64 gedachten over “Geert Wilders denkt dat we nog niet wisten dat hij een asociale klootzak is”

 1. De Pipo Van Venlo vergeet dat de kansloze en criminelen nu zijn achterban stemvee zijn. WORTEL

 2. Arabieren zijn niet zo’n grote minderheid in Nederland. Bovendien zitten daar veel Christenen tussen.

  Een Arabische kennis van mij loopt wel eens over straat terwijl ze een broodje ham-kaas eet. Krijgt ze geschokte en boze blikken van onder andere etnische Marokkanen. Dan schiet het haar weer te binnen. “Ah het is weer Ramadan.”

  Kopten, Christelijke Arabieren en Christelijke Turken lopen ook vaak met Kruizen om zodat er geen misverstanden ontstaan.

 3. De opperclown van Limburg is de aanvoerder van een gezelschap grote onbekende en domme volgzame nietsnutten zoals we nog nooit gezien hebben. Randdebielen met korte lontjes en nietszeggende schreeuwerij. Alvast proficiat met de (hopelijk) mislukte besprekingen in de groene en heuvelachtige provincie.

 4. De retoriek over Links en Moslims is ook absoluut Godwin-waardig en komt docht bij Hitler’s Joods -Socialistische complotdenken ….

 5. en op vijf mei zal hij via twitter wel iets gaan roeptoeteren over het herdenken van de slachtoffers van het (nationaal)socialisme…

 6. Met dergelijk Joods-Christelijk taalgebruik van Wilders, ga je bijna hopen op een Germaans-Islamitische samenleving.

 7. En behoorlijk spellen kan hij ook niet. (‘velen kanslozen en criminelen’).

 8. de HBO opleiding tot hasbarist bij Inholland is ook ondermaats… 🙂

 9. Het blijft voor mij een raadsel dat dit horkerige en onsymphatieke gedrag naar je concullega’s inmiddels geaccepteerd is bij een groot deel van de bevolking. Ik ken veel (overigens weldenkende) mensen die Wilders wel ‘grappig’ vinden in dit opzicht.

  Bovendien vind ik het misbruik van Twitter, dat in mijn optiek niet bedoeld is voor vuilspuierij.

  Als ik dit soort gedrag tentoon zou spreiden binnen een bedrijf naar mijn collega’s zou ik binnen een maand uitgekotst zijn en eruit liggen, maar in Den Haag kan dat blijkbaar tegenwoordig.

  Maar we zullen ons wel vergissen, want in het ‘echt’ schijnt Wilders een hele geschikte (en vooral ook betrouwbare) peer te zijn, hoor ik de laatste tijd nogal eens.

 10. Ongelooflijk.
  En hij past zich ook al aan aan het spellingsonvermogen van zijn eigen schorriemorrie: “velen kanslozen en criminelen”.

 11. Ik beschouw mijzelf als een niet zo bedeesde socialist. Ik vind dan ook dat het tijd word om haatzaaiverdachte en stiekeme nazi Geert W. een onvervalste draai om zijn rechteroor te geven! Zijn linkeroor bewaren we voor een vogende gelegenheid!

 12. Sja hij zal wel in zijn jeugd goed gepest zijn geweest door buitenlanders vandaar de HAAT op buitenlanders kan niet anders he GEERTJUH

 13. Links Schreef:

  …een onvervalste draai om zijn rechteroor te geven…

  Ja, als mn buurman, ik noem maar wat, mij continue zo zou proberen te beledigen zou ik hem op een gegeven moment te pakken nemen. Ik weet dat het niet mag en kan, maar als ze erom vragen kunnen ze het hebben ook.

  wilders zit domweg een gewelddadige reaktie uit te lokken.

 14. Wilders doet weer wat zijn (on)macht is Het recht op vrije meningsuiting verkrachten tot “recht op belediging” ! ! Al heb ik nooit P.v.d.A gestemd wel altijd op 1mei de rode vlag uit ! Dag van de Arbeid in de V.S. uitgevonden ! Het getuigd van zijn onfatsoenlijke politiek die helaas net als in ’30 en 40er ‘jaren van de vorige eeuw tot vele afschuwelijke misstanden zal leiden ! Helaas zijn er grote groepen mensen die weigeren iets uit het verleden te leren ! Laten we 4 mei daar nog eens uitvoerig bij stilstaan !

