D66 neemt de telefoon niet meer op

D66 sluit steun aan extra bezuinigingen van dit kabinet uit.

Als het kabinet door de economische problemen in de eurozone drie tot vier miljard euro extra moet bezuinigen, is oppositiepartij D66 niet bereid om deze bezuinigingen te steunen. Dat zei D66-fractievoorzitter Pechtold.

D66 is in ieder geval niet bereid om een mogelijk nieuw bezuinigingspakket van het kabinet op onderdelen te steunen, zei Pechtold vanochtend. Hij wil dat de regering serieus werk maakt van hervormingen en ziet daarvoor alleen kans in een nieuwe coalitie na nieuwe verkiezingen.

Juist. De PVV zal niet bereid zijn dit soort aan Henk & Ingrid volslagen onuitlegbare maatregelen te steunen, dus laat de met de bruine brievenbuspissers collaborerende vingerlikkers maar eens braaf op het matje komen bij het zinnige deel van Nederland, en eerst nadrukkelijk afscheid laten nemen van het moslim- en negerpesten, alvorens we verder praten over nog meer draconische bezuinigingen.

3 gedachten over “D66 neemt de telefoon niet meer op”

 1. [ Hij wil dat de regering serieus werk maakt van hervormingen ]

  Sluwe man die Pechtold. Zo zullen ze dus de hervormingen ( méér liberalisatie) erdoor kunnen krijgen. Beetje geroeptoeter op een schaakbord. Hij is nu al het wisselgeld klaar aan het leggen.

 2. Ach de PVV gaat toch wel overstag ;). Het is een Fighterbrand jongens, ze vinden eerst een leuke decoy… waarna ze zeggen “ALLES BETER DAN LINKS AAN DE MACHT! EN DIE HEBBEN WE ER WEER BUITEN GEHOUDEN! MINDER MOSLIMS RAAAH!”

  En Henk en Ingrid slikkenhet als koek ;).

 3. Klare taal van Pechtold.
  Waar hij het meest gelijk in heeft is dat er nog hardere tijden aankomen en daar kun je alleen met een regering van Nationale Eenheid door, tenzij je niet stiekem de planning voor een dictatuur aan het uitvoeren ben.

  (Jawohl, Heer Blondie!)

Reacties zijn gesloten.