Wildersstichting opent de jacht op Midden- en Oosteuropeanen

Je kunt het zo vies, vuil vunzig of achterbaks niet bedenken of de PVV heeft het alweer eerder bedacht: nu weer een speciale Oost-Europeanenhaatsite waarop men ‘klachten’ kwijt kan over Oost-Europeanen die in je straat wonen of jou met je luie reet van je baantje beroofd hebben.

Wij willen goed inzicht krijgen in overlast van Midden- en Oost-Europeanen op het gebied van criminaliteit, alcoholisme en drugsgebruik, het dumpen van huisvuil en prostitutie

zegt PVV-Kamerlid Ino van de Besselaar tegen het AD.

De PVV opent vandaag een meldpunt voor overlast van Midden- en Oost-Europeanen. Iedereen met klachten over overlast, vervuiling en verdringing op de arbeidsmarkt kan er terecht, laat de partij weten.

Meldt NRC-Handelsblad.
Er moet een nieuwe markt aangeboord worden op het racistische front en Polen, Roemenen en Bulgaren zijn het gat in de markt voor Wilders en de zijnen. Of er kopgeld of een pulspremie aan verbonden zijn vertelt de racistensite niet, maar u kunt hier uw klacht kwijt over

overlast, vervuiling, verdringing op de arbeidsmarkt en integratie- en huisvestingsproblemen.(…)
Heeft u overlast van MOE-landers? Of bent u uw baan kwijtgeraakt aan een Pool, Bulgaar, Roemeen of andere Midden- of Oost Europeaan? Wij willen het graag horen.

Sommige dingen kun je gewoon niet zelf bedenken in verband met deze bende.
Het kan blijkbaar allemaal ongestraft in Nederland anno 2012.

Gelukkig hebben we al een goed inzicht in criminaliteit, alcoholgebruik en wazige verbodenmiddelenhandel van de gemiddelde PVV-politicus, anders zouden we daar ook eens een aparte site voor moeten oprichten. O wacht…

De ambassade van EU- en NAVO-lid Polen heeft al laten weten “niet blij” te zijn met deze site.

57 gedachten over “Wildersstichting opent de jacht op Midden- en Oosteuropeanen”

 1. waarschijnlijk lekt binnenkort de interne mail van de PVV uit waarbij ze allemaal worden opgeroepen om tien minuten wat klachten te verzinnen

  het uitlekken is onderdeel van een linkse hetze

  altijd hetzelfde liedje

 2. Haat tegen moslims kan slijten op den duur daarom moet er ververst worden met haat tegen andere groepen van de samenleving. Dan gaat weer Wilders erop surfen.

  Mag ik op die website Bolkestein aangeven want hij is die altijd voorstelde dat er arbeiders van andere landen zouden in Nederland moeten komen om onze arbeiders te doen verdringen door lagere lonen uitbetaald te krijgen?
  Alle werkgevers, ik denk dat het over de VVD ging, waren allemaal lovend.

  Of moet ik hier eigenlijk de VVD aangeven?

 3. En in dit geval kunnen het CDA en de VVD niet aankomen met hun gesmiespel over de islam die geen ideologie is volgens hen, want daar gaat het hier niet over.
  Laat het CDA en de VVD maar eens uitleggen waarom ze een gedoogpartner hebben die Oost-Europeanen discrimineert. Ik hoop dat Rosenthal er flink last van krijgt in het buitenland.

 4. Dat dacht ik ook – ze zouden de Nederlandse ambassadeurs op het maatje moeten roepen al dan niet om te vragen of het lekker regeren is met Premier Wilders.

 5. Zo kennen we de NSB-inborst van de PVV weer. Klikgrage klagers zullen in één bruine ademtocht er meteen maar onze eigen werklozen en verdachte linksmenschen erbij willen vermelden zodat de SA van Wilders op klopjacht kan bij door anonieme kleinburgers aangegeven adressen.

  En stelt de oppositie nu eindelijk ook eens een Kamervraag over deze wansmakelijke, fascistische vertoning van gedoogpartner PVV? Zo niet, kunnen mij in het vervolg 4 en 5 mei, `dodenherdenking, bevrijding’ gestolen worden!

 6. Goeie site. Gooi de frustratie er maar uit.

  Er is toch geen alternatief – naar analogie van Maggie Thatcher – voor het vrije verkeer van Europeanen.