 15. @#15 Labour day valt echter aan het einde van de zomer in de VS.

  De Meidag gaat terug op de 1886 Haymarket slachting in Chicago. De Fransen gingen die herdenken in 1889. Vervolgens braken er in Cleveland, Ohio op 1 Mei 1894 Meidag rellen uit. In 1904 riep de internationale Socialistische conferentie in Amsterdam alle Sociaal Democratische organisaties en vakbonden op om te demonstreren voor een achturige werkdag, de eisen van het proletariaat en wereldvrede.

  Het is dus niet een strikt Amerikaanse uitvinding. Door de Fransen en de Nederlanders is dit een echte herdenkingsdag geworden in Europa. Vreemd weer dat het in Nederland geen officiële feestdag is.

 16. @ redactie:

  lees je eigen huisregels eens en dan de reacties, volgens mij krijgt iedereen hier een ip ban!

 17. We blijven calvinistisch, is er een vrije dag dan piept de onderneming van winkeliers hoeveel geld dat wel kost. Gisteren op koninginnedag waren de supermarkten open. Het is nog nooit zo stil geweest. En geert ga zo door, er komen steeds meer geluiden dat het een kleuter is. En dat hij niets voor Nederland door. Dus blijf alsjeblieft jezelf, dan ga je naar 0 zetels.

 18. Mijnheer Jules Winnfield:

  Het gedraagd zich als een nazi
  Slaat dezelfde taal uit als een nazi
  Onderschrijft nazi ideologie middels beweging pamflet ( noemt het zelf partij-pogramma )
  Wil nazi praktijken hanteren

  Hoe noemen we zo’n persoon?
  Juist, een onvervalste nazi!!

 19. Wat een links onzin gelul, jullie kunnen er gewoon niet tegen dat die hele linkse poppenkast van de laatste jaren nu eindelijk met een rotklap in elkaar is gestort. Jullie linkse idioten zijn medeverantwoordelijk voor de ellende die die fijne immigranten de laatste 30 jaar in nl hebben gebracht. GA JE SCHAMEN en dan nu van ellende iemand zonder feitelijke onderbouwing (want alleenmaar emo-gelul!) voor nazi uitmaken…..supertriest stelletje kanslozen!

 20. Jules Winnfield Schreef:

  @ redactie:
  lees je eigen huisregels eens en dan de reacties, volgens mij krijgt iedereen hier een ip ban!

  Nee maar mensen die als eerste reactie beginnen te zeiken over de regels beschouwen wij als draaideurtrol en krijgen normaliter wel degelijk een IP ban.

  Dus laat nog iets fantastisch inhoudelijks zien of tot nooit meer ziens.

 21. #21

  Iemand zoals jij gezien je uitlatingen noemen wij hier Asociaal, Racist en boven al te dom om hier verder nog woorden aan vuil te maken.

  Opzouten, dus!!!

 22. Juultje, Juultje toch,
  Gaan je nu huili, huili doen? Lekker profiteren van de sociale voorzieningen morgen? Sociale voorzieningen? Oke, leg ik dat ook even uit in eenvoudige bewoordingen natuurlijk, anders kunnen bkrompen anderhalve rechtse hersencellen het niet bevatten. Sociale voorzieningen zijn uitvindingen van socialisten met als doel het leven voor mensen welke het wat minder hebben dragelijker te maken! Sociaal gedrag is dat gedrag welke laat zien dat men iets op heeft met zijn medemens, ook wel met een ouderwets woord “mededogen “genoemd. Kun je het nog een beetje vatten Juultje of schieten die armzalige rechtsdraaiende hersencellen van je in een spontane kramp? Op sommige ministerie’s ook wel verkamping genoemd. Je weet wel, vernoemd naar dat lichtend voorbeeld voor een kolonelsregime Henk Kamp! Dan schijnt er nog een paardenfluisteraar en een weggejaagde burgemeester rond te sluipen op het binnenhof welke in hun onvolprezen adoratie naar de grote lijder dezelfde roverhoofdman een beminnelijk persoon hebben genoemd! Kun je nog dieper zinken? Ja hoor! Er schijnen nog een 1,5 milj. mensen rond te strompelen welke nu reeds de Neurenberg doctrine uit het hoofd aan het leren zijn. Je weet wel, zoiets van “Wir haben est …..etc.etc. Gelukkig hebben we links nog om straks de rechtse beerput te kuisen!!

