Wilders heeft een probleem: z’n Palestijnse moordenaar is waarschijnlijk een Thaise huisknecht

Kijk, voor ons maakt het geen verschil: De gruwelijke moord op een settler-gezin in Palestina van 11 maart jongstleden, blijft even verschrikkelijk, of ze nu door een Palestijn of door -bij voorbeeld- een Jood of een Chinees is gepleegd.

Maar Geert Wilders heeft een probleem.

Hij deed precies hetzelfde als wat een politiecommissaris in Drente de kop kostte. Hij twitterde namelijk zondag 13 maart, zonder de details te kennen, dat een Palestijn de moord in het settlement Itamar wel zou hebben gepleegd. En concludeerde: “Islamitisch fascisme”. (Krapuul berichtte):

Maar nu komt de Jerusalem Post (Engelse editie), toch niet bepaald een blad dat kan worden verdacht van pro-Palestijnse gevoelens, met de voorzichtige suggestie, dat de moordenaar best wel eens een Thaise ex-werknemer (huisknecht) van het gezin kan zijn geweest. Er was een ruzie over de betaling van 10.000 shekel achterstallig loon tussen vader Fogel en de Thai:

The Bethlehem-based news agency Ma’an, which is close to the PA leadership, ran alead news story that claimed that a Thai worker had been arrested by the IDF on suspicion of killing the five members of the Fogel family on Friday night.

Ma’an pointed out that no Palestinian group had claimed responsibility for the attack and that Palestinians were banned from entering settlements.

Geen enkele Palestijnse groep heeft de moord geclaimd of goedgepraat. Palestijnen mogen trouwens helemaal niet dergelijke (illegale en terroriserende) settlements binnen.

Another Palestinian news agency, Qudsnet, claimed that an Asian man who used to work for the Fogel family was behind the killings.

Quoting a Palestinian family living in the nearby village of Awarta, the agency said that the family members were slaughtered because the father refused to pay the Asian worker his salary, which is estimated at 10,000 Shekels.

Wat er ook van waar mag zijn – in elk geval was Wilders onverantwoordelijk voorbarig met zijn twitter.

En, wat ook de nationaliteit van de moordenaar mag blijken te zijn geweest, Wilders is op heterdaad betrapt bij haatzaaien tegen hele bevolkingsgroepen.

Politiecommissarissen zijn wel voor minder ontslagen. Geert als opperbaas van onder andere politiemensen, neem je verantwoordelijkheid op en dien je ontslag in!

87 gedachten over “Wilders heeft een probleem: z’n Palestijnse moordenaar is waarschijnlijk een Thaise huisknecht”

 1. Het kwaad is al geschied, want ook al zou het de Thaise werker zijn, in het kortetermijngeheugen van blijft het een Arabische Palestijn. Allemaal mogelijk gemaakt door Wilders die eerst roep, maar daarna geen verantwoording aflegt voor zijn daden.

 2. Het kan zijn dat de dader een Thaise werknemer is die slecht behandeld werd maar het kan ook zijn dat de dader een Palestijn is die het zat was dat Palestijns land werd geroofd door zionistische kolonisten en dat Palestijnen constant werden aangevallen en het leven zuur werden gemaakt door zionistische bezetters. It’s to early to tell, daarom vind ik ook dat Wilders, Israelische regering etc etc veels te snel en voorbarig hebben gereageerd door te stellen dat de daders palestijnen waren zonder dat die daders eerst daadwerkelijk gearresteerd, berecht en veroordeeld waren.

  Het is een triest feit dat in heel wat landen buitenlandse gastarbeiders slecht worden behandeld en uitgebuit. Israel is daarop ook geen uitzondering (al presenteren ze zich altijd als een uitzondering en lichtend baken voor de mensheid). Je hebt bepaalde top zionisten zoals bijv. een voormalig opperrabbijn van Israel en geestelijk leider van 1 v.d. Israelische regeringspartijen (Shas) genaamd Rabbijn Ovadia Yosef die openlijk zeggen dat niet-joden alleen maar bestaan om joden te dienen:
  “Goyim were born only to serve us. Without that, they have no place in the world – only to serve the People of Israel,”
  http://www.jpost.com/JewishWorld/JewishNews/Article.aspx?id=191782
  Met zo’n houding moet het niet als een verrassing komen dat ook in Israel buitenlandse gastarbeiders te maken zullen hebben met uitbuiting.

 3. on-ge-lo-fe-lijk, en alles uit naam van zijn éénmanszaakje als ik die tweet zo zie.
  T’is sowieso al redelijk vreemd om als 2e kamerlid met een hoop poeha en zwart op wit een conclusie over een moord in het buitenland te trekken, laat staan waarschijnlijk nog de verkeerde ook.
  Dan zet je in 1 klap toch zo’n 1,5 miljoen stemmers die je vertegenwoordigt behoorlijk voor lul zeg.

 4. Dit bericht is ook stemmingmakerij. In het Twitterbericht staat NERGENS dat Wilders een Palestijn beschuldigd. Hij gaat er voor het gemak even vanuit dat het een moord is uit ”islamitische” hoek, op zich ook niet heel vreemd gezien de situatie daar.

 5. Oh Wilders plaatst foto’s van doodgestoken babies, en geeft de islamieten de schuld en ons bericht is “stemmingmakerij”?

  Het is dat jij zo vreselijk zielig bent anders zou ik nu keihard lachen.

 6. Nergens gaven de Nederlandse media ook maar de minste aandacht op al de veroordelingen in de hele Moslimwereld van de moord op de kinderen van dit gezin ……

 7. @5 jouw post geeft wel mooi een probleem weer…een moord op een joods gezin, het zal wel een moslim zijn (niet vreemd gezien de situatie roepen we dan), maar waarschijnlijk denk je bij iedere overval in Rotterdam e.o. …zal wel een Marrokaan zijn, en bij iedere dronken bestuurder, zal wel een Pool zijn….op deze manier gooi je alles op één hoop en dan heb je de ouderwetse zondebok die we nog wel kennen uit vroeger jaren….

  effe doordraven en alle Marrokanen zijn overvallers en alle Polen zijn verkeersmaniaken…generaliseren, sommige mensen vinden dat heel gevaarlijk, maar daar zal ik jou niet van kunnen overtuigen waarschijnlijk….

