Wilders zaagt publiek in New York door over islam

NEW YORK – PVV-leider Geert Wilders roept moslims in de hele wereld op de islam te verlaten. Hij doet dat maandag in een speech in New York, ter promotie van zijn boek Marked for Death.

Hoeveel moslims denkt hij dat er eigenlijk naar hem luisteren? Hoeveel mensen denkt hij überhaupt dat er nog geïnteresseerd zijn in dit volkomen van de realiteit losgezongen gezeur?

“We richten ons nu op verkiezingen op 12 september. Onze campagne zal gaan over de noodzaak om onze nationale soevereiniteit te herstellen, want zonder kunnen we onze identiteit niet verdedigen en niet vechten tegen de islamisering.’’

Oh dus nu is Europa ook al een element in die verschrikkelijke islamisering. Wat zeiden wij daar ook alweer op bij Krapuul? Oh ja:

 

Afbeelding gejat van weblog sargasso

4 gedachten over “Wilders zaagt publiek in New York door over islam”

 1. En in Amerika is hij niet meer interessant. Tienduizend dollar voor ´Greet´ is in deze tijd veel te veel. Het is alleen jammer dat de crisis de PVV en hun geestverwanten verslaat, helaas is racisme levendiger dan ooit, dankzij Mark, Maxime en Geert. Ik vraag me af hoelang het duurt voor het ooit weer goed komt.

 2. Dat eeuwige gezeik over die beweerde joods-christelijke humanistische blabla is doodvermoeiend.

  Het is nog niet eens zo gek lang geleden dat NL dankzij een toenmalige kolonie het grootste islamitische land ter wereld was. Om de werkgevers te behagen is menig moslim naar deze Rijndelta verkast om uitgebuit te worden. Dankzij deze VOC mentaliteit is de islam onlosmakelijk met dit land verbonden.

  De partijen die het woord vrijheid in hun naam voeren verkrachten onze grondrechten en de geschiedenis. Knieschoten, deportaties, detentie zonder rechterlijke tussenkomst, etc past allemaal in de beste humanistische traditie.

  Het hoogtepunt is toch wel onze voormalige eeuwige student geschiedenis, thans demissionair minister president, die geen vallend muntje had bij de Hollandse Schouwburg.

  SVN. Schaamte voor Nederland

 3. Opvallend dat in Amerika de dreiging van ‘Islamitisch-Terrorisme’ voor de doorsnee burger niet langer telt en dat terwijl ze daar nog steeds in overgrote meerderheid geloven dat Islamieten de Twin Towers neerhaalden…

  Ik zou willen, dat in plaats van de Heilige Geest, de realiteit eens over die goedgelovige mensen zou neerdalen…!

Reacties zijn gesloten.