Een eenvoudige vraag aan al die heldhaftige Europese politici:

Wat wilt u bereiken?

Toen Hitler in 1944 zijn Volksstürm oprichtte met mannen tussen 16 en 60 jaar was de hele wereld geschokt. Maar dat de Oekraïense regering vandaag precies hetzelfde doet en na de vijftigers nu ook zestigers oproept wekt zelfs de interesse niet van de westerse media.

Dat het Oekraïense leger zonder veel beperkingen klassieke artillerie inzet tegen steden waar de rebellen de macht over hebben, zorgt net zoals in andere conflicten waar men de mond wel van vol heeft, voor de dood van talrijke onschuldigen. Een vriend die vertrouwd is met de situatie ter plekke liet opmerken dat de vele honderdduizenden vluchtelingen (ook niet-Russen) voor 80 % de richting Rusland kozen en niet Kiev. Dat zegt veel over wat leeft onder de mensen in deze regio. (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via:: Google-news:VVD, corrupt

4 gedachten over “Een eenvoudige vraag aan al die heldhaftige Europese politici:”

  1. Heel ongemakkelijk voor westerse machthebbers zijn de reacties (in ieder geval t/m die van tipo op 18 aug. 22:42 u.) op DDS na een flutverhaal van Dirk-Jan van Baar: ‘Ook de communicatiewetenschap doorziet niet elk bedrog’. De rechtse kiezers steunen het propagandaverhaal niet.

    Deze Oekraïne-story krijgt voor het Westen geen happy end. Het wordt een afgang zoals in Irak na het bedrog over de massavernietigingswapens.

  2. @Tijl
    Dat is in het gunstigste geval, als ze geen wereldoorlog willen uitlokken

Reacties zijn gesloten.