  Zo’n site kan helpen sommige ergernissen te verhelpen en misschien begrip kweken voor de moeilijke situatie van veel Oost-Europeanen. Zij waren na WO-II al veroordeeld tot 44 jaar communisme. Dan mogen wij wel enige empathie voor hun situatie opbrengen.

 7. Er is inmiddels een site waar je klachten over de PVV kwijt kunt: :-)http://linksehoek.nl/pollsurvey/index.php?sid=83197&newtest=Y&lang=nl

 8. Over de vermeende bontkraagjes heb ik nooit kunnen meepraten want die heb ik nog nooit van m’n leven gezien (toch ook 40 jaar in Rotterdam gewoond).
  Polen echter komen in onze omgeving plenty voor en ik zie alleen een levendige handel voor de middenstand, supermarkten verkopen Poolse produkten, Boerderijen en kamertjes worden omgetimmerd en volop verhuurd tegen woekerprijzen. Uitzendbureaus worden uit de grond gestampt, onze asperges en champignons worden werkelijk voor een habbekrats geplukt. En de Polen groeten je vriendelijk op straat en kopen hun blikje bier.

  Als die PVV haatzaaiers er zo’n last van hebben moeten ze es bij hun VVD collega’s te raden gaan die deze mensen graag door hun kiezers uit laten buiten, misbruiken en uitzuigen. Voor een paar rottige kutcentjes het rotwerk opknappen, goh waar hebben we dat toch vaker gehoord.

  Mag ik die VVD’er Naaijkens nog eens aanhalen: Voorzitter werkgeversbond in de metaal, “wij nemen geen autochtonen 50+ ers meer aan, liever Oost Europeanen die zijn goedkoper”. En de PVV nu die Oost Europeanen het mes in de rug zetten, wat een smeerlappen zijn het toch.

 9. Ik wil best wat melden als ik overlast heb van het kan me niet schelen wie,. maar dan moet er ook wat geld tegenover staan. Vroeger kon je via de moffen 3 knaken krijgen als je een Jood aangaf, (wat overigens een behoorlijk stuk lager dan Judas voor Jezus ving, want die kreeg 3 tientjes) dus wil ik op z’n minst 30 euro pakken. Dan ben ik zelfs bereid om iedereen aan te geven ook als ze geen overlast bezorgen. Dat laatste zal overigens maar zelden voorkomen. Ik heb namelijk last van iedereen die niet onvoorwaardelijk doet wat ik zeg. En dat is toevallig iedereen. Behalve m’n vrouw. Sinds ik haar een paar keer een paar stevige trappen in de zwangere buik heb gegeven doet ze onmiddellijk wat ik zeg.

 10. Ik heb een betere. Ik heb vandaag al 5 klachten ingediend. En verwezen naar parlementsleden van PVV waaronder de grote lijder himself. :-)))

 11. @16

  ik heb even gestemd, net zo veel als Judas kreeg, artikel 1 van de grondwet tenslotte

 12. ” #15,jvdheuvel

  8 feb 2012 – 11:47 am
  waar is die site eigenlijk”

  In een grote brievenbus verstopt die alleen door een plassende piemel open te krijgen is. 🙂

 13. Klachtenblokje is al van de pagina afgehaald. Wilde even posten dat ik ernstige overlast heb van de man van Krisztina Marfai. Dat kon daarnet niet meer.

 14. #12, Henk. Ik dacht eerst lange tijd dat joodse mensen eigenlijk Oost-Europeanen zijn.

  Daarna ging ik nadenken hoe zou het eruitzien als men in de voorstel van Wilders het woord Oost-Europeanen door het woord joden zou doen vervangen.

  Iemand een idee?

  Misschien is het echt tijd dat de joodse gemeenschap afstand van Wilders en PVV neemt.
  Onze tweede kamer zit tandeloos achter in onverschilligheid te schuilen.

 15. #24
  [“#12, Henk. Ik dacht eerst lange tijd dat joodse mensen eigenlijk Oost-Europeanen zijn. “]
  Ik zag zojuist de herhaling van “Opsporing verzocht”. Daar werd .o.m. gezocht naar een blanke man die met een Nederlands accent sprak.
  Waor kenst dei lu nog vinn? Bin bliede da’k n Jood bin, mit ’n Germaonse pa!