 8. R. de Vries Schreef:

  moord is uit ”islamitische” hoek, op zich ook niet heel vreemd gezien de situatie daar.

  Dit bericht is ook stemmingmakerij.
  Wat hebben wij in Nederland in godsnaam te maken met keppeltjesland overzee? Moet de door jou aangestipte `stemmingmakerij’ iemand hier boeien soms? En waarom?
  ;

 9. Nou, dus na die Somaliërs zou dat Enorme Blunder nummer 2 zijn van de Onfeilbare Lijder…

 10. De Talmoed (Traktaat Peah 1:1) stelt het gebruik van taal om aan te zetten tot haat op één lijn met moord.

  Als men dit ook van toepassing vindt op Wilders, dan heeft hij pas echt een groot probleem.

 11. Excuses van Wilders aan de Somaliërs en aan de Palestijnen, dat is wel het minste wat kan worden geëist. Of vragen aan Rutte, of hij het niet “chic” zou vinden, als Wilders dat deed.

 12. Ik ben het met @Huib eens, als de huisknecht het heeft gedaan is Wilders verplicht excuses te maken, voor zijn ophitserige tweet.
  Ik ben alleen bang dat Rosenthal of Rutte te laf zijn, om Wilders te confronteren met wat hij eigenlijk gedaan heeft. Kijk maar naar @ R de Vries. Typisch het gevolg van Wilders ophitserij.

 13. De Pavlov reactie op de moord van het gezin Fogel komt uiteraard niet enkel uit de koker van Wilders. Netanyahu, Lieberman en wie niet in Israel trokken dezelfde conclusie. Als vergelding besloot besloot het Israelische kabinet om 500 nieuwe huizen te bouwen in nederzettingen op de Westoever, hoewel nog geen onderzoek was gedaan naar de dader.
  http://www.stopdebezetting.com/wereldpers/israelische-regering-vergeldt-misdaad-met-misdaad-500-nieuwe-huizen-in-bezet-gebied.html
  UIteraard wordt wel grondig moord-onderzoek verricht door het opsluiten van mensen in hun huizen, electriciteit af te sluiten en huizen en huisraad te vernietigen.
  http://www.israel-palestinenews.org/2011/03/three-scandinavian-ism-activists.html
  #schrikbarend

 14. door het schrijven van “waarschijnlijk” in je titel, insinueer jijzelf niets, o neen…

 15. Wilders is waarschijnlijk druk aan het duimen dat deze gastarbeider ook Moslim is.

 16. Wat sommige mensen wel eens vergeten is dat ALLE aanslagen door Palestijnen gepleegd, ALTIJD onschuldige vrouwen en kinderen betreft. Vooral als die van Joodse komaf zijn.
  Terwijl de bombardementen door Joden/Israël uitgevoerd haarfijn uitsluitend schuldige mensen treffen.
  Zelfs pasgeboren kinderen die eventueel om het leven komen.
  De verklaring is heel eenvoudig.
  Israël beschikt over bommen en granaten die haarfijn weten te bepalen welk doel ze moeten treffen. Ze hebben een soort tomtom in hun wapens geplaatst die precies bepalen welke mensen wel smeerlappen zijn omdat ze weigeren toe te geven dat Israël het recht heeft om het land te jatten zoals ooit 3300 jaar eerder ze het mogen hebben jatten in opdracht en met steun van God en zelfs de hele bevolking van het Palestijnse land, mits milieuvriendelijk af te slachten. In Deuteronomium 7 kun je precies lezen hoe het in elkaar steekt.

  Echter slechts in één gevalletje is gebleken dat er inderdaad een onschuldig Palestijns kind om zeep is geholpen. Het betrof een meisje van 14 maand die een raket dwars door het hoofdje heeft gekregen.
  De Israëlische regering is van het incident geschrokken en heeft direct een onderzoek gelast.
  Hoewel uit dat onderzoek is gebleken dat de Islamistisch/Palestijnse vrouw haar kind voor zich heeft gehouden om zich zelf te beschermen, beschouwt de regering het toch als een fout van haar kant dat het kind om het leven is gekomen. Ze heeft de nabestaanden dan ook een excuus-kaartje gestuurd en de daders berispt.
  Wel voegt ze in haar verklaring er aan toe dat uit DNA onderzoek is gebleken dat hoewel op het moment dat het kindje het hoofdje werd afgesloten het kind weliswaar nog onschuldig was, dat het meisje vermoedelijk binnen 2 jaar zich zou ontpoppen als iemand die net als haar ouders en voorouders als tegenstander van het Israëlische bewind én tegen de Joden en dat het wicht hoogstwaarschijnlijk niet alleen in staat maar ook daadwerkelijk honderden zo niet duizenden Joden middels een zelfmoordaanslag om het leven zou brengen als het in leven zou zijn gebleven.
  Als gevolg van dit onderzoek is de familie van het kind op hete matje geroepen en is van hen geëist dat ze hun verontschuldigen aanbieden aan de Joodse bevolking.
  Sommige van hen hebben zich daartoe bereid verklaard. Anderen echter niet.
  Die zijn dan ook ter plekke geëxecuteerd.

 17. als dit nou zo blijkt te zijn moeten die 200 huizen die als collectieve vergelding gebouwd zouden worden dan maar in Thailand gebouwd worden?

  Misschien komt Wilders wel weer goed weg, staat het kolonistenhuis op land van Palestijnse christenen, en zou de kans groot zijn dat de dader een rancuneuze christen is en blijkt die Thai nou net één van de Thaise moslims te zijn…
  In ieder geval zal er wel zo’n soort spin aan gegeven worden. (van die Thaise moslim)….

