Wilders – slachtoffer van de Islam

Lang ben ik tegen de ideeën van Geert Wilders geweest, maar ik voel me nu genoodzaakt mijn ongelijk toe te geven. De Islamisering van Nederland neemt zorgwekkende vormen aan. Zelfs Henk en Ingrid worden nu al de dupe van deze verderfelijke ideologie. Het is een sluipende ziekte die steeds meer houvast vindt in dit land op bijna alle denkbare vlakken. ‘Waar je mee omgaat raak je mee besmet’ is een waarheid als een koe. De Islamitische intolerantie begint nu al zelfs gestalte te krijgen in de hoofden van autochtone Nederlanders en moet gestopt worden. Helaas vrees ik dat Geert Wilders zelf als eerste ten prooi is gevallen.

Tien jaar geleden was het nog ondenkbaar. Een cartoonrel in Nederland. Toch is het nu zover. Waar we eens nog de schouders konden ophalen over wat er op De Joop stond ,is nu een rel ontstaan van extreme proporties. De cartoonist Soeterbroek haalde het in zijn hoofd de Profeet af te beelden met een schaar in zijn borst. Schandalig. De Profeet zelf was ook niet amused en gaat de VARA hard aanpakken, misschien zelfs wel een VARA vlag verbranden. Op Twitter verscheen reeds een Fatwa. Ook onder zijn volgelingen heerst hetzelfde gevoel. Ze voelen zich gekrenkt en beledigd. Respect moet er zijn voor de Profeet en de religie van de PVV. Ze voelen zich aangetast in hun vrijheid van Godsdienst en een aanklacht bij Meldpunt Discriminatie Internet zal weldra volgen. Die nare Kafirs van De Joop zijn de duivel en moeten branden in de hel.

Waar ik voorheen dacht dat het gedachtegoed van Wilders gewoon een onschuldige Ideologie was, blijkt het nu een religie te zijn geworden. Door de cartoonrel werd het ineens duidelijk. Zijn aanhangers zien in hem de Profeet. Hij is degene die ze naar het Beloofde Nederland zal leiden. Zijn manifest, zijn partijprogramma, zijn Goddelijke openbaring, toont de weg naar de hemel op aarde. Zijn boodschap is helder: Volg mij en verdrijf de religieuze tegenstander en ongelovige.

Alles wordt nu helder. De aversie van de PVV tegen een multicultureel Europa is niet meer dan logisch; Europa zal een Oranje-Wit-Blauwe vlag krijgen, anders niets. Scholen mogen niets anders uitdragen dan strikt Nederlands gedachtegoed. Het koningshuis moet plaats maken voor het kalifaat van Geert. Linkse vrije denkers zijn ketters, een gevaar voor de samenleving en moeten berecht worden. Kunst en boeken komen op een zwarte lijst. Henk en Ingrid, die al zo lang in armoede hebben moeten leven, worden de uitverkorenen, zijn discipelen. Vijfmaal per dag zullen ze bidden richting Venlo.

Geert zelf zal in een bunker blijven wonen met bewaking, bang voor aanslagen. Af en toe zal hij verschijnen voor de staatstelevisie, die hij nu al aan het ontdoen is van alles wat hij niet Koosjer acht. Andersdenkenden zullen vluchten, na een ultimatum, waarna de grenzen onverbiddelijk dicht zullen gaan. Het manifest van de PVV zal heilig worden verklaard. Onveranderlijk waar. Geen ruimte voor interpretatie of discussie zal er zijn. Zijn woord, zijn gebod.

Terwijl ik dit schrijf voel ik me ook al veranderen. Ik ben ook besmet geraakt denk ik. Kwart over twee nu. Een beetje licht in mijn hoofd. Nog drie kwartier tot het volgende gebed.

Geert-U-Akbar!

 

Verscheen eerder bij kromst.blogspot.com. Auteur: KromKrommer.

14 gedachten over “Wilders – slachtoffer van de Islam”

 1. Mooi stuk! 😆 😀 😆 zo moeten er meer komen!!!!! 8) Belachelijk maken die hap, gewoon zo belachelijk dat niemand met enig fatsoen in zijn lijf zich er nog mee durft te vertonen.

 2. Kan veel sneller, heb verleden week al geopperd Venlo in de opruiming te doen. We geven Venlo gewoon aan Henk en Ingrid, Geert en al zijn volgers. Is het niet zo moeilijk met bidden en zo. Hek erom en klaar. Kan in no time geregeld zijn. Eigen televisiestation, eigen krant, geen bemoeienissen van buitenaf, eigen vlag, wat mij betreft is dit echt de oplossing. Sorrie Belgie, maar we geven Venlo aan Geert.

