Dader aanslag Nice, Mohamed Lahouaiej Bouhlel, een gestoorde agressieve aso

Uit alles wat inmiddels boven water is gekomen over de 31-jarige Mohamed Lahouaiej Bouhlel blijkt dat hij alles behalve een geradicaliseerde moslim was. Nee, er komt een beeld naar boven van een asociale gewelddadige man. Hij sloeg zijn ex-vrouw en kinderen, zoop, ging vreemd en was geen praktiserend moslim.
Bij de politie stond hij te boek als een kleine crimineel.Volgens de Parijse aanklager Francois Molins is Bouhlel in de periode tussen 2010 en 2016 opgepakt voor bedreiging, geweld, diefstal en vandalisme. Zijn laatste veroordeling dateert uit maart van dit jaar. Bouhlel krijgt een voorwaardelijke straf voor zijn gedrag bij een ruzie over een parkeerplaats.

Uit onderzoek blijkt dat er geen enkele aanwijzing is te vinden waaruit blijkt dat Bouhlel geradicaliseerd zou zijn of banden heeft met aan IS of AQ gelieerde groepen.
Wel wordt duidelijk dat de man een asociale bullebak was, een man die huiselijk geweld niet schuwt. Hij dronk alcohol, at varkensvlees en aan bidden deed hij ook niet.

Buurtbewoners bestempelen Bouhlel als een gestoorde aso.

(bron)

1 gedachte over “Dader aanslag Nice, Mohamed Lahouaiej Bouhlel, een gestoorde agressieve aso”

  1. Pingback: Aanslag Nice: naast de ex van Bouhlel, nu ook vier mannen gearresteerd | Krapuul

Reacties zijn gesloten.