 18. Zelfs in Israel dringt het nu door, dat de moordenaar geen (moslim-) Palestijn geweest KAN zijn. (Zie nieuwe commentaren bij het gelinkte JP-artikel).
  Zoals aan het begin en aan het eind van mijn artikel wordt gezegd: Natuurlijk maakt het voor de verwerpelijkheid van de moorden niet uit, wie de moordenaar(s) was(waren).

  Maar het maakt wel uit voor de geloofwaardigheid van Wilders.
  Wilders twitterde zondag, zonder van de hoed of de rand te weten, dat de moorden iets te maken zouden hebben met “Islamitisch fascisme”. Daarna zond hij de gruwelijke foto’s in het openbaar door naar de racistische hysterica Pamela Geller in de VS. Geert een beetje mataklap in afwachting van zijn procesdag, maandag?
  Daarmee deed hij precies hetzelfde (en erger) als wat hij verweet aan die Drentse politiecommandante. Die moest onmiddellijk worden ontslagen. Terwijl ze alleen maar Wilders, enig lid van de PVV, fascistisch noemde. Wilders zet alle moslims in de wereld weg als fascisten. Op grond van een individuele misdaad, waarvan steeds minder vast staat, of die wel door een moslim begaan is.
  Dat zijn twee verschillende dingen, akkoord.
  Het belangrijkste is natuurlijk, dat individuele misdaden niet aan een groep, de mensen in een land, een streek, een ras of aanhangers van een godsdienst mogen worden toegeschreven. Zelfs als die daden voortkomen uit frustratie over de onderdrukking van dergelijke categorieën.
  We gaan ook niet alle joden in de wereld verantwoordelijk stellen voor de wreedheden die volgens het VN-rapport daarover, in Gaza zijn begaan. We gaan ook niet alle Joden in de wereld verantwoordelijk stellen voor de moord op de moslims in Shaba en Shatila. En zelfs de RK Kerk stelt nu ook officieel de joden niet meer verantwoordelijk voor de moord op Jezus van Nazareth.
  Waarom dan wel alle moslims verantwoordelijk houden voor wat Osama bin Laden, Khadaffi, Ahmadinejad of, het toppunt, een of andere loslopende imam of de provocateurs van Sharia4Belgium uitkramen?
  Het antwoord, dat je dan krijgt, is, dat de Islam een criminele ideologie zou zijn. Daarom heeft alles met alles te maken. Arabische muziek op de radio van een buschauffeur staat voor het invoeren van steniging, genitale mutilatie wordt gesymboliseerd door hoofddoekjes.
  Dat is ziek. Heel erg ziek. En het lijkt als twee druppels water op hoe de collectieve waanzin tegen de joden een halve eeuw geleden werd opgebouwd.
  Als blijkt, dat de Israelische regering, die gauw van de gelegenheid gebruik maakte om de Palestijnen collectief te “straffen” met 200 nieuwe illegale woningen, en de aansteller en demagoog Wilders, volgens hun EIGEN redeneringen, er vreselijk naast zaten, dan moet ze dat INGEPEPERD worden.
  Alleen zo, als Geertje moet erkennen, dat hij fout zat, kunnen de ogen van de honderdduizenden misleide landgenoten open gaan.
  🙂

 19. Huib Schreef:

  Als blijkt, dat de Israelische regering, die gauw van de gelegenheid gebruik maakte om de Palestijnen collectief te “straffen” met 200 nieuwe illegale woningen, en de aansteller en demagoog Wilders, volgens hun EIGEN redeneringen, er vreselijk naast zaten, dan moet ze dat INGEPEPERD worden.

  Ja werk aan de winkel dus. 😡

 20. De Israëlische regering wilde die woningen sowieso bouwen. Dit was gewoon een excuus. Het vredesproces zit al jaren vast omdat Israël maar niet ophoudt met het bouwen van huizen in Nederzettingen in de Palestijnse gebieden. Dit gaat in tegen de Oslo akkoorden.

 21. Van de Ned. regering hoeven we niets te verwachten, want Ned. wil investeren in de band met Isreël. Dat doet ze door o.a. het SGP voorstel de subsidie aan palestijnse autoriteit stop te zetten zolang haatcampagne tegenover joden wordt gevoed en gevoerd en terrorisme wordt verheerlijkt.

  CDA en VVD gaan nog niet zover dat ze het voorstel van CU en SGP steunen om het staatsbezoek van Palestijnse president Abbas later dit jaar op te schorten.
  Voordewind vindt dat dubbelhartig.
  Ik vindt het dubbelhartig van de regering dat ze niet tegelijkertijd maatregelen neemt om Israel te straffen voor soortgelijke haatcampagnes, geweldsverheerlijking, oorlogsmisdaden etc.
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4500/Politiek/index.dhtml

 22. @ Huib:
  DE comments op artikelen van Israëlische kranten kunnen ook door Palesitjnen worden ingevoerd, ooit daaraan gedacht? Kijk op news.walla.co.il waar precies hetzelfde gebeurd.

  Israël deelt geen zoetigheden uit aan burgers na een dode Palestijn, anderszijds gebeurt dit wel in de Palestijnse gebieden.

  Een VN-raad waar de Libiërs in mochten zetelen, en die schroomt om een vliegverbod boven Libië uit te spreken, doet me mijn wenkbrauwen fronsen. Ik beschouw de VN niet meer als een respectabele organisatie (als ze dat ooit überhapt waren).

  Voor de sceptici onder ons die niet begrijpen waarom Kassem raketten gevaarlijk zijn: http://www.youtube.com/watch?v=JEwPmu462BY&feature=player_embedded

 23. De reden dat zoveel Nederlanders domweg het Israëlisch-Palestijns conflict negeren, is omdat aanhangers van beide zijden vrijwel meteen beginnen met roepen “Ja maar, Hullie doen het ook!”

  Niemand heeft het hier over Kassem raketten. Dat Israëlische gezin is vermoord met een mes en de ouders van het gezin hadden waarschijnlijk een arbeidsconflict met de dader.

  Er is geen enkel excuus om de Palestijnen collectief te straffen.