 16. Laat er in mijn buurt sinds kort een Poolse familie wonen. Vader, moeder, dochter en een corgi. Het lijkt verdraaid een gewone, nette familie. Raar is dat!

 17. #32
  [“Laat er in mijn buurt sinds kort een Poolse familie wonen. Vader, moeder, dochter en een corgi. Het lijkt verdraaid een gewone, nette familie. Raar is dat! “]
  Ja, “LIJKT” Maar ondertussen weten we allemaal dat ze net als de moslims en iedereen van niet westers ras, gewoon hier zijn komen wonen om ons van onze centen en banen af te helpen.

 18. Precies en dan hebben we nog een dorp hier dat bevolkt wordt door Polen omdat ze ‘zeggen’ dat ze in de bouw werken. En dan hebben ze nog te klagen ook, over de huurprijzen die hun door aardige Hollanders wordt gerekend. Schande!

 19. “De klachten gaan trouwens naar Henk Kamp dus kan je gelijk je klachten over Henk Kamp kwijt.”

  Verrek, dacht ik zelf net dat ergens een verband zou gezocht moeten worden tussen Henk Kamp en de PVV.
  En jahoor, daar is-ie.

 20. Prachtige PVV actie

  waren die ook niet voor het uitzetten van hele families als één lid de orde verstoorde ????
  Dus Hupla , MOE lander Mevrouw Wilders samen met haar echtgenoot op de trein naar Hongarije

 21. Ben benieuwd welke groep er na de islam, Oost-Europeanen aan de beurt is. Volgende gedicht wordt steeds actueler.

  Toen de nazi’s de communisten arresteerden, heb ik gezwegen; ik was immers geen communist. Toen ze de sociaaldemocraten gevangenzetten, heb ik gezwegen; ik was immers geen sociaaldemocraat. Toen ze de vakbondsleden kwamen halen, heb ik niet geprotesteerd; ik was immers geen vakbondslid. Toen ze de Joden opsloten, heb ik niet geprotesteerd; Ik was immers geen Jood. Toen ze mij kwamen halen was er niemand meer, die nog protesteren kon.

  Martin Niemöller, Duits pastoor en theoloog

 22. alvast even het formuliertje ingevuld voor de overlast in de buurt door de familie Wilders-Marfai

  Is er sprake van overlast? ja
  Geluidsoverlast? ja
  Parkeeroverlast? ja
  Dronkenschap? ja
  Verloedering? ja
  Anders? overlast door crimineel ogende mannen in pakken, te hard rijdende auto’s die ook schijt hebben aan rode verkeerslichten en dat zelfs op de meest onchristelijke tijden, camera observatie in de buurt ernstige inbreuk privacy, geurineer in brievenbussen, bedreigingen, geweld, dronken achter het stuur, etc. door collega’s van de “heer” des huizes, verbaal geweld, milieumisdrijven o.a. lozing waterstofperoxide op openbaar riool, vermoeden fraude i.v.m. bestedingspatroon, etc., s.v.p. z.s.m. uitzetten, geef de buurt terug aan de bewoners, b.v.d. H&I

 23. #37. Tsja, als de PVV consequent zou zijn, zou dit wel moeten gebeuren.
  Als iemand last heeft van de Polen die in Nederland werken moeten ze bij de VVD zijn, die staan toch achter die uitzendburautjes om goedkoop werkvolk te hebben? Wie die PVV klaag en zeursite serieus neemt, is zoooo dom, dat je gerust een uur lang op de kop van die vent of dat wijf met zijn of haar zielige klachten mag stampen. Klagen over mensen, maar ze tegelijkertijd willen hebben om goedkoop personeel te hebben. Wie die PVV zeiksite serieus neemt, heeft alle geloofwaardigheid verloren. Deze site stencilen en promoten tijdens de EK dit jaar in Polen, krijgen de Nederlanders de hartelijke ontvangst die ze aan de PVV te danken hebben. Zal veel boe-geroep tijdens het EK voor Nederland opleveren. Nederlandse jourrnalisten die vragen stellen, krijgen geen antwoord voordat ze eerst uitleg geven over deze site. Daar gaat Oranje…. TERUGTREKKEEEEHHH!!!!

