Zie je in de isoleer toch nog wat groen

Hoe ziekelijk het gevangenissysteem tenslotte kan zijn: voor de Extra Beveiligde Inrichting in Vught zijn oude bomen gekapt. Dan doe je toch net of er de schaduw van boomkruinen op een luchtplaats te zien zijn?

En nu we het er toch over hebben: vergeet u niet te tekenen voor de bekendste politieke gevangene van Nederland, de “waxinewerper” Erwin Lensink, die dit bladerdek genoeg bewonderd heeft intussen?

4 gedachten over “Zie je in de isoleer toch nog wat groen”

 1. Hoe verzin je het: op de luchtplaats de verdwenen boomschaduw vereeuwigen, met tralieschaduw die met de zon mee beweegt..

 2. Getekend!

  #2 Ik heb als familie en vrienden van ervaring met forensische klinieken , the ins and outs daarover inclusief het waarom geen bomen in de luchtplaats. De plaats zelf is om veiligheids redenen, niet te veel mensen qua rprikkels tegelijk ,beperkt. En ”men” klimt er nl zo hoog mogelijk in ,al was dit Vught niet.
  Te weten en te beseffen valt dat TBs een neerlands beschaaf unicum qau rechten is, andere landen begrijpen bv.niet dat Ned. aan isolatie ipv aan injecties om een psychose mee in te dammen, tot rust te brengen , vooorkeur gegeven is.
  Laat staan hoe verpleging daar dan mee om zou moeten gaan terwijl onze vrerpleging gee harde hand mag uit voeren..
  Ik schrijf dit ook omdat omdat huidig kabinet van TBS àls te duur afwil, iedere ls psychiatrisch gediagnosteer naar een Long Stay als goedkoper,,.brrrr…………………..

 3. Sorry naast mijn eigen nonchelance heeft mijn toetsen bord problemen van mijn te snel denk, type gekregen, letters vallen gewoon weg alsof dit niets in vergelijking met de`spelfouten en zins constructies.die ik op dit forum heb geschreven.
  Ik heb al een deuk in mijn nederlands qua langdurig verblijf in het buitenland opgelopen , dit kan er niet meer bij.
  Bij deze mijn excuses..

Reacties zijn gesloten.