 3. @ Addie:
  Mogen daar dan Sittard en wat andere Limburgse PVV grotten bij? Als je WUZ van de Telegraaf regelmatig leest, zoals ik helaas ook nog doe (kan iemand mij trouwens van die verderfelijke gewoonte afhelpen?), zie je dat de hardcore zolderkamer agitatoren daar vandaan komen. Erg leuk stukje overigens, zo zouden er meer moeten komen. Het meest effectieve wapen is dat waar je tegenstander niet over beschikt, in dit geval: humor.

 4. Hans Jansen Schreef:

  Als je WUZ van de Telegraaf regelmatig leest, zoals ik helaas ook nog doe (kan iemand mij trouwens van die verderfelijke gewoonte afhelpen?)

  Heheheheh ik heb dat ook een tijdje gehad met Reformatorisch Dagblad lezen 😀

 5. Vara-coryfeeen Claudia de Breij en Giel Beelen hebben afstand genomen van de Wilders-cartoon. Claudia vond het “smakeloos” en Giel Beelen heeft tijdens een uitzending excuses aangeboden aan Hero Drinkman. Hoe zat het ook alweer ? Oh ja, moslims hadden geen humor, een kort lontje. Dit was Nederland (lees het Westen), hier was er vrijheid van meningsuiting. Al die ophef over een Mohamed-cartoon, dat lag echt aan de moslims zelf. En als moslims daar problemen mee hadden moesten ze maar weg. Een van de positieve kanten van de huidige politieke klimaat in Nederland is wel dat we langzaamaan kunnen zien wie waar staat (en mischien ook tegelijkertijd beangstigend). Ter afsluiting een Godwinnetje : Op de middelbare school vroeg ik me na de lessen over de 2e WO en de jodenvervolging af, hoe in hemelsnaam het allemaal kon gebeuren. Dan keek ik om me heen in de huidige tijd en vroeg me af hoe zoiets dan begint, een start krijgt. Nu weet ik hoe.

 6. Hakan Kapici Schreef:

  Vara-coryfeeen Claudia de Breij en Giel Beelen hebben afstand genomen van de Wilders-cartoon. Claudia vond het “smakeloos” en Giel Beelen heeft tijdens een uitzending excuses aangeboden aan Hero Drinkman. Hoe zat het ook alweer ?

  Whimmies ??? ( Wilders-Dhimmies )

 7. @ Hakan Kapici:
  Perfect gezegd! en met name die geniepige zogenaamde moderne vooruitstrevende lesbiesche dik wangige bordeliner Klaudia de brei bah dat lijkt me toch net een lesboclown wat een kort lontje (kutje) die Klaudia

 8. @7 Al B.: Whimmies :mrgreen:

  @8 Nou ja Kevin, het lijkt wel of je iets hebt tegen onze lesbische medemens!

 9. Keira Schreef:

  Nou ja Kevin, het lijkt wel of je iets hebt tegen onze lesbische medemens!

  Ik denk dat Kevin hetzelfde bedoelt als ik Keira. We hebben niets tegen onze lesbische medemensen, we hebben wat tegen een lesbienne waarvan haar gekokketeer met haar geaardheid ons al jaren overdreven door de strot wordt geduwd. Kortom, een cabaretiere met talent (welke dat zijn is tot op de dag van vandaag voor iedereen een raadsel).

 10. Ik vind dit artikel goed enkel en alleen dat dit daadwerkelijk aantoont hoe” DREIGEND DE ISLAM WEL IS”.
  Het omkeren van rollenpatroon toont aan hoe gek de wereld is geworden ,wij geloven onze eigen leugens? ! Er is een realistische maar pallative omhelzing aan de gang van linkse politiek en niet meer als dat.Ze voelen de dreiging van rechts en hun nadrende overwinning en ultimatum van vrijheid.Ja vrijheid wat was dat alweer ,och ja voor de islam erwas eens goed schelden en de dag erna weer vrienden.Heden ten dage wordt je al vermoord voor een islam cartoon !! Wat moet er gebeuren met deze omgekeerde wereld.

 11. @11hahahahhahahahahhahahahaahahahaha, tijden niet zooooooo gelachen. Dank! Kom vaker langs! 😀 👿

Reacties zijn gesloten.