Geert Wilders kan niet spellen

Geert Wilders laat weer eens iets van zich horen. Hij vraagt zich af of de koningin soms lid van GroenLinks is geworden, na beluistering van haar Kersttoespraak. Wat een scherpe observatie, welk een hilarische kwinkslag.

Normale mensen hebben het fatsoen iemand die zich niet mag verdedigen niet aan te vallen, maar Wilders heeft dat fatsoen niet. Dat wist iedereen al, maar blijkbaar vond hij het nodig dat zelf nog even te laten merken voor het geval we dat zouden vergeten.

En hij weet niet hoe je ‘stiekem’ spelt:

28 gedachten over “Geert Wilders kan niet spellen”

 1. Geert Wilders wil een gebaar maken naar de allochtoonse linkse elite door ook aan te geven dat het niet Nederlands kenne en kunne niet het belangrijkste is warom se slegt sijn.
  Het is voral dat se net as de konegin de ore late te luistere en hange nar de miljeudiensten.

 2. Meneer Wilders wordt erg vervelend. Hij roept maar wat in het wilde weg. Mensen worden hem onderhand beu. De PVV zakt niet voor niets in de peilingen, ingehaald door SP.

 3. Dr Wilders wil zelf de koningin van zijn volk worden.
  En ja, hij is erg vervelend.
  Maar hopelijk blijft hij zichzelf herhalen ipv radicaliseren.
  Da’s toch beter.

 4. wat een vuilnis bak is die vent hij heeft nog niet voor 5 cent fatsoen in zijn lichaam wat een minder waardig persoon

 5. Met een gebrekkige beheersing van de superieure Nederlandse taal probeert Geert begrip bij Henk & Ingrid te kweken voor een zeer langdurige periode met wachtgeld na zijn politieke “carrière”, waarin hij geteisterd zal worden door “dhimmi” werkgevers en andere lieden die hem “demoniseren”, wat natuurlijke een ander woord is voor het op waarde schatten van iemand met demonische gedachten en een beperkte academische en sociale ontwikkeling.

  Eigenlijk had ik gehoopt voor de kerst kennis te kunnen nemen van de agenda van Monica Nunes. Wie weet voor de jaarwisseling. En anders als goed voornemen.

  Monica leest graag Krapuul. Monica, zo zie je maar meid, zelfs met kerst vergeten we jou en die vieze nazistische collega’s van je niet. Het jaar 2012 wordt niet het einde van de wereld maar de PVV vindt haar Waterloo.

 6. Hm.

  Nou ja voor mijn gevoel was het niet fout, behalve dan dat iedere ruft die deze man in het openbaar laat fout is, ongeacht de spelling.

 7. @9 ja, ik dacht laat ik naast het redigeren van teksten op deze site die van Geert W. ook even meenemen.

 8. Stiekum is straataal. Begrijpen jullie dit nu ECHT niet?

  Maar om hier nu eens heel stuk over te schrijven/ publiceren is ook weer een “beetje” overdreven. Wat een eer weer voor dhr. Geert Wilders.

 9. edit: het moet zijn: “straattaal” en geen “straataal” zoals ik eerder schreef. Ik dacht laat ik dit snel even verbeteren voordat dit “foutje” morgenvroeg voorpaginanieuws is op Krapuul.nl

  Merry Christmas ho ho ho!

 10. ‘Stiekum’ is straattaal? Nee, dat begrijp ik niet. Ik dacht dat het een spelfout was, maar goed Wilders is de ruigste mens ter aarde dus moeten we voortaan allemaal ‘stiekum’ ipv ‘stiekem’ schrijven. Geen probleem hoor…. schrijf deze gigantische linguistische overwinning maar bij op het conto van ‘der blonde Verarscher’. Oh wacht, geen toffe jongerentaal… wel de mijne ‘stiekummmm’…. duhhhh….

 11. Hoe dan ook, iemand kan stiekem (Groene boekje) of stiekum (als je maar begrijpt wat ik bedoel-achtig) lid worden van de Groenen. Niet van de PVV, dat lukt met geen mogelijkheid.

  Terzijde: Geert Wilders’ persoonlijkheid begint te lijden onder teveel beveiliging. Meneer denkt eenzijdig, zonder enige reflectie.