 23. Iemand die WInnfield heet heeft misschie3n niet zo’n sterke zaak tegen immigranten… 🙂

 24. Tering wat een stelletje zielige randfiguren zijn jullie hier zeg. Zjin jullie echt allemaal zo triest vastgeroest in jullie achterhaalde denkbeelden dat de werkelijk gewoon niet meer tot jullie doordringt….wat een kutleven zullen jullie hebben met zo’n instelling!

 25. geert doet weer gewoon waar hij goed in is, feiten verdraaien en haat tegen de Moslims spuien.
  Het was niet de Partij van de Arbeid die met massa emigratie begon, het waren zijn rechtse vriendjes, de werkgevers, die arbeiders nodig hadden en ze uit het buitenland haalden.
  Het waren dezelfde rechtse vriendjes die deze mensen kansloos en dom hielden.
  Dat stokje heeft wilders wel overgenomen, Henk en Ingrid worden nu dom gehouden, schijnt de pvv Henk en Ingrids trouwens prima te bevallen,
  En de Arabieren, zij zijn bij geert helemaal niet in tel.
  Ach ja, geert is nu eenmaal een Nazi, wie het niet gelooft die zoekt het maar op.

 26. Kunnen jullie me misschien vertellen hoe het is om te leven als je zo verschrikkelijk kortzichtig bent? Ik ken een aantal zeer gereformeerde figuren en ik heb het vermoeden dat jullie nog ergen zijn!

 27. @ jvdheuvel,

  bedoel je zo’n verlichtend stukje als jouw eigen reactie op mij? Nee dankje dan is vandaag mijn laatste dag hier, triest figuur!

 28. @ Jules Winnfield
  Kortzichtig? Hoe noem je die tunnelvisie van geert dan?

 29. Het gaat hier om de achterlijke manieren van Wilders. Wat een stuk vuil! En daar moet je dan beleefd tegen blijven, anders voelt hij zich “gedemoniseerd”!

 30. Jules Winnfield Schreef:

  ….wat een kutleven zullen jullie hebben met zo’n instelling!

  Ik heb het prima naar mn zin anders. Ik denk zelfs dat ik bovengemiddeld gelukkig ben.
  Jij, aan de andere kant, maarkt met je scheldpartijen wel een beetje een trieste indruk. Als je klaar bent kan daar ook nog wel over gepraat worden hoor. Want zo zijn we.

 31. Ook via Twitter reageerde Cohen: „Geert, dank voor je gelukwens. Mooi dat je laat zien hoe we elkaar in ons land feliciteren, ondanks politieke verschillen. #inburgercursus?“

  Hulde, Job!

 32. @GJ
  “Want zo zijn we”

  Yeah right, kijk een wat een aggresieve en beledigende reacties ik krijg op mijn eerste reactie hier…..inderdaad, ZO ZIJN JULLIE!

 33. Voor de goede orde de instroom van mensen vanuit andere landen is een probleem van internationale aard en is zo oud als de mensheid zelf en lossen we nooit op. Dit in de schoenen schuiven van Nederlandse politici is een lachertje, mensen die dit geloven moeten zich afvragen waar ze zelf vandaan komen. (God schiep Nederland en zag dat het goed was, Daarna schiep hij Eva en Adam met een gloednieuw Nederlands paspoort en zag dat t goed was). Geen PIPO VAN VENLO en zelfs geen Adolfje kan dit niet oplossen, mensen zijn net dieren gaan daar waar voedsel is@ Jules Winnfield:

 34. Jules Winnfield Schreef:

  .. een aggresieve en beledigende reacties ik krijg…

  Hoe kom je daar nou bij? Er is getracht je iets uit te leggen. Daarna begon jij met schelden. Geeft niks, ik ben er niet boos van hoor. Als je bent bijgekomen willen we het best nog een keer proberen uit te leggen.

 35. #37 Lees even de regels, verboden te janken etc. Verder vraagje aan anderen, verzoeke de trol niet te voeren, laat hem maar op zijn eigen kluiven kauwen.

