Geachte afwezigen!

Ik ben geschokt. Ik ben diep geschokt omdat – ik had het al voorspeld – een islam-vriendje van de Partij van de Aapjes mij dood heeft gewenst. In Kutwijk. Waar ligt dat? Aan zee zeggen ze. Maar volgens mij is het een ge-islamiseerde woestijngemeente, bezweken onder de terreur van de imams van opper-mullah Simsim. De doodsbedreiger zei er ook nog bij dat ik dood gevonden mocht worden tussen de benen van een links Kamerlid. Nu heb ik even opgezocht wie die Kamerleden zijn en ik kan u verzekeren: het zijn rode mutsen die het nog niet waard zijn dat ik naar hen gluur, laat staan dat ik zo’n boerkatrut ga verwennen met de aanwezigheid van mijn lidmaatschap.

Afwezigen… Geschokt ben ik. In plaats van dat dit nepkabinet een dam opwerpt tegen de Moren die op het punt staan ons land te overspoelen met hun vieze thee en hun toefjestorens, in plaats van dat dit nepkabinet onze nepgrenzen sluit met de nepstroom van nepmolens, nodigt dit nepkabinet mij uit om hier een neptoespraak te houden op dit nepberaad. De raadsleden weten dat hun wereld zal vergaan en dat ik het toverstokje van hen zal overnemen. Ik zal hen leiden. Ze weten dat ik hen zal geselen en ze juichen. En zo hoort het, zo hoort het…

Afwezigen… Dat ik de uitnodiging heb aangenomen heeft u te danken aan mijn vrouw, die zoals u weet geïmporteerd is uit het Oosten en dus heel goed begrijpt waar de grenzen liggen. Ja, ik heb haar getemd. Ze kookt een prachtige gestampte pot met aardappels uit Groningen, boerenkool uit Vlaanderen en rookworst uit de hel van Oss. Ik sla haar niet, zij slaat mij. Met de pollepel. En u mag mij dankbaar zijn omdat ik ‘t voor één keer wel wil toegeven: ik vind dat lekker, pijn is fijn. Dus als iemand er morgen over begint: het is schandalig en het is allemaal gelogen. Dit soort verhaaltjes worden de wereld ingestrooid door slijmerige linkse mediakwallen om mij in diskrediet te brengen.

Speciaal tegen de linkse mediamalloten zeg ik: ik ben geschokt omdat die meneer uit Kutwijk mij heeft gekrenkt en ik ben verheugd dat die meneer is gestraft door die opperjurk van dat vreselijke Comité van Aapjes. De heer Simsim heeft hem uit het socialistisch paradijs gegooid. Het doet me deugd dat de man geen toekomst meer heeft, maar een straf is het nauwelijks te noemen. Deze man z’n tong zou moeten worden uitgerukt! En de vingers waarmee hij die tweet heeft opgetypt zouden ze in zijn oren moeten rammen. De wet is veel te lief in Nederland voor criminelen. Wij moeten daar een stapje bovenop doen, wij moeten de boel ’n beetje aanstampen. Ik wens de man niet dood, dat is verre van mij, maar hem flink op zijn bek timmeren zou een ware genoegdoening zijn voor het volk dat zich zo verraden voelt door de socialistische zwaffelaars. De schande van 68 moet worden gewroken! Wij moeten in opstand komen: de stoof, de strijkbout, het cassettedeck, de levertraan, de zure zult en de bloedworst moeten terug!

Afwezigen… Het moet anders in Nederland. En het zal anders worden. Als u mij als Prins Carnaval een eerste termijn gunt als President van het Nepkabinet, beloof ik iedereen een biertje, onbeperkt racen op de snelweg en elke dag een mooi gevecht in de Nep-arena. Laat de Nederlandse leeuw weer brullen, laat hem zijn tanden zetten in die meneer uit Kutwijk, laat hem Simsim verscheuren. We verjagen al die linkse windbuilen en witwassers, we verjagen alle immigranten. En tenslotte verjagen we de rest ook maar, gewoon omdat dat zo’n lekker gevoel geeft.

En we gaan door. We gaan door tot er niemand meer is. Niemand!

Niemand er in, iedereen er uit!
A-laaf.
Voor een leeg Nederland!
A-laaf.
De armen hoog!
A-laaf.
Strek!
A-Laaf. A-Laaf. A-laaf.

[Toespraak van de Kandidaat-president van Carnevalsvereniging Afwezigen Lullen Alles Aan Flarden, Venlo; halfvasten 2016/ CONCEPT]

2 gedachten over “Geachte afwezigen!”

 1. De hele goegemeente heeft zich weer in de luren laten leggen door Wilders.
  Er is geen sprake van een doodswens door een meneer van de pvda.
  Wat hij gedaan heeft is in reactie op een tweet van geert waarin Geert de pvda beschuldigt van snode plannen. Dit heet smaad. We zijn inmiddels zoveel vuilspuiterij van Wilders gewend dat het al niet meer opvalt of tot afkeurende reacties leidt.
  Wie eens een kijkje neemt in Wilders Twitter tijdlijn weet waarover ik het heb.

  Den Hertog deed eigenlijk gewoon aardig tegen Wilders door op te merken dat hij hem in plaats van een kogel een hartaanval in bed toewenste. Iedereen gaat dood dus iemand een hartaanval gunnen ipv een kogel is aardig. Er is geen oproep tot aktie om Geert eeen hartaanval te bezorgen. Die opmerking interpreteren als een doodswens met betrekking tot dhr. Wilders kan alleen ontstaan in de geest van mensen die idd anderen de dood toewensen, want zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten.

  De pvda-man die in reactie op de smadelijke tweet aan het adres van de pvda Wilders van repliek dient en het opneemt voor zijn partij, word vervolgens door zijn collega’s van de partij met de knikkende knieën in een razend tempo in de steek gelaten. Spoedberaad in de fractie in Katwijk en partijhotemetoten in Den Haag buitelen over elkaar heen om afstand te nemen en hun afschuw uit te spreken, in plaats van eens hartelijk te lachten over een best goede grap en terechte repliek.

  Nee, dán Wilders, die komt in elk geval op voor zijn partij-mensen, zelfs als ze strafbare feiten plegen. Het OM heeft 3 aangiften tegen Willie Dille opgenomen wegens doodwensen aan moslims. Daar neemt Wilders helemaal geen afstand van, hij vindt dat helemaal niet afschuwelijk. Integendeel, als er te veel commotie komt, wijst Wilders met een vinger naar de pvda en alle ogen volgen.
  Heeft iemand al aan Wilders gevraagd om afstand te nemen van de wijze waar Dille het partij gedachtegoed vertolkt? Heeft ze haar zetel al in moeten leveren?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.