 24. Als de dader wel een Palestijn blijkt te zijn dan is dat nog altijd geen reden om tegen afspraken in huizen te blijven bouwen.

  Israël bouwde ook al tegen internationale regels in huizen bij in Nederzettingen van kolonisten voor zelfmoordaanslagen normaal werden.

 25. @31
  Ik beschouw de VN niet meer als een respectabele organisatie (als ze dat ooit überhapt waren).

  Dan vindt u dus ook dat er geen juridische grondslag is voor de staat Israel. Daar valt veel voor te zeggen ja
  Maar van u als reageerder vind ik dit op zijn minst verrassend.

 26. Heeft u ooit gehoord van een Thai dat die – om wat geld – babies de keel gaat doorsnijden? Nee toch?
  Terwijl Palestijnse terroristen die Joodse kinderen in hun slaapkamer vermoorden al geregeld is voorgekomen.

  Kortom, het verhaal van die Thai is fantasie uit de bekende Palestijnse propagandakoker.

  Wij vernemen uit Israel: “Ten eerste is inmiddels gebleken dat er geen Thaise gastarbeiders in Itamar of omgeving zijn. Het verhaal circuleert alleen in Palestijnse kringen. In dat verhaal zou de familie Fogel de Thaise bouwvakkers die hun huis bouwden niet betaald hebben. David Ha Ivri van de regionale raad Judea en Samaria (West Bank) berichtte ons dat er geen enkele Thaise gastarbeider in de omgeving van Itamar werkt of woont. Het huis van de familie Fogel was door Joden gebouwd, schreef hij.
  Israelische legerwoordvoerder Aliza Landes bevestigt dat de IDF geen enkele Thaise gastarbeider heeft verhoord in deze zaak.”

 27. Likoed Nederland Schreef:

  Heeft u ooit gehoord van een Thai dat die – om wat geld – babies de keel gaat doorsnijden? Nee toch?
  Terwijl Palestijnse terroristen die Joodse kinderen in hun slaapkamer vermoorden al geregeld is voorgekomen.
  Kortom, het verhaal van die Thai is fantasie uit de bekende Palestijnse propagandakoker.
  Wij vernemen uit Israel: “Ten eerste is inmiddels gebleken dat er geen Thaise gastarbeiders in Itamar of omgeving zijn. Het verhaal circuleert alleen in Palestijnse kringen. In dat verhaal zou de familie Fogel de Thaise bouwvakkers die hun huis bouwden niet betaald hebben. David Ha Ivri van de regionale raad Judea en Samaria (West Bank) berichtte ons dat er geen enkele Thaise gastarbeider in de omgeving van Itamar werkt of woont. Het huis van de familie Fogel was door Joden gebouwd, schreef hij.
  Israelische legerwoordvoerder Aliza Landes bevestigt dat de IDF geen enkele Thaise gastarbeider heeft verhoord in deze zaak.”

  Ach misschien een wraakactie van een mede organenhandelaar ; dat is immers een Zionistische specialiteit….

 28. Likoed Nederland Schreef:

  Heeft u ooit gehoord van een Thai dat die – om wat geld – babies de keel gaat doorsnijden? Nee toch?

  Domme vraag slaat nergens op! Nee, nooit gehoord, maar psychopaten die zulks doen komen in élk land en elke cultuur voor voor helaas 😈 Net als `dappere’ soldaten die op vreedzame actisten schieten, zoals in Israël, Libië, Jemen en Bahrein.

 29. @Alhazred

  Wij hebben het al eerder hier geschreven, Likoed werkt uitsluitend met vrijwilligers. Wij krijgen 0 subsdie uit Israel of Nederland.
  Wij hebben ons dan ook deze week zeer geamuseerd over het feit dat United Civilians for Peace er vanwege de financien mee stopt. Hun propaganda snoepreisjes worden blijkbaar niet meer gesubsidieerd uit Ontwikkelingshulp en dan stopt men natuurlijk meteen.

  Wat betreft die Thai, helaas is inderdaad de Palestijnse cultuur met haar ‘doodscultus’ en martelarenverering vrij uniek.
  Dat heeft zich kunnen ontwikkelen ondanks dat de Palestijnen zich 16 jaar geleden in de Oslo akkoorden zich juist verplicht hadden om die terroristenverering te stoppen.
  Maar het is begrijpelijk dat de leek die daarover niets leest in onze politiek-correcte media dat niet weet.

  Gelukkig weet de Tweede Kamer het wel en heeft daarom afgelopen donderdag besloten dat er nu paal en perk aan gesteld moet worden, op straffe van beeindiging van subsidies.

 30. de Palestijnse cultuur met haar ‘doodscultus’ en martelarenverering vrij uniek.

  Goh, Israelische joden zwijgen moedig over de holocaust, niet?
  Vandaar dat IG Farben er volop vestigingen heeft.

 31. @42

  Wat bedoelt u daar nu mee? Joden vereren het leven, niet de dood.

  In beide gevallen zijn de Joden wel slachtoffer van het nazisme, ja.

  Dit conflict is immers begonnen door de eerste Palestijnse leider, de jodenhater en grootmoefti van Jeruzalem Al Hoesseini. Een nazi oorlogsmisdadiger die persoonlijk legioenen wierf voor de Waffen SS.

 32. Likoed Nederland Schreef:

  helaas is inderdaad de Palestijnse cultuur met haar ‘doodscultus’ en martelarenverering vrij uniek.

  Kun je dat eens onder bouwen Likoed? Ik hoor het voor het eerst.
  Wat mag jij ongestraft brallen wat wij niet mogen? Wij hebben het toch ook niet over een bloeddorstige Joodse cultuur soms? Leg eens uit, wees eens niet zo’n smerige glibber die zich overal onderuit lult!!!
  En voor mijn part mag je na deze misselijke uitspraak hier worden geband!

 33. @44

  Natuurlijk kunnen wij dat onderbouwen.