 36. DE LAATSTE ZIN IN DE COM 38 VAN WORTEL MOET ZIJN: Geen Pipo Van Venlo en zelfs geen Adolfje kan DIT OPLOSSEN. i.p.v. NIET OPLOSSEN
  WORTEL@ wortel:

 37. Uit de recgies bij de Telegraaf:

  Dit vind ik nou beneden peil,als ex pvv stemmer keur ik dit gedrag ten zeerste af.wilders moet het verschil nog leren tussen politiek bedrijven en intermenselijke verstandhoudingen. ik heb op de pvv gestemd,maar eerlijk gezegd doe ik het NOOIT meer.tot nu toe is geert alleen een meeloper gebleken. Om zijn eigen woorden te gebruiken.Geert is Knettergek geworden.

 38. GJ
  Beter lezen, ik ben hier in een paar tellen uitgemaakt voor: wannabee mod., racist, asociaal, te dom
  etc….ga mij nou niet vertellen dat ik dat aan mezelf heb te danken. Als jullie niet zo’n stelletje kortzichtige
  figuren waren hadden de reacties er anders uitgezien. Ik verlaag me topt jullie niveau om je iets duidelijk te
  maken en zelfs dat lukt niet, ik heb geen hoop meer voor jullie!

 39. Jaa, dat wannabee mod hoef je me niet te helpen herinneren, dat kwam van mij. Lijkt me niet beledigend of aggressief wel? Je komt een discussie binnenvallen met een niet ter zake doende opmerking over wat wij wel en niet zouden mogen. De narigheden die je veel later over je heen kreeg was een reaktie op je eigen scheldpartijen eerder.

  Maar goed, even terugscrollen is kennelijk al teveel moeite. En je houd maar niet op ook nog. Ik zou werkelijk willen dat er eens een pvv aanhanger op normale toon zou kunnen komen discussieren. Doe je best en probeer nu eens eerlijk te vertellen wat je van die tweet vind en waarom.

 40. @46 iemand die het in zijn eerste (inhoudelijke?) bericht over “linkse idioten” heeft, heeft dat aan zichzelf te danken, ja

 41. @ Karel,

  dank voor je reactie…..GJ, dit is nou precies wat ik met kortzichtigheid bedoel.

 42. Even ter info:
  Het merendeel van alle Moslims in Nederland is geen etnische Arabier, maar Berber, Turk, Surinamer en Javaan.

  Een groot deel van de etnische Arabieren in Nederland is Christen. Ik weet niet of het de meerderheid is, maar het aandeel is aanzienlijk.

  Gastarbeiders zijn binnengehaald door de VVD en de confessionelen.
  De gezinshereniging was het idee van Biesheuvel.

  Gedurende de jaren ”50 t/m ’80 hadden we het merendeel van de tijd coalities van Confessionele partijen met de VVD. Het ruimhartige gezinsherenigingsbeleid, gezinsvormingsbeleid en asielbeleid is met instemming van de rechtse partijen gebeurd. Sterker nog zonder hun instemming was het domweg niet gebeurd.

  Dus een ieder die daar boos over is dient diens pijlen op CDA en VVD te richten.

 43. Hee Mark, hoe gaat het met de hufterigheid bestrijden?
  Tjemig, je hebt al veel bereikt man!!

  De hoffelijkheid en collegialteit stroomt ons vanuit de kamer tegemoet.

  Ik denk intussen dat er op de tribunes bij Feyenoord-Ajax beleefdere omgangsvormen zijn.

 44. Jules Winnfield Schreef:

  GJ
  Beter lezen,
  (…)

  Heb je nou die artikelen die ik gelinkt heb al doorgelezen? Anders gewoon het vingertje erbij houden hoor, dat je wel weet waar je gebleven bent met spellen. Ziet toch niemand.

 45. Het gaat om de zielige tweet van schertsfiguur Wilders. `k Probeerde het schaamtevol mijn Duitse democratische gasten uit te legggen: `PVV ist Partei des Vulgäres Volksempfinden’.

  Maar goed dat ze hier een Goebbelsmitlaufer als Winnfield niet kunnen lezen.

