Belagers Tofik Dibi moeten van gematigde tak Sharia4Belgium zijn geweest

Immers, er is na huiszoeking bij een lid van Sharia4Belgium een Kalasjnikov aangetroffen, dat is nog eens wat anders dan een mandje eieren.

Het nieuwe incident maakt volgens ingewijden duidelijk dat Sharia4Belgium meer is dan een bijna clownesk aandoende groepering rond de excentrieke leider Abu Imran.

De huiszoeking kwam er nadat het lid van Sharia4Belgium, wiens identiteit niet wordt vrijgegeven, het wapen te koop had aangeboden op een website. De man wilde het wapen naar eigen zeggen verkopen om aan geld te komen.

…lezen we nog in het Algemeen Dagblad. Je Kalasjnikov via internet proberen te verkopen is anders toch redelijk clownesk

Het opperhoofd van Sharia4Belgium kan weliswaar nog niet vanwege terrrorisme vervolgd worden, maar moet wél voor de rechter verschijnen voor het aanzetten tot discriminatie en haat.

Zou Geert dan wel veroordeeld zijn geworden in België?

Het valt trouwens nog mee dat er geen sprake is van Sharia4Vlaanderen en Sharia4Wallonië.

(met dank aan Kaaskop)

7 gedachten over “Belagers Tofik Dibi moeten van gematigde tak Sharia4Belgium zijn geweest”

 1. “De huiszoeking kwam er nadat het lid van Sharia4Belgium, wiens identiteit niet wordt vrijgegeven, het wapen te koop had aangeboden op een website. De man wilde het wapen naar eigen zeggen verkopen om aan geld te komen.”

  Dit “nieuws” kan zo direct in de comedy show van John Stewart.
  Misschien betaalt ie ook een centje ervoor.

  De opzet van de runners wordt steeds grotesker.

 2. Ik zeg niks over Belgen en moppen, maar gaat er toch wel op lijken. Sorry! (je wapen op een website te koop aanbieden)

 3. Maar sowieso, was er geen regel binnen de Islam dat voedsel verspillen een hele zware zonde is? Dat het je zal achtervolgen in het volgende leven/hemel/whatever. Dus hoe kunnen deze “vrome” mannen dan met voedsel gooien.

 4. @6

  never judge a book by it’s cover

  dit weekend stapten een aantal stappers in de auto bij een Turkse snorder en Turken drinken niet…

Reacties zijn gesloten.