Wilders liegt op TV glashard over hypotheekrente-aftrek

Ja dat was een van die welles-nietesspelletjes tijdens het debat die men dan gewoon laat hangen: Rutte beweerde dat Wilders in het Catshuis volledig akkoord was met het aanpakken van de hypotheekrente-aftrek, en Wilders ontkende glashard.

Marcial Hernandez bevestigt echter Ruttes lezing:

 

Ook Jhimh van Bemmelh:

 

Maar ach, wat moet je anders verwachten van een man die binnen vierentwintig uur na de vorige verkiezingen het ‘breekpunt’ van de AOW-leeftijd liet vallen?

Update: en Van  Haersma Buma bevestigt ook Ruttes lezing:

“De stelling van Wilders is steeds dat hij met niets akkoord is gegaan, omdat hij zijn handtekening niet heeft gezet, maar de hypotheekmarkt was ergens halverwege al afgetikt,” aldus de CDA-leider.”

 

3 gedachten over “Wilders liegt op TV glashard over hypotheekrente-aftrek”

  1. Ach, Wilders en Rutte komen uit een en zelfde VVD-nestje waar als de meest normale zaak wordt beschouwd om stelselmatig leugens te gebruiken om mensen te misleiden om je interessen te verdedigen.

    Dit verschijnsel heet in hun eigen taal – communicatie waardigheden.

  2. Al die rechtse partijen liegen glashard. Liegen is iets wat hoog in het vaandel van rechts staat. Kun je niet goed liegen op TV dan heb je een debat verloren. Daarom deed Roemer het zogenaamd zo slecht omdat hij niet aalglad is en ook niet kan liegen. Roemer zit niet zo in elkaar hij is een man die weet wat jouw problemen zijn en wil daar wat aan doen (of de oplossing juist is of niet). Maar een Rutte en een Wilders weten ook wat je problemen zijn maar willen daar gewoon puur een slaatje uit slaan zodat ze er zelf beter van worden en dat noemen ze dan hard werken en zelfredzaamheid.

    Het is zoals altijd waar ellende is is een rechtsdenkende bezig zijn / haar zakken te vullen ten kosten van een andere en dat doen ze bewust en dus zijn het gewoon criminelen.

  3. Wilders liegt niet. Hij heeft door voortschreidend inzicht zijn kijk op de werkelijkheid aangepast.

    🙄

Reacties zijn gesloten.