 46. Het verongelijkte directeurszoontje met zijn grote mond is weer aan het huilen. Het jongetje dat nooit heeft gewerkt en rond zijn 30e van zijn papa een functie in de VVD kreeg. Het jongetje dat nooit verantwoordelijkheid heeft genomen. En zijn hele leven op kosten van anderen teert. En nu in diens waan tegen zogenaamde elite schopt.

 47. Overigens wel knap van Geertje dat hij aan alle criteria van narcistische persoonlijkheidsstoornis voldoet tav DSM IV. Dit kunnen maar zeer weinig zieke mensen zeggen.

  “Een diepgaand patroon van grootheidsgevoelens [in fantasie of gedrag], behoefte aan bewondering en gebrek aan empathie, beginnend in de vroege volwassenheid en tot uiting komend in diverse situaties zoals blijkt uit vijf [of meer] van de volgende criteria:

  1. heeft een opgeblazen gevoel van eigen belangrijkheid [bv. overdrijft eigen prestaties en talenten, verwacht als superieur erkend te worden zonder de erbij horende prestaties]
  2. is gepreoccupeerd met fantasieën over onbeperkte successen, macht, genialiteit, schoonheid of ideale liefde
  3. gelooft dat hij of zij ‘heel speciaal’ en uniek is en alleen begrepen kan worden door, of hoort om te gaan, met andere heel speciale mensen of mensen [of instellingen] met een hoge status
  4. verlangt buitensporige bewondering
  5. heeft een gevoel bijzondere rechten te hebben d.w.z. onredelijke verwachting van een uitzonderlijk welwillende behandeling of een automatisch meegaan met zijn of haar verwachtingen.
  6. exploiteert anderen, d.w.z. maakt misbruik van anderen om zijn of haar eigen doeleinden te bereiken.
  7. heeft gebrek aan empathie: Is niet bereid de gevoelens en behoeften van anderen te erkennen of zich ermee te vereenzelvigen.
  8. is vaak afgunstig of meent dat anderen op hem of haar afgunstig zijn
  9. is arrogant of toont hooghartig gedrag of houdingen. “

 48. Jules Winnfield Schreef:

  Wat een links onzin gelul, jullie kunnen er gewoon niet tegen dat die hele linkse poppenkast van de laatste jaren nu eindelijk met een rotklap in elkaar is gestort. Jullie linkse idioten zijn medeverantwoordelijk voor de ellende die die fijne immigranten de laatste 30 jaar in nl hebben gebracht. GA JE SCHAMEN en dan nu van ellende iemand zonder feitelijke onderbouwing (want alleenmaar emo-gelul!) voor nazi uitmaken…..supertriest stelletje kanslozen!

  Voor de goede orde scheldende zuurpiet: de gastarbeiders zijn vanaf eind jaren ’50 tot halverwege de jaren ’70 naar ons land gehaald terwijl er kabinetten aan de macht waren die werden gedomineerd door de KVP en ARP (de voorlopers van het huidige CDA) veelal aangevuld met de VVD. Volgens mij allemaal redelijke midden kabinetten of met de VVD wellicht centrum rechts te noemen.

  Vanaf de jaren ’70 tot halverwege de jaren ’90 heeft links (lees: PVDA) uitsluitende met het kabinet Den Uyl structureel beleid kunnen maken. De rest van deze periode werd gedomineerd door het CDA al dan niet aangevuld met VVD, D66 en PVDA.

  Ik denk dus dat toen Paars aan de macht kwam de wissels qua allochtonen problematiek al aardig gezet waren, en niet door links. Als de gemiddelde PVV stemmer zich nu ook eens zou verdiepen in de geschiedenis van na de jaren ’40 (een half uurtje googlen is al voldoende) dan zou hij ontdekken dat het gevaar van links reusachtig meevalt. Links en de Islaam (lees: moslims) zijn door Geert Wilders uitgeroepen tot de zondebokken van al onze elende. Als de gemiddelde PVV stemmer zich nu ook eensou verdiepen in de geschiedenis van de jaren ’40 (een half uurtje googlen is al voldoende) dan zou hij ontdekken dat er toen ook een partij/beweging/leider was die een bevolkingsgroep tot zondebok bombardeerde. Volgens mij wet iedereen wat hiervan het gevolg is geweest.

Reacties zijn gesloten.