11 gedachten over “De PVV maakt zich schuldig aan alles waarom ze de elite heeft verfoeid”

 1. Ik las het op GeenStijl, ja…Overigens verklaarde GS dat Groen Links weliswaar een volstrekt foute partij is (verrassing, verrassing), maar dat Tofik Dibi wat de PVV betreft gelijk heeft. Gaat de Roze Khmer zich tegen de PVV keren?

 2. Pyt van der Galiën Schreef:

  Ik las het op GeenStijl, ja…Overigens verklaarde GS dat Groen Links weliswaar een volstrekt foute partij is (verrassing, verrassing), maar dat Tofik Dibi wat de PVV betreft gelijk heeft. Gaat de Roze Khmer zich tegen de PVV keren?

  Nou, je kunt natuurlijk ook eng rechts zijn én doorhebben dat de PVV uit een stel malloten bestaat.

 3. Dibi vraagt zich af hoelang de anderhalf miljoen kiezers van de PVV dit pikken. “Henk is gekke Henkie niet”, zegt hij, verwijzend naar de prototypes van de PVV-kiezer, Henk en Ingrid. “Ik heb het er moeilijk mee dat PVV-kiezers worden afgeschilderd als een soort Tokkies. Maar om te denken dat je met zo’n show wegkomt, moet de PVV de eigen kiezers wel heel laag inschatten.”
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4500/Politiek/article/detail/1862623/2011/03/20/Dibi-PVV-levert-idealen-in-voor-de-macht.dhtml

  Daar heeft die Dibi het goed MIS. Henk is inderdaad gekke Henkie, toen Wilders z’n AOW breekpunt binnen 1 dag na de verkiezingen inleverde bleek uit alle peilingen dat de meerderheid v.d. PVVers hem nog steeds trouw bleven. Al worden al hun sociale zekerheden verkwanseld met goedkeuring van de PVV, de PVV aanhangers zullen Wilders nog steeds trouw blijven zolang de PVV maar door blijft gaan met die xenofobe bullshit tegen niet westerse allochtonen en die politieke haatcampagne tegen links NL.
  BTW, HP de Tijd had een tijdje terug iemand die was geinfiltreerd binnen de PVV en volgens haar hadden de PVV kamerleden inderdaad geen al te hoge dunk van hun eigen aanhang 😀 Verder is het een FEIT dat de gemiddelde PVV aanhanger een tokkie is.

 4. De PVV had nooit idealen en wilde altijd al zo rechts mogelijk beleid uitvoeren. Dat zei Geert Wilders uiteraard niet tegen de zwevende kiezers maar dat was wel gewoon zo.

 5. Ik vind het niet erg dat de PVV dat doet, ik ben meer verontrust over hun achterban.
  Waarom blijven ze geloven dat Geert hun zal helpen, terwijl hij ze ziekelijk blijft voorliegen.

 6. @8Linda:Waarom blijven ze geloven dat Geert hun zal helpen, terwijl hij ze ziekelijk blijft voorliegen.

  Geert geeft een aantrekkelijke, allesomvattende reden die verdere nuancering van problemen overbodig maakt.
  Geert praat lekker duidelijk, geen bijzinnen!
  Als Geert straks premier is, dan heeft hij pas echt de handen vrij, dan zullen die buitenlanders en die linkse elite eens wat meemaken! 😡

  Zolang Wilders zich profileert als de redder van Henk&Ingrid is hij niet zo makkelijk weg te krijgen. Want dat had Geertje namelijk heel goed gezien! Op de SP na is er geen enkele partij waar Henk en Ingrid het gevoel krijgen dat die er ook voor hen zijn! Het is ook niet voor niks dat Jacobse & Van Es met hun Tegenpartij enorm veel overeenkomsten blijken te vertonen het PVV kader van dit moment. 😀

  Vroeger kon je er om lachen, nu helaas niet meer 🙁

 7. @klaas
  Het is ook niet om te lachen, maar je moet wel blijven lachen.
  Ik denk dat de politici, maar ook de burgers, in gesprek moeten blijven met PVVers.
  Sommige achterwege gelaten, de echte PVV hooligans, die moet je zoveel mogenlijk blijven aangeven of blijven negeren. En vooral steun zoeken hierin bij elkaar.
  Ook gesprekken zoals Carla wilde, moeten omarmd worden. Ik ken meer VVDers die best wel voor rede vatbaar zijn, niet al het rechts is slecht, en niet al het links is goed.
  Ook informatie over andere partijen geven werkt bij PVVers wel. Zoals Wilders ze doodgooit met PVV propaganda moeten PVVers geherprogrammeert worden.
  En de AIVD moet de hyven van Wilders eens beter in de gaten houden.
  Ik vind dat een broeinest voor anti islam en pro Israël .

  Wilders is een harde noot om te kraken, maar eens zal hij capituleren.
  We moeten samen blijven staan als 1 front. En elkaar steunen.

 8. @ Linda, 10: `Ik denk dat de politici, maar ook de burgers, in gesprek moeten blijven met PVVers’

  In een normaal politiek debat zou dat vanzelfsprekend zijn. Het probleem is dat Henk & Ingrid respect opeisen (!) van andersdenkenden terwijl ze zichzelf onwijs grof gedragen op last van hun Meester en naar geen enkel argument willen luisteren omdat ze recht op contrasociaal gedrag menen te hebben.

  Respect moet je verdienen. Dat dwingt men niet af met een grote waffel. Zolang PVV-klapvee dat niet wil begrijpen, is het geen enkele achting waard, en is het niet beter dan de voormalige NSB. Ik vind het wel erg spijtig voor de kinderen van H & I die gehersenspoeld worden opgevoed als fascistjes in de dop.

  Ik snap Henk en Ingrid ook niet. Je ontkomt in het dagelijkse leven toch niet aan een dhimmie of linksmensch? De huisarts bv? Of het schoolhoofd, de buurtwerkers of je buren? Het werkt alleen maar in hun nadeel als ze zich isoleren van een weldenkende meerderheid in Nederland.
  `

Reacties zijn gesloten.