Het volgende geniepige plannetje van gluiperd Henk Kamp

Je kunt merken dat die man jaren bij de FIOD heeft gewerkt: de hele dag maar proberen te verzinnen hoe je nog meer geld uit mensen kunt persen. Na zijn invoelend idee om eens fijn mensen met hun royale AOW-uitkering van ca. 600 euro per maand aan te pakken als er nog kinderen met een inkomen in huis wonen, heeft Kamp nu bedacht dat als je als Nederlander in een goedkoop land woont het ook wel wat minder kan met die uitkering.

Ja mensen, je hele leven lang hier premie betalen, naar Nederlandse maatstaven en welvaartsniveau, en dan een uitkering krijgen op het welvaartsniveau van het land waar je verblijft op het moment dat je recht op zo’n uitkering krijgt. Dat is kassa voor Kamp. En het is natuurlijk weer volkomen toevallig dat vooral niet-westerse allochtonen daar last van zullen hebben.

 

4 gedachten over “Het volgende geniepige plannetje van gluiperd Henk Kamp”

 1. “Ja mensen, je hele leven lang hier premie betalen, naar Nederlandse maatstaven en welvaartsniveau, en dan een uitkering krijgen op het welvaartsniveau van het land waar je verblijft op het moment dat je recht op zo’n uitkering krijgt. Dat is kassa voor Kamp. En het is natuurlijk weer volkomen toevallig dat vooral niet-westerse allochtonen daar last van zullen hebben.”

  Gaat Kamp toevallig de Nederlandse pensionados ook op hetzelfde manier korten voor hun keuze om in hetzelfde goedkope ” buitenland” te komen wonen? Die profiteren op hetzelfde manier. Of zijn ze door hem vrijgesteld wegens zuivere afkomst?

  De maskers vallen steeds verder weg en wat tot nu toe diep verborgen lag wordt openbaar.
  Xenofobie is steeds moeilijker te verborgen.

 2. Zo weet ik er nog wel een paar. Als je geen auto hebt, leef je goedkoper, dus die uitkering kan makkelijk €50 omlaag. En als je niet deelneemt aan die zwaar gesubsidieerde cultuurtoestanden, dan scheelt dat ook een hoop. Je zou bijna zeggen, dat het enige eerlijke eraan is, dat autochtone zonzoekers dit ook gaan voelen.

 3. Nexus m. Schreef:

  …Gaat Kamp toevallig de Nederlandse pensionados ook op hetzelfde manier korten voor hun keuze om in hetzelfde goedkope ” buitenland” te komen wonen?…

  Nee. Als die in bv Frankrijk, Spanje of Portugal wonen niet in ieder geval. nederland is qua leven het goedkoopste land van de EU, zeker als het om eerste levensbehoeften gaat.

 4. De VVD is er echt gek op om een ieder die minderjarig, oud of een beperkinig heeft te vertellen hoeveel geld zij nodig hebben en dan geen cent meer. Ze vinden het echter onacceptabel om topinkomens te reguleren.

  Ontvangen naar behoefte geld uiteraard alleen voor de machtelozen en de VVD bepaald dan wat je behoeftes zijn.

Reacties zijn gesloten.