Wilders (PVV) vol vertrouwen over volgende kabinetsdeelname

Hij heeft helemaal geen ruzie met Mark Rutte persoonlijk, hij is het gewoon niet met hem eens. Ach, zou hij nou echt denken dat de VVD er nog een keer intrapt? (vast wel, als het weer een premier op kan leveren).

Daarom heeft Neelie Kroes maar even wat geroepen vanuit Brussel, dat de VVD dat echt niet moet doen. Of dat helpt weet ik niet, heeft Neelie invloed in Nederland op de VVD? Of denken ze daar, laat die maar lekker in Brussel zitten, wij weten het toch beter.

Neelie zegt:

‘Daar moet je niet mee in zee willen’, stelt de VVD-coryfee. ‘Alles hangt af van de stemming waarmee één man ’s ochtends uit bed is gestapt.’  (Bruine Bode)

Volgens mij was ze het ook al niet eens met het vorige avontuur, maar ook toen is er niet naar haar geluisterd.

Wat Wilders overigens bralt over het inkomen van Kroes afnemen, snap ik niet helemaal. Maar ja, de man hallucineert wel vaker dat hij het helemaal voor het zeggen heeft. Ik vind wel dat zij in een schaal zit waar de 65% belasting zonder problemen op los gelaten kan worden. Volgens mij betaalt ze heel weinig belasting omdat ze in Brussel zit en werkt bij ‘Europa’, maar dat kan ik mis hebben.

 

7 gedachten over “Wilders (PVV) vol vertrouwen over volgende kabinetsdeelname”

  1. Neelie wordt “Te oud voor die rotzooi” Citaat van Wim Zonneveld.
    Neelie moet haar mond houden en haar werk doen in Brussel!
    Niet mee bemoeien Neel! Let liever op die onbetrouwbare leugenachtige Rutte!

Reacties zijn gesloten.