Achterban PVV wil één Leider

Dus niks democratisering, zoals een zekere Oege Bakker, die de Vereniging voor de PVV een half jaar geleden oprichtte ter democratisering ervan, spijtig vast moet stellen na slechts dertig leden hebben weten te verwerven. Of zoals natuurlijk ook Hero Brinkman dat voor ogen stond.

De PVV is Geert Wilders en Geert Wilders is de PVV en, in tegenstelling tot democratie, onfeilbaar, schijnt de achterban samen met Martin Bosma te vinden.

3 gedachten over “Achterban PVV wil één Leider”

  1. De PVV beschuldigt de PvdA dat ze kiezers degraderen tot stemvee, als er één partij drijft op stemvee is het de PVV wel. Zie je het al voor je, een zaal waar Storylezers met brievenbus- en kopstoot types tot overeenstemming gaan komen?
    Iedereen moet zijn eigen besognes op de grote leider projecteren, en het juiste hokje rood maken. Meer wordt er niet verlangd.

  2. @2

    Als het moslims betreft dan spreekt de PVV over stemvee. Als het gaat om het tuig dat op de PVV stemt ehhhhh de eigen achterban dan spreekt Oege Bakker over impulSStemmers. Net zo goed als ondermeer Hero en Daniël impulsief drinken, Lucassen impulsief pist, Hernandez impulsief een kopstoot geeft, Dion impulsief wurgt, Fleur impulsief post op Stormfront, Geert impulsief spreekt over kopvoddentaks, Machiel impulsief de injectiespuit hanteert, een Noorse geestverwant impulsief meer dan 70 kinderen vermoordt en wat Duitse medestanders impulsief horecaexploitanten vermoorden.

    Eigenlijk zijn die impulsieve mensen best gevaarlijk.

Reacties zijn gesloten.