Het Regime van het Volk, 2017

haremajesteitwilders07-07-2017 Begin reces Tweede Kamer

10-07-2017 Het kabinet Wilders-Rutte roept de noodtoestand uit en sluit de grenzen ‘om het terrorisme het hoofd te bieden’. De Tweede Kamer wordt niet teruggeroepen van reces, omdat dat volgens vice-premier Rutte ‘niets toevoegt’. De grens met België wordt in allerijl met dubbel prikkeldraad en schrikdraad afgezet. Pegida-aanhangers melden zich als vrijwilliger om te helpen ‘Nederland te beschermen’. Iedereen aan de grenzen wordt gecontroleerd. Uitzondering: vrachtverkeer uit de Rotterdamse haven kan zonder controle passeren met een speciale pas.

14-07-2017 Dramatische daling beurzen. Minister-president Wilders verklaart: ‘Niets aan de hand, we beschermen slechts ons erfgoed.’ Licht herstel in de dagen daarna. Maar de beurs blijft laag en een aantal bedrijven kondigt aan Nederland te verlaten als de grenzen gesloten blijven.

17-07-2017 Oprichting van afdelingen ‘Vereniging voor de Vrijheid’ per gemeente, de verenigingen, kort VV’s genoemd, moeten toezien op ‘orde, gedrag, en vaderlandsliefde’. De VV’s krijgen ruime subsidie en worden voorzien van uniformen en wapenstokken. Commandanten hebben de beschikking over een vuurwapen en maken onderdeel uit van de Nationale Politie.

18-07-2017 Verbod op de boerka en het dragen van hoofddoekjes in het openbaar. Opschorting bouwwerkzaamheden moskeeën. Verbod op alle salafistische organisaties. Verbod op de aanduiding ‘halal’ bij voedingswaren. Verbod op de ‘azan’, het in het openbaar oproepen tot gebed. Verbod op ‘islamitische propaganda’. Verbod op islamitische scholen.

25-07-2017 Aankondiging dat per 1 september alle islamitische rijks- en gemeenteambtenaren zullen worden geschorst en ‘getest’. Wie niet door de test komt, wordt ontslagen.

27-07-2017 Alle islamitische medewerkers aan universiteiten en hogescholen dienen een verklaring te tekenen waarin ze afstand nemen van de islam. Wie niet tekent voor 1 september, wordt automatisch ontslagen.

31-07-2017 Inval in een aantal grote moskeeën, begeleid door leden van VV’s. De politie arresteert diverse personen op verdenking van ‘overtreding van de wet’. Volgens de politie is er sprake van ‘corruptie’ en ‘ongeoorloofde praktijken’.

04-08-2017 Verbod voor islamieten om koffiehuizen te openen, eetgelegenheden of restaurants. Bestaande gelegenheden worden ‘op termijn’ gesloten vanwege ‘het gevaar dat uitgaat van samenspanning tegen de autoriteiten, terroristische samenzwering, islamitische propaganda’. In het NOS-journaal wordt gesproken over ‘broedplaatsen’.

07-08-2017 Verbod op de Koran. Het boek mag niet meer gedrukt worden en/of verspreid. Bestaande Korans dienen ‘ter vernietiging’ te worden ingeleverd bij de diverse Gemeentewerven. Op bezit van een Koran staat een straf van twee jaar.

10-08-2017 Alle islamieten of personen met tenminste één islamitische grootouder moeten zich laten registreren bij de bevolkingsadministratie. Binnen vier weken na afkondiging moeten alle gemeenten opgave doen. Volgens het kabinet betreft het een maatregel om ‘terroristische activiteiten in kaart te brengen’.

15-08-2017 Alle islamieten met een dubbele nationaliteit wordt gesommeerd hun tweede paspoort in te leveren bij het gemeentehuis. Wie het paspoort niet inlevert, verliest per 1 september 2017 de Nederlandse nationaliteit en wordt uitgezet.

21-07-2017 Groepen VV-ers vallen moskeeën aan, vernielen het interieur en verscheuren islamitische geschriften. Het kabinet neemt afstand van het geweld, maar zegt er weinig tegen te kunnen doen. Vice-premier Rutte: ‘De mensen zijn bezorgd, ze voelen zich bedreigd, daar moeten we respect voor hebben.’ Het NOS-journaal gaat in een uitgebreid item in op ‘de onhoudbare situaties in de moskeeën’. De camera toont ‘geheime bergplaatsen’, ook zou er sprake zijn van ‘prostitutie’.

26-08-2017 Een grote demonstratie van duizenden tegenstanders van het regime wordt door politie met behulp van diverse opgetrommelde VV’s uit elkaar geslagen. Honderden arrestaties worden verricht. Naar aanleiding van de protesten kondigt MP Wilders een ‘informatiebombardement’ aan.

28-08-2017 In bijna alle landelijke en regionale dagbladen verschijnen artikelen die uitleggen waarom de regering handelt zoals zij handelt. Een enkel dagblad vertoont blanco pagina’s. MP Wilders spreekt in dat verband van ‘landverraad’ en roept op ‘om de werkelijke waarden van Nederland te verdedigen, hoe dan ook’. Hij verscheurt daarbij een aantal blanco pagina’s. VV-ers bestormen daarop kantoren van de kranten in kwestie en vernielen het interieur.

02-09-2017 Anderhalf miljoen Nederlanders verzamelen zich op het Malieveld te Den Haag om steun te betuigen aan het Regime Wilders/Rutte. De leuze: Vier jaar! De aanhangers van het Regime vragen om ontbinding van de Tweede Kamer en een volmacht voor het Regime voor een periode van vier jaar.

04-09-2017 De Tweede kamer keert terug van het reces. De leden vinden een dichte deur, het gebouw der Staten-Generaal is volledig afgesloten en wordt omringd door een haag van VV-ers. Minister-president Wilders laat in het NOS-journaal weten dat hij ‘in no time Nederland heeft terugveroverd op de criminele islam.’ Volgens hem was het noodzakelijk dat op deze manier, tijdens het reces, te doen, omdat ‘anders cultuurverraders en linkse boeven de macht hadden gegrepen.’ Hij zei verder: ‘Ik sta hier omdat ik de wil van het volk vertegenwoordig. Het volk steunt mij, en niemand kan ons nog tegenhouden.’

05-09-2017 Het regime schort alle mensenrechtenverdragen op en trekt zich ‘per direct’ terug uit de Europese Unie en de VN. Negenenzeventig grote en middelgrote bedrijven heffen hun vestigingen in Nederland op. De haven van Rotterdam moet de helft van haar werkzaamheden staken. Duizenden mensen emigreren naar Griekenland. MP Wilders: ‘Het kan me allemaal geen ruk bommen, laat die landverraders maar gaan, we hebben ze niet nodig.’

1 gedachte over “Het Regime van het Volk, 2017”

  1. Wat nog ontbreekt in bovenstaande artikel is de “deportatie” van criminele Marokkanen naar “concentratiekamp” Marokko. Want zo schijnen vele z.g. “politiek correcte” autochtonen dat land te zien; als een vernietigingskamp waar je zelfs je ergste vijand niet naar toe stuurt. Al zijn ze zich daarmee niet van hun eigen minachtende en volkomen onterechte mening over dat land bewust…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.