  Ten eerste, zie onze eerdere reactie, een meerderheid van de Tweede Kamer weet het ook, in de afgelopen donderdag aangenomen motie staat:
  “dat in de Palestijnse gebieden een klimaat wordt gevoed waarin terroristische daden worden aangemoedigd in plaats van tegengegaan, onder meer in het onderwijs en door het vernoemen van openbare voorzieningen naar terroristen.”

  Ten tweede treft u vele gedocumenteerde voorbeelden aan op onze site:
  http://www.likud.nl/extr.html
  http://www.likud.nl/clips.html

 34. #45 Je liegt! Je blijft een slijmerige glibber die zich verschuilt achter vage beweringen, net als Wilders.

 35. Ach guttegut, wat een vrienden van het leven, wat een antiterrorist.

  En nog steeds geen antwoord aangaande de campagne tegen Cohen en Polak, niet?
  U heeft het te druk met de hora dansen op de sjabbes.

 36. #@47 Dat is geen schelden, want je onderbouwt niks. Hooguit ietwat onparlementair taalgebruik. Okee. Laten we zeggen dat het een uiting is van verontwaardiging over onsmakelijke Zionistische leugens.

  Want dat blijven het voor mij, racistische onwaarheden zolang jij niet hard kunt maken dat `een klimaat wordt gevoed waarin terroristische daden worden aangemoedigd’.
  In mijn optiek is dat hetzelfde als hoe Hitler en Goebbels bralden dat Joden ontaard waren.

 37. en daar is Likoed Nederland weer om wat extra sjekels te verdienen

  met Martin Bosma-achtige complottheorieën al het leed in de wereld in de schoenen schuiven van moslims, socialisten en andersdenkenden

  met leugenachtige praktijken en selectieve verontwaardiging waar de gemiddelde holocaustontkenner nog een puntje aan kan zuigen

  altijd hetzelfde verhaal, de groot moefti, vrijwilligersorganisatie, verwijzingen naar onbetrouwbare bronnen en evidente propaganda, altijd zielig doen, blablabla

  ben jij het Gidi? of een van je vriendjes?

 38. @50 en 51

  Gidi is niet meer actief bij Likoed sinds hij zich kandideerde voor de PVV.

  U citeert nu het citaat van de Tweede Kamer. U zult dan VVD, PVV, CDA, CU en SGP zelf moeten vragen waarom zij overtuigd hier van zijn.

  Plus de vele clipjes op onze site, u ziet toch dat die origineel zijn?

  Helaas staat er inderdaad weinig over in de Nederlandse media, maar hier heeft u een voorbeeld:
  http://www.nd.nl/artikelen/2010/september/03/een-voorbeeldige-moeder-en-praten-over-vrede

 39. @Likoed Nederland

  origineel? Likoed Nederland origineel? vandaar overal copy pasten tot je een ban krijgt

 40. Likoed Nederland
  19 mrt 2011 – 4:02 pm

  Plus de vele clipjes op onze site, u ziet toch dat die origineel zijn?

  Nee, “likoed” ik zie dat jullie op een smerige manier, gelijken op wat Hitler en Wilders proberen om mensen die jullie nog nooit iets hebben gedaan zwart te maken.

  Het probleem is ook nog dat door jullie smeerlapperijen het overgrote deel van de wél fatsoenlijke Joden een slechte naam bezorgen.
  Jodenhaters krijgen dankzij jou de kans om aan te tonen dat de Joden inderdaad eeuwenlang terecht vervolgd werden (door Christenen) en dat de Holocaust gerechtvaardig was.
  Ik ben zelf half-joods. Ik wil niet hebben dat jij mijn moeder en familie zo door het slijk haalt.
  Ik ben er vrij zeker van dat jij niet eens Joods bent.
  Je bent gewoon een zelfde verachterlijk tiep als Wilders.
  Wilders die immers ook allerlei leugens uit de kast haalt om er maar voor te zorgen dat moslims net zo’n behandeling krijgen als vroeger de Joden.
  Jullie soort behoort ook tot het meest laffe wat ooit heeft bestaan.
  Als ik jullie zou vragen wanneer jullie ooit last hebben gehad van moslims dan lopen jullie hard weg.

  Als ik jou zou vragen wat Hitler fout zou hebben gedaan als hij de moslims had vervolgd dan klappen de kijken stijf dicht.
  Ik weet 100% zeker dat jullie ook in je eigen omgeving veracht worden. Wilders vrouw walgt van z’n opvattingen.
  Heeft Wilders zelf gezegd.
  Hoe staat het met jou partner?
  Of geef je haar gewoon een schop in de buik als ze je niet gehoorzaamd? Je weet dat Dion Graus van de PVV dat doet.
  Denk je dat dat komt omdat hij geïslamiseerd is?
  Geert Wilders heeft toegeven dat hij knettergek is geworden na ht zien van de zoveelste moskee.
  Welke smoes heb jij voor je geestelijke onbekwaamheid?

  De Joden hebben 3300 jaar geleden Palestina ingenomen en daarbij de hele bevolking uitgeroeid.
  Dat moest van God.
  Kijk maar in de Bijbel:
  “Deuteronomium 7
  Omgang met andere volken
  1 Straks zal de HEER, uw God, u naar het land brengen dat u in bezit zult nemen en veel volken voor u op de vlucht jagen: de Hethieten, de Girgasieten, de Amorieten, de Kanaänieten, de Perizzieten, de Chiwwieten en de Jebusieten – zeven volken die groter en machtiger zijn dan u.
  2 Wanneer de HEER, uw God, u de overwinning op hen schenkt, moet u hen doden. U mag geen vredesverdrag met hen sluiten en hen niet sparen.

  De Joden hebben op basis van deze tekst geprobeerd het land wat nu Israël heet terug te krijgen nadat ze die 2000 jaar geleden waren ontvlucht.
  Tot de oorlog is hen dat niet gelukt.
  Na de oorlog lukte dat wel.
  Waarom moesten de Palestijnen hun land inleveren?
  Hadden zij de Joden eeuwenlang vervolgd?
  Hadden zij de Holocaust op hun geweten?
  Inmiddels is 10% van de Palestijnen door Israël om zeep gebracht.
  30% is gevlucht.

