18 december, Den Haag: demonstratie voor de rechten van migranten en vluchtelingen

Woensdag vindt de Internationale Dag van de Migrant plaats. Voor de derde keer wordt op die dag wereldwijd actie gevoerd voor de rechten van migranten, vluchtelingen en ontheemden. In Den Haag organiseren deVluchthuis-vluchtelingen een demonstratie.

Demonstratie
Woensdag 18 december
Vanaf 14:00 uur
Vredespaleis
Carnegieplein 2, Den Haag
Facebook

Uit de internationale oproep van Global Migrant Action: “Op 18 december 1990 nam de VN het Internationale Verdrag ter bescherming van alle arbeidsmigranten en van hun gezinsleden aan. Het verdrag was het resultaat van bijna twintig jaar debatteren en compromissen sluiten, en had als doel het garanderen van bescherming van de rechten van arbeidsmigranten en hun gezinsleden. Het is nu drieëntwintig jaar na de aanname van het verdrag, en helaas blijft het waarborgen van de rechten van migranten, vluchtelingen en ontheemden een nog te bereiken doel ………. (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via: Doorbraak

1 gedachte over “18 december, Den Haag: demonstratie voor de rechten van migranten en vluchtelingen”

  1. Ook de na 1 januari komende Bulgaarse en Roemeense arbeidsmigranten, die zich hier hopelijk in vrij aanbod op een open arbeidsmarkt melden om met ons samen onze economie draaiend te houden, verdienen niet dat ze door werknemers of wie dan ook misbruikt worden, maar loon en waardering. Zij, die nu weer gillen, dat onze economie best zonder hen kan, benadelen onze en de europese economie en willen sowieso hun vingers niet branden aan gewenste menswaardige opvang voor hen. Zij willen ze alleen maar xenofoob buiten de deur houden en veroorzaken alleen maar paniek waardoor oplossingen slechts ingewikkelder worden.

Reacties zijn gesloten.