Fraude en de WWB

Krijg ik net een boekje binnen van de gemeente waarin ik woon:

Achtung!

Het blijkt dus dat ik geen fraude mag plegen, logisch natuurlijk want ik eet en drink noodgedwongen van uw belastingcentjes.
Nadat ik vakkundig door de sloper van het sociaal bestel Aart Jan de Geus uit de WAO ben geflikkerd mag ik het dus nu doen met € 750 in de maand. Heel fijn natuurlijk dat er nog iemand aan mij denkt en mij wat centjes toestopt aan het eind van de maand.

Volgens het foldertje mag ik ook niets verzwijgen. Doemt bij mij meteen de vraag op waarom ik niets mag verzwijgen en dat het tuig van rechts wel alles mag verdraaien, verdoezelen, liegen, bedriegen graaien en wat dies meer zij. Schijtziek word ik van deze praktijken.

Er staat in datzelfde foldertje dat als ik werken kan, wat niet lukt, ik MOET werken. Het is wachten op de groene vrachtwagentjes van Henk WerKamp om mij af te voeren naar Veenhuizen omdat er waarschijnlijk volgens hem vast wel iets te doen is.
Het erge van die VVD-club is dat men de WWB uitkering wil verlagen om mensen te triggeren weer aan het werk te gaan. Logisch, past bij die club, alleen vergeet men hierbij een enorme groep ex-WAO mensen.
Nog erger is dat GeenIdee’66 het ook behaagd heeft om de verlaging van de WWB in hun verkiezingsprogram op te nemen.

Er staan nog veel meer malle dingen in het foldertje, maar daar zal ik u niet mee vermoeien.

Mensen, maak niet alleen voor mij, maar ook voor mijn lotgenoten, op 12-09 het goede hokje ROOD!

1 gedachte over “Fraude en de WWB”

Reacties zijn gesloten.