor -heid (ook alleen voor hemzelf). De lafaard!


#O2 Zijn PVV’ers zwevende kiezers?
Ziet er wel naar uit dat het in ieder geval opportunisten zijn.

Politieke partijen kunnen de komende twee weken nog veel stemmen winnen onder ouderen en in de zuidelijke provincies. De zwevende kiezers bevinden zich vooral in de groep 55-plussers en in Limburg, Brabant en Zeeland, blijkt donderdag uit onderzoek van het tv-programma EenVandaag en de Universiteit van Amsterdam.

Laten daar nou ook net de meeste PVV-stemmers hebben gezeten, in die provincies. Ben vreselijk benieuwd of ze deze keer weer op die fascistenpartij gaan stemmen, misschien gaan ze wel helemaal niet stemmen! Zou ook mooi zijn en komt er in de Senaat lekker geen meerderheid van kabinet plus wat-dan-ook. Zou mooi zijn voor het land en de toekomst.


#O1 ‘Onze’ premier is het helemaal eens met Wilders
Ja, hij zal wat anders zeggen, stel je voor! Maar Rutte was bij de Moraalridders en sprak zijn afkeuring uit over de cartoon van Adriaan Soeterbroek die op Joop.nl is geplaatst. Maaaaar omdat de cartoon niet verboden is door de rechter zal hij niet in de ‘Vrijdenkersruimte’ van de VVD en de PVV komen. Voor straf! Da’s nou erg! 😀


‘Krapuul Newsroom’ is een dagelijkse draad met korte berichtjes, nieuwtjes en links voornamelijk samengesteld door Keira en soms aangevuld door jvdheuvel. Tips kunt u in de commentaarsectie zetten, of nog mooier, schrijf zelf een mooi blog- of nieuwsbericht, via ons Open Podium.

27 gedachten over “Krapuul Newsroom 18-febr-2011”

 1. Columpje NRC Next:

  En aldus heeft de PVV woensdagavond haar ware gezicht weer eens laten zien. Wat voor partij is een partij die zich onttrekt aan een democratisch debat omdat zij de vrijheid van meningsuiting verdedigt totdat de Grote Leider wordt bespot, die de rechtsstaat ter discussie stelt en die strengere wetten wil tenzij de Grote Leider zelf terechtstaat, in welk geval bij voorbaat wordt gesproken van een politiek proces? Zo’n partij is een ondemocratische partij die de rechtsstaat ondermijnt. Zo’n partij noem je fascistisch.

  http://www.nrcnext.nl/columnisten/2011/02/18/spot/

 2. #O6 Is het niet zo dat het kabinet verantwoording schuldig is aan het parlement? Een schoffering dat is het, maar dat was niet anders te verwachten van dit hufterig kabinet.

 3. #04
  wel grappig dat alle links onder dit artikel de PVV goed afzeiken , en dat in de Telegraf…

 4. # 1NRCnext : `Zo’n partij noem je fascistisch. ‘ Horen we het ook eens van een ander.
  (is G.W. vandaag al woedend geweest?)

 5. @#O6
  De meest begeerde vrijgezel van Nederland zat in een zaal vol met Libelle-lezende vrouwen. Dat is toch veel leuker dan dat geneuzel in de Tweede Kamer 😛

 6. Jaap stb Schreef:

  @#O6
  De meest begeerde vrijgezel van Nederland zat in een zaal vol met Libelle-lezende vrouwen. Dat is toch veel leuker dan dat geneuzel in de Tweede Kamer

  Was het Libelle forum niet gesloten vanwege racistisch PVV gemekker ???, Rutte vist in Geerts bruine vijver ..

 7. Want vooral vogels hebben de onhebbelijke gewoonte niet het hele jaar in het land te verblijven.

  Die gierzwaluwen die hun krijshutterij in de zomer uitgillen boven onze steden en de rest van de tijd tussen de moeslims rondvliegen…
  Weg er mee (zal wel lukken zonder veel verdere actie). 🙁

 8. #O3 – Partijfinanciering PVV.
  De Amerikaanse geldbronnen van Wilders komen niet bij de NEO-conservatieven vandaan en eigenlijk ook niet (meer) van de nette, de gewone, zeg maar: de conservatieve Conservatieven (voorbeeld: Heritage Foundation).
  Ook het Amerikaanse en internationale netwerk van mainstream-pro-zionisten rond Daniel Pipes stelt zich eerder neutraal op sinds enige tijd.
  Het geld voor Wilders komt van individuele pro-Likud conservatieven en van de hysterische Islambashers rond Pamela Geller en Robert Spencer.
  Ik maak me sterk, dat de PVV intussen ook medegefinancierd wordt door het type lieden dat de LPF na 2002 overgenomen heeft.

 9. PVV Groningen wil hogere OZB exotische restaurants

  Tijdens een debat afgelopen donderdagavond op de Rijksuniversiteit Groningen verklaarde PVV-lijsttrekker Ton van Kesteren dat binnen zijn afdeling plannen bestaan om de Onroerendezaakbelasting (OZB) voor restaurants die niet voornamelijk de Hollandse pot aan hun gasten voorzetten “minstens te verdubbelen”. Van Kesteren “ergerde zich dood aan de vele honderden aaneengesloten groezelige eethuisjes van onduidelijke origine in zijn stad, die vaak halal- en ander ongewenst voedsel serveren.”

  Inderdaad, je kunt echt amper uit elkaar houden of iets over de PVV satire of serieus is. :mrgreen:

 10. Arnold J. van der Kluft Schreef:

  Want vooral vogels hebben de onhebbelijke gewoonte niet het hele jaar in het land te verblijven.
  Die gierzwaluwen die hun krijshutterij in de zomer uitgillen boven onze steden en de rest van de tijd tussen de moeslims rondvliegen…
  Weg er mee (zal wel lukken zonder veel verdere actie).

  Ik was eind maart en begin April in Marokko , en niet alleen waren er ladingen gierzwaluwen , ze nestelen nog bij voorkeur in minaretten ook ….
  En wat te denken van die halsbandparkieten , groen is de kleur van de Islam en ze hebben een vooraangegeven halal keeldoorsnijpunt

Reacties zijn gesloten.