Aaaaccchhhhh!!!!!!!!!!! SGP en CU: christenen gepest door D66

CU Tweede Kamerlid Gert-Jan Segers vindt dat D66 op moet houden met ‘christenpesten’. D66 heeft – voor mij terecht! – de vraag gesteld of het wel kan dat gegevens uit de GBA tegen betaling worden doorgegeven aan kerkgenootschappen.

Segers vindt dat het maar eens op moet houden, dat christenpesten en dat D66 beter constructief mee kan denken om de gegevens aan nog meer vragers te verkopen dan nu al wordt gedaan.

En hier verslikte ik me bijna. De GBA verkoopt gegevens aan diverse instanties? Zonder mijn toestemming? Is dat niet een beetje raar? Is dat niet in strijd met de privacywetgeving? Dat er gegevens bij een verhuizing naar de belastingdienst doorgegeven worden, oke, is allemaal overheid. Maar hoezo worden die gegevens ook aan pensioenfondsen, zorgverzekeraars en wat nog meer doorgegeven, tegen betaling? Zonder dat ik dat weet? Kunnen daar vragen over gesteld worden?

Maar even terug naar het onderwerp, als meneer Segers dit al pesten vindt, wat vond hij dan van de ‘islamkritiek’ van meneer Wilders en zijn circusartiesten de afgelopen jaren? Toen heb ik meneer Segers niet gehoord. Al jaren worden moslims gepest, gekleineerd en getreiterd door mensen als Geert Wilders en zijn kornuiten. Dat moest allemaal maar kunnen onder de noemer ‘vrijheid van meningsuiting’ enzo.

Wilders heeft inmiddels in een ultieme poging om weer in het spotlicht te komen, aangegeven tegen de islam te blijven strijden *gaap* en zijn inzet in 2013 te intensiveren. Toen heb ik meneer Segers niet gehoord, dat dat pesten was en niet kon. Nu worden er terechte vragen gesteld over doorverkopen van privacy gegevens en is het ineens ‘christenpesten’. Gewoon aanstellerig gejank dus.

4 gedachten over “Aaaaccchhhhh!!!!!!!!!!! SGP en CU: christenen gepest door D66”

  1. Als de twee christelijke partijen zich er nu eens op beriepen dat de hele bevolkingsadministratie tot de Franse bezetting bij de kerken berustte (doopregisters), dan hadden ze hun ware antirevolutionaire gezindheid doen blijken.

  2. Ik vind het goed dat Segers pesten meldt. Dat lucht op. Voor iedereen is het spijtig als hij zich voor de trein gooit.

  3. Waarom wordt religie nog vastgelegd in de GBA? Andere hobbies/bezigheden worden toch ook niet vastgelegd.

  4. Deze Kamerlid van CU zou ’s een keertje ECHT gepest moeten worden op de manier waarop dit dagelijks met de allochtonen/buitenlanders gebeurt.
    Dan pas hebben we onderwerp om te bespreken.

    Heb je het goed gezien, Keira.

Reacties zijn gesloten.