 24. Boze Heks schreef

  Klachtenblokje is al van de pagina afgehaald. Wilde even posten dat ik ernstige overlast heb van de man van Krisztina Marfai. Dat kon daarnet niet meer.

  Da’s een goeie.

 25. @38 Het is een veelvuldig aangevuld/veranderd citaat.
  Het feitelijke citaat is korter, van de Joden bijvoorbeeld is in het feitelijke gedicht zelf geen sprake,
  de essentie blijft natuurlijk hetzelfde: http://tinyurl.com/36vwgl5

 26. Deze site stencilen en promoten tijdens de EK dit jaar in Polen, krijgen de Nederlanders de hartelijke ontvangst die ze aan de PVV te danken hebben. Zal veel boe-geroep tijdens het EK voor Nederland opleveren. Nederlandse jourrnalisten die vragen stellen, krijgen geen antwoord voordat ze eerst uitleg geven over deze site. Daar gaat Oranje…. TERUGTREKKEEEEHHH!!!!

  Da’s een goeie tip Harry.
  Laat deze keer mijn oranje leeuwenpakkie thuis en ga verkleed als Duitse supporter.

 27. #44 Ik heb nooit goed begrepen waarom werk wat veel mensen nog voor geen goud willen doen, juist zo slecht betaald wordt.
  Als men per se wil dat uitkeringstrekkers aan het werk gaan (om de mensen uit Oost Europa te weren) zorg er dan voor dat ze extra goed betaald worden. Dus minstens 120% boven het minimumloon.

 28. Wie gaat de trein voor de buitenlanders voorbereiden Kamp of Wilders?

  Zodat we komen te weten wanneer moeten we de andere kant opkijken?

 29. wat wordt de naam van het doorvoerkamp Kamp Kamp of Kamp Wilders?

  NS is natuurlijk wel een passende afkorting voor treinpraktijken

 30. #48
  Zou het mogelijk een ideetje zijn om een discriminatie meldpunt voor PVV-ers te maken?
  Dus een site waar PVV-ers kunnen melden hoe vaak ze gediscrimineerd worden alsof ze echte fascisten en/of NSB-ers zijn. Het is een feit namelijk dat 1½ miljoen PVV-aanhangers zich voortdurend bedreigd voelen. Dat is meer dan die 27% moslims die dat hebben ervaren, want dan kom je maar op een kwart miljoen of die 40.000 Joden die vinden dat ze gediscrimineerd worden omdat ze er geen enkele probleem mee hebben dat Israël inmiddels 100.000 Palestijnen om zeep heeft geholpen.
  Je kunt rustig stellen dat PVV-ers de meest gediscrimineerde bevolkingsgroep in Nederland is of zich althans zo voelt.
  Ik denk dat dan die 14.000 zeker met 10 te vermenigvuldigen is zo niet 100.

 31. @50

  misschien moeten gediscirmineerde PVVers een eigen tv programma krijgen waar ze al dan niet anoniem hun verhaal kunnen doen

  Help mijn man is PVVer, o.i.d.

  Paul Jambers als presentator (overdag rijdt Henk op de bus, ’s avonds is hij actief voor de PVV, maar dan met Belgisch accent)

  John de Mol let je op, een nieuw programma, je hebt goud in handen

 32. @48

  wat een flutjournalistiek. Even melden wat Ino van den B. te melden heeft. Niet eens gevraagd of er ook nep-meldingen bij zaten. Ik ben benieuwd naar de teller straks in juli als blijkt dat het overgrote deel van de klachten niet over Polen maar over de PVV gaat
  “De klachten blijven binnenstromen. Dit geeft aan dat er een grote behoefte leeft onder de mensen om hun verhaal kwijt te kunnen’, aldus Kamerlid Ino van den Besselaar

 33. chcę narzekać na tych, holenderski, który zawsze fałszywie oskarżać o booze zbyt wiele, zbyt często widzę holenderski Schultenbrau Finkbrau lub kupić nasz smak jest tak źle, nie tak! Wilders – Dupku r. którzy nigdy napoje!

 34. @54 en @55 – dit is echt Europa in werking. Mooi! 🙂

  Wacht al een rij Europeanen voor de gunsten van de Lijder? 🙂

 35. Pingback: Waar zijn nu al die Roemenen? | Krapuul

Reacties zijn gesloten.