 12. het is de grootste schooier in de politiek deze indo aan zijn kop kun je al zien dat het geen echte nederlander is hij komt namelijk uit indonesie deze galbak

 13. theo harmsen Schreef:

  het is de grootste schooier in de politiek deze indo aan zijn kop kun je al zien dat het geen echte nederlander is hij komt namelijk uit indonesie deze galbak

  echte Nederlanders bestaan niet , en veel Indo’s tellen alleen hun witte bloed… vandaar dat ze zelfs niet als “Niet Westerse Allochtonen “tellen ..

 14. tegen Al Bakrastani het volgende ik heb gelukkig geen hekel aan mensen die niet uit nederland komen maar dat figuur geert wilders namelijk wel terwijl hijzelf uit indonesie komt hij is de grootste ophitser die er bestaat

 15. @20Theo harmsen:

  Het doet er geen reet toe waar Wilders vandaan komt of van welk ras hij is of welke huidskleur hij heeft , dat zijn discussies en argumenten die hij zelf ook gebruikt, en die denkpatronen wil ik niet overnemen.

 16. 21
  LeRoiDanse

  Zo is het, het gaat over de denkpatronen van iemand.
  Goed en duidelijk geschreven.

 17. #16 Harry scrhreef”

  “Wilders is het RUIGSTE mens op aarde”

  Ik ben erg benieuwd hoe beperkt jouw belevingswereld moet zijn, vol met haat om zo’n rancuneuze stelling te deponeren. Dat moet dus wel heel extreem beperkt zijn.

  Op deze kerstdag brand ik een kaars speciaal voor jou.

 18. Noordzij Schreef:

  En kan Wilders aan Henk of Ingrid vragen of ze stoppen met voortijdig vuurwerk knallen.

  Dit moet-ie echt doen, tenminste heeft het enige zin.

 19. Winston Schreef:

  #16 Harry scrhreef” “Wilders is het RUIGSTE mens op aarde” Ik ben erg benieuwd hoe beperkt jouw belevingswereld moet zijn, vol met haat om zo’n rancuneuze stelling te deponeren.

  Winston, ik zie niet in wat daar mis mee is. Sprake van rancuneus zijn & haatspraak? Door Lijder Wilder ruig te noemen? Dat is nog netjes uitgedrukt. Wilders is zelfs pervers!

 20. #25 Abdul Alhazred

  Er is geen sprake van rancuneus en haatspraak door leider van de PVV Wildes “ruig” te noemen.

  Essentieel hier is de overtreffende trap, door Wilders HET RUIGSTE mens op aarde te noemen

  Dat “detail”zie jij voor het gemak natuurlijk over het oog? Er bestaat dus duis (volgens sommige dwaallichten hier) geen RUIGER mens op aarde dan Wlders.

  Nou als je dit oprecht meent dan heb je echt issue’s
  .

  Omdat jij (blijkbaar) ook zo moet lijden Adul…brand ik voor jou vanavond ook een kaarsje op deze tweede Kerstavond.

  Gods zegen.

 21. Winston Schreef:

  Er bestaat dus duis (volgens sommige dwaallichten hier) geen RUIGER mens op aarde dan Wlders. Nou als je dit oprecht meent dan heb je echt issue’s

  `t Is een mening van iemand. Kan zijn dat de bewering klopt. Kweenie of het zo is. En misschien is die Wilders wel een verkapte ruigpoot. En wat dan nog? Volgens Hem hebben we immers allemaal Vrijheid van Meningsuiting? Vrijheid van Mening, dat is wat je Meester in zijn Vaandel heeft staan waar hij zo pathetisch mee zwaait. Dus stel je niet zo aan.

 22. #23. Winston bedankt voor die kaars. Brand die dan ook meteen even voor jouw beperkte gevoel voor ironie. Werd je soms geshockeerd omdat Wilders ‘ruig’ werd genoemd? Sorry, maar bij ons betekent ‘ruig’ zoiets als ‘stoer’ en dat werd ironisch bedoeld, omdat hij nu eenmaal zo door zijn aanhang gezien wordt. geen woord verkeerd over de blonde Verlosser, want dat is demoniseren. Van zijn aanhang moeten we Wilders aanbidden als de nieuwe zonnekoning, maar wat mij betreft kan hij de rug op met zijn platpopulistisch gekwaak. Trouwens, pas op met die kaarsen dat je de kerstboom niet in de fik zet.

Reacties zijn gesloten.