Henk Kamp heeft AOW-leeftijd van 68 jaar in beeld

Kamp heeft AOW-leeftijd van 68 jaar in beeld in 2040.

Wat is het toch ook een lul hè? Altijd weer nieuwe uitknijpplannetjes bedenken. In 2040 ben ik dus precies 67, en zit Kamp waarschijnlijk al als mummelende bejaarde in het tehuis, maar wel verantwoordelijk voor het feit dat ík net nog een jaar langer moet doorwerken.
Dat onthoud ik, Kamp. Ik kom tezijnertijd de hoofdzuster wel eens even inlichten over al die nare streken die jij ons meende te moeten leveren, twintig jaar geleden. Dat je even mooi je puddinkje misloopt.

4 gedachten over “Henk Kamp heeft AOW-leeftijd van 68 jaar in beeld”

  1. Eerlijk gezegd vind ik het bovenal lachwekkend dat deze lui plannen maken voor 2040, terwijl ze als kabinet al niet weten of ze het eind van volgende maand zullen halen. Terwijl “we” als Nederland niet weten of “we” onderwater zijn gelopen tegen die tijd. Terwijl “we” vrij zeker kunnen stellen dat het hele kapitalisme ineengestort is lang voor die tijd en dat de toekomst zowel vreugdevol als gevaarlijk kan zijn – want kapitaal of niet, het broeikaseffect gaat door.
    Etcetera.

    Een regime dat op geen enkele manier rekening houdt met een toekomst weet wel zeker dat het werkenden op leeftijd kan sarren over dertig jaar. Knap. :mrgreen:

  2. Hij noemt 68 als psychologisch trucje: “zie je NU is het nog niet zo slecht, maar de volgende na je…die krijgen het helemaal klote, snap je? Dus NU ff niet tegenstribbelen, hoor!”

    Arnold heeft gelijk – misschien tegen die tijd lopen we hier op de zeebodem.

  3. Het is helemaal niet de bedoeling dat je tot je 68e werkt , je gaat rond je 60e met de WAO , moet dan eerst je eigen huis opeten , zodat de vriendjes van herr Kampf weer goedkoop alle woonruimte in handen kunnen krijgen en ouderwets kunnen huisjesmelken …

  4. Om al die Rechts Liberale Vingeraflikkers hun bonussen te kunnen blijven betalen moet het arbeidspotentieel natuurlijk beter benut worden, snap dat dan 😆

Reacties zijn gesloten.