6 gedachten over “En toen was Wilders een klaploper”

 1. En op die manier kan men in Nederland waanzinnige bedragen in contant geld uitbetaald krijgen zonder enige staats/belasting controle.

  Nederland = belastingparadijs voor slimme VVD-ers.

 2. Bijkomende vraag: hoe kunnen grote sommen cash in koffers zomaar ongezien en ongeopend ons land binnenkomen via Schiphol? Als een particulier (vooral voorzien van een kleurtje) ons land binnenkomt met een bundeltje cash van een veel lager bedrag dan in de krant genoemd, dan heeft ie wat uit te leggen bij de kaalgeschoren types van onze Grenztruppen.
  Dit ruikt!!!!!

 3. Zeg ik al jaren dat Wilders een klaploper is, wel leuk dat dat nu ook van ‘binnenuit’ wordt bevestigd.

 4. @#3 Publiek geheim Keira, als iemand het toen ook al geweten moet hebben is het Rutte. Ik denk dat ’t Kruidvat haar personeel strenger screent dan de VVD haar gedoogpartner.

 5. Als het maar geld brengt is de motto van VVD – kijk wat ze aan knutselen zijn met de Gezondheidszorg in Nederland op dit moment.

  Alles wat geld brengt wordt gedoogd ( ja wetten? die zijn voor de klootjes, want we staan altijd er bovenop).

  Overigens CDA heeft ook niets aan gedaan. (Discrimineren voelt lekker traditioneel aan, toch?)

 6. Verbazingwekkend hoeveel mensen achter een rare figuur blijven lopen die anderen beschuldigt van hetgene hij zelf in niet misselijke vorm doet zoals de vernietiging van allerlei mooie dingen zoals rechtsstaat en mensenrechten voorstaat. Om maar te zwijgen over zijn eeuwige geklaag over gebrek aan “transparantie”, en “democratie” bij “anderen” . De partij kon tot nu enkel bestaan, omdat de Leider geen inbreng duld van zijn partijgenoten.
  En zijn aanhang maar klagen over “fascistische methodes” die worden gebruikt door critici van
  Wilders. Wel de makkelijkste manier om kritiek te weerspreken. Zou niet echt getuigen van vaderlandsliefde volgens de gelovigen van Wilders. Volgens zijn aanhang is hij “Für Volk und Vaterland”. Vraag me af hoe je “Für Volk und Vaterland” kunt zijn als je gelden ontvangt van extremistische Joodse en Christelijke geldsponsors uit de VS en Israel om de belangen van deze extremisten te kunnen behartigen.

Reacties zijn gesloten.