  Wedden likoed dat jij nogf steeds blijft volhouden dat jij samen met een stel laffe stumperds het volste recht hebt om mensen vals te beschuldigen en te liegen?
  Wedden Likoed dat je nog te laf bent om toe te geven dat op dit moment de Israël behoorlijk smerige streken uithaalt met de Palestijnen omdat ze immers inmiddels al meer dan 80% van het land hebben ingepikt terwijl ze officieel maar 57% mochten hebben.

 41. “Dit conflict is immers begonnen door de eerste Palestijnse leider, de jodenhater en grootmoefti van Jeruzalem Al Hoesseini. ”

  De oorspronkelijk bewoners van Palestina zijn nooit geraadpleegd toen de Britten en Fransen een nationaal tehuis beloofde aan de Joden in datzelfde Palestina. Het conflict was voorgeprogrammeerd. Daar zit de crux van het conflict. In niet in de in gril van een of ander persoon. De zionisten gingen echt niet naar Palestina om zich aan te passen aan de lokale gemeenschap maar een een joodse staat te stichten waar de autochtone bewoners (geen joden immers) tot tweederangs burgers zouden worden gedegradeerd.

 42. Ik ben de mensen die commentaar leveren op deze site erg dankbaar dat ze laten zien dat er tussen antisemitisme en het anti-Israël zijn niet veel verschilt…

  DE haat die hier wordt verspreid is erg,..

  60 jaar gelden moesten de joden uit Europa verdwijnen, en nu zegt het schijnheilige Europa dat de joden uit Israël moeten vertrekken

 43. @ jvdheuvel:
  Om maar als voorbeeld te noemen:

  Wat mag jij ongestraft brallen wat wij niet mogen? Wij hebben het toch ook niet over een bloeddorstige Joodse cultuur soms? Leg eens uit, wees eens niet zo’n smerige glibber die zich overal onderuit lult!!!
  En voor mijn part mag je na deze misselijke uitspraak hier worden geband!

  en

  Nee, “likoed” ik zie dat jullie op een smerige manier, gelijken op wat Hitler en Wilders proberen om mensen die jullie nog nooit iets hebben gedaan zwart te maken

  en

  En nog steeds geen antwoord aangaande de campagne tegen Cohen en Polak, niet?
  U heeft het te druk met de hora dansen op de sjabbes.

  is dit voorlopig genoeg?

 44. Ja is genoeg. Ja niet om je punt te maken want dat slaat nergens op. Maar ik begrijp nu in welk kamp jij zeer selectief aan het winkelen bent.

 45. Niemand behalve Likoed, ik , en misschien nog eentje is selectief.

  Wij die weigeren om Israël als schurkenstaat te bestempelen, en die vinden dat het Israël’s goed recht is om zich te verdedigen tegen kindermoordenaars, zijn eenzijdig…

 46. Gershon, denk je dat er geen Palestijnse kinderen omkomen door het optreden van het Israelisch leger?

 47. Denk je dat er nu in Libië door het optreden van landen zoals Frankrijk, VK, VS, etc geen kinderen zullen omkomen?

  Er is een verschil tussen moedwillig opzoek gaan naar onschuldige kinderen en het opzoek gaan naar moordenaars en terroristen waarbij er een onschuldig kind bij omkomt. En ja, ik vind het erg dat er onschuldige kinderen en volwassenen omkomen. Palestijnse kinderen en Israëlische kinderen.

  Zeg verdorie dat de terroristen ophouden met shahid spelen en kom naar de onderhandelingstafel om het uit te praten. It takes two to tango.
  Het zijn geen gemakkelijke onderhandelingen maar laat de wapens rusten. Zolang de terroristen de wapens niet laten rusten, zal Israël genoodzaakt zien paraat te staan.
  Als Israël de wapens laat rusten, bestaat Israël morgen niet meer..

 48. zelfs de meest verregaande concessies van Palestijnse kant worden door Israel gewoon opzij gezet

  het is duidelijk dat Israel geen vrede nastreeft

  je moet mensen niet beoordelen op hun woorden maar op hun daden

  Israel valt stelselmatig door de mand

  en kom niet met calimeropraatjes, ik heb niets tegen joden maar Israel is gewoon een schurkenstaat, geen hasbarist die dat recht kan praten

 49. @61 Witte duif
  20 mrt 2011 – 12:33 am

  Gershon, denk je dat er geen Palestijnse kinderen omkomen door het optreden van het Israelisch leger?

  Ja, maar uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat het allemaal schuldige kinderen waren.
  Bij de aanslagen door Palestijnen komen altijd onschuldige vrouwen en kinderen om.

 50. #60 Gershon Lehrer
  20 mrt 2011 – 12:25 am

  [‘Niemand behalve Likoed, ik , en misschien nog eentje is selectief.

  Wij die weigeren om Israël als schurkenstaat te bestempelen, en die vinden dat het Israël’s goed recht is om zich te verdedigen tegen kindermoordenaars, zijn eenzijdig…’]

  Zou je me kunnen uitleggen waarom je meent dat Israël inmiddels 80% van de Palestijnen heeft gejat terwijl toch oorspronkelijk was afgesproken dat het maar 57% mocht zijn?
  Zou je me kunnen uitleggen waarom de de verzetsstrijders van WOII in Nederland (en elder in Europa) als helden worden betiteld en de verzetsstrijders in Israël als terroristen?
  Waarom moesten de Palestijnen 57% van hun land inleveren. Wat hadden ze gedaan?

 51. Israël werd meerdere malen aangevallen door buurlanden die ze wel eventjes de zee zou induwen.
  Israël heeft zich toen verdedigd en tegen alle verwachtingen in, heeft het de vijand zelfs kunnen terugduwen.

  Had Israël zich destijds niet mogen verdedigen?

  (Israël zou niet meer hebben bestaan en de inwoners (waarvan velen uit Arabische (horen we niets over) en Oost- en West-Europese landen werden verjaagd, hadden geen huis meer gehad. De Palestijnen hebben Jordanië maar worden door hun eigen broerders verstoten en niet geaccepteerd, over apartheid gesproken…)

  Goed, de Palestijnen wilen een staat, Israël wil onderhandelen. Of Israël nu wel of niet bouwt (dankzij Obama is dit een vereiste geworden zefls de Palestijnen wouden vor Obama’s tijdperk aan tafel komen met of zonder nederzettingen), kom gewoon aan de onderhandelingstafel en bespreek alle onderwerpen waaronder dit onderwerp.

  Heb je een beetje kunnen volgen hoe de VN omging met de Libië kwestie? Ik niet, ik vond het walgelijke hypocrisie. Je gaat me toch niet vertellen dat het land met de meeste resoluties Israël moet zijn?!
  Libië in de mensenrechtenraad? Hoe is het mogelijk!

  De Israeliërs verdedigen zich terwijl de echte terroristen Israël aanvallen.

 52. #56 Gershon Lehrer
  19 mrt 2011 – 11:42 pm

  60 jaar gelden moesten de joden uit Europa verdwijnen, en nu zegt het schijnheilige Europa dat de joden uit Israël moeten vertrekken

  Kijk zo’n redenering noemt men wel eens een “Jodenstreek”.
  Al vanaf de 19e eeuw hebben de Joden geprobeerd het land terug te veroveren wat ze 2000 jaar geleden waren ontvlucht. Het land dat ze 1300 jaar eerder met complete uitroeiing van de oorspronkelijke bevolking in opdracht en met steun van God. Althans dat beweerden ze.
  Ze zijn verjaagd door de Romeinen die natuurlijk met hun 10-tallen goden veel sterker waren dan de Joden met hun ene godje.
  Uiteraard kregen ze hun zin niet.
  Het zou te gek voor woorden zijn als ze nota bene rechten willen ontleven omdat ze ooit in het land hebben gewoond die ze zelf op een gewelddadige manier hebben veroverd.
  Men vergeet wel eens dat “Nederland” nog maar zo’n kleine 400 jaar bestaat.
  Daarvoor hebben we altijd bezetters gehad. Romeinen, SpanjaardenFransen en Duitsers.
  Stel dat al die landen ook zouden redeneren dat wij maar op moeten rotten omdat zijn nu eenmaal ons ooit hebben bezet.
  Hitler heeft geprobeerd voordat hij overging tot de Holocaus (waar Hitler overigens naar het schijnt officieel neits van heeft geweten) om de Joden naar Israël te laten verkassen.
  Uiteraard zagen de Palestijnen (en ook de Engelsen en Fransen) daar niets in.
  Terecht. Je ziet waar het op uit is gedraaid.

  Die valse opmerking als zouden de Joden zijn verbannen uit Europa en overigens ook uit de omringende Arababische landen na ’48 doet de Joden geen goed.
  Iedereen prikt het door.
  Echter wat wel uit dit soort opmerkingen blijkt dat de Joden wéér kutsmoezen nodig hebben om de Palstijnen, de oorspronkelijke bewoners, te verdrijven.
  De Joden hebben het land toegewezen gekregen in ’48 als Widergutmachung van wat “wij” althans de Christenen en de moffen hebben uitgespookt met de Joden die in “ons” gebied woonden.
  “Wij” hebben ze vervolgd omdat ooit een gedoetje was met wat gezoen tus
  sen Jezus en Judas en een vaderschapskwestie. Viezeriken als Wilders roepen tegenwoordig de moslims op voor wat Mohammed 1400 jaar geleden zou hebben gedaan. Dit soor vakrentjes is van mening dat er toch een goede vervanging moet komen voor de Jodenvervolging want anders is er geen lol meer aan.

  Ook lijkt het onder dit soort mensen en hun medestanders niet tot hen door te dringen dat Israël zelf spreekt over BEZETTE gebieden. Hoe kun je nu iets bezet houden als het gewoon je bezit is?
  Zien jullie Gershon cs hoe dommig jullie zijn?

  (Terzijde: Weet je nog waarom de Joden 3300 jaar geleden het land mochten jatten en de bevolking moesten uitoeien?
  De Joden waren een tijdje gastarbeiders in Egypte.
  Eén van hun leiders Mozes, bracht een Egyptsche onderaannemer om zeep en daarom moest het hele Joodse volk vluchten.
  Door die moord moeten dus nu de Palestijnen hun land inleveren.
  Interessant is overigens nog dat Mozes het had bevolen nadat hij z’n volk voorloog dat het van God moest tot die moordpartijen.
  Een groot deel van z’n volk was daar echter op tegen. Die vond het te gek voor woorden.
  Die kon zich met geen mogelijk voorstellen dat God zulke rotstreken zou uithalen.
  Moslims kunnen zich dat ook niet voorstellen.
  Maar ze weten ook zeker dat God niet zo’n hufter is.
  En iedereen die God van zulke streken vals beschuldigd komt niet in de hemel.

  Inmiddels vinden 5,8 miljard mensen het te gek voor woorden. Hun kans om in de hemel te komen vele malen groter dan de Joden en de Christenen die hen steunen.

 53. @Gershon Lehrer
  20 mrt 2011 – 3:18 am
  Israël werd meerdere malen aangevallen door buurlanden die ze wel eventjes de zee zou induwen.
  Israël heeft zich toen verdedigd en tegen alle verwachtingen in, heeft het de vijand zelfs kunnen terugduwen.
  Had Israël zich destijds niet mogen verdedigen?

  In ’48 kregen de Joden via de VN 57% van het land toegewezen.
  Hope kan dat nu meer dan 80% zijn waar de VN tegen is?

  Waarom mogen de Palestijnen zich niet verzetten tegen de bezetters?

  Waarom moesten de Palestijnen hun land inleveren?
  Wat hadden ze gedaan?
  Waarom weet ik heel zeker Gershon dat als ik als Jood bij je op de deur klop en zeg dat jij je huis en haard meot inleveren omdat jullie mijn familie hebben vervolgd dat jij niet zo gek zult zijn om je biezen te pakken.
  Ook niet als ik je toesta in het schuurtje te gaan wonen en als je een grote mond hebt dat ik dan ook maar nog maar een stuk van dat schuurtje inpik of je in het hondenhok laat wonen.

  Gershon, jullie soort lult tegen beter weten in Jullie weten heus wel dat Israël de Palestijjnen heet rot behandelen en er ook alles aan doen om nooit tot vredesbesprekingen te komen want dat zou onmiddellijk inhouden dat Israël grote delen van het bezette gebied weer moet teruggeven.

  (Terzijde: Mosje Dahjan, voormalig minister van defensie, weet je wel met dat lapje voor z’n oog, heeft eens gezegd dat als hij Palestijn was hij precies zo zou doen als de Palestijnen, maar als de Palestijnen verstandig waren zouden ze maken dat ze weg kwamen want ze zouden toch nooit winnen. )

 54. @ Henk Veldman:

  en weer @ Henk Veldman:

  Heel fel, maar ik geef je groot gelijk. Als meneertje Gershon hier komt janken en schuldigverklaren dat anti-Israel gelijk aan antisemitisch is, dan moet hij maar met de feiten op de neus worden gedrukt.

 55. @Gershon Lehrer

  en als de “echte terroristen” geen terroristen blijken te zijn maar onschuldige burgers dan nog zijn het potentiële terroristen en is preventief uitmoorden van voornamelijk Palestijnse burgers door Israelische militairen en kolonisten natuurlijk volledig gerechtvaardigd… 😥

  Israel is een schurkenstaat geworden, dat heeft niets te maken met antisemitisme maar is gewoon een feitelijke constatering op basis van de jaar in jaar uit door Israel gevoerde politiek

  de bewoners van Israel verdienen beter dan het corrupte zootje dat er de dienst uitmaakt

  Joden wereldwijd verdienen het niet om in negatieve zin afgerekend te worden op de wandaden van het regime in Israel

  Palestijnen hebben Jordanie? de suggestie die gewekt wordt heet deportatie, ga je schamen
  Joden hebben de VS, toch?

  van het getto van Warschau naar de onderdrukking van Palestijnen, de voormalige slachtoffers zijn zelf daders geworden

  zoals de gemiddelde hasbarist vrolijk zit te copy pasten hebben de Israelische machthebbers de nazipraktijken gekopieerd, de nieuwe nazi’s zijn Joden

  Israel=schurkenstaat

  het wordt hoognodig tijd dat de internationale gemeenschap keiharde aktie onderneemt tegen Israel, geen woorden maar daden

  het is schandalig hoe de mensenrechten daar decennia lang op grote schaal geschonden worden

  als Israel niet goedschiks meewerkt aan een soevereine Palestijnse staat op basis van gelijkwaardigheid, dan maar kwaadschiks, de misdaden hebben lang genoeg geduurd, genoeg is genoeg

 56. Ach , Likoed Nederland heeft een andere vertegenwoordiger van de orgaanhandelaarsclub gestuurd … met hetzelfde liedje en de zelfde bijzonderheden …
  Wie trouwens beweerd dat Joden “terugkwamen”naar “israel ” verteld waar het de Askenazi Joden betreft zeker een onwaarheid , het merendeel van hen stamt af van een volk uit zuid Rusland welk zich ooit tot het Jodendom bekeerde …

 57. Israel is niet schuw van kritiek. van andere landen in de buuurt moet je dit niet verwachten – zie maar episode Arabische Lente.

  voor mij betekend iemand die kritiek heeft op Israel niet automatisch dat ie een antisemitiet is. in Israel zelf wordt er ook kritiek geuit over alles en nog wat, Israel is nl. een volwaardige en jonge democratie waar de meeste Arabische burgers in andere landen maar van kunnen dromen (zolang ze dat niet hardop doen).

  dit forum is vol beledigingen en antisemietisch gepraat. als ik hier zeg dat enkele van de bijdragers van commentaar zich wagen aan antisemitische uitspraken heb ik mi gelijk (zie bv mijn eerdere reactie met een opsomming) . dit is geen kritiek maar haatzaai en het beledigen van medebezoekers druist tegen de officiele regels in, ik zeg nu doi en reageer voorlopig niet meer op dit artikel waar het allemaal over begonnen is. jullie hebben tenminste bewezen aan de buitenwereld en meelezers die niet reageren wat voor mensen jullie zoal zijn.
  jammer dat er niet met volwassenen als volwassenen kan gediscussieerd worden.

 58. @ Gershon Lehrer:

  Je lult maar wat over antisemitisme. Weet je dat je helpt de betekenis van “antisemitisme” te verzwakken als je zomaar en al te snel gooit met die term? Binnenkort heeft het geen betekenis meer, dan wordt het gezien als een zwaktebod, een dooddoener… dus kijk maar uit hoe je deze beschuldiging uit.

  Overigens is je opmenrking “Israel is niet schuw van kritiek” onjuist, of iig een domme spin. Israel IS onderhevig aan kritiek vanwege de observeringen van burgers en overheden. De wereld houdt niet op te bestaan bij de (vage) grenzen van Israel.

 59. @Gershon Lehrer

  volharden in je eigen leugens is iets anders dan discussieren

  volwaardige democratie? laat me niet lachen

  persvrijheid bestaat niet, schrijven over Thaise huisknechten wordt bijvoorbeeld niet gewaardeerd

  fundamentele rechten van alle onderdanen waarborgen? NOT

  verdwijningen en liquidaties van tegenstanders zijn niet bepaald een teken van een hoog ontwikkeld democratisch proces

  the list goes on

  machtspolitiek daar zijn ze wel goed in, met kernwapens en een grote broer durven ze wel

  in het land der blnden is eenoog koning, dat het bij de buren nog slechter is gesteld is bepaald geen compliment voor Israel

  ach, een kinderhand is gauw gevuld

  misschien krijg je meer bijval bij Likoed Nederland en andere hasbaristische vriendjes, veel plezier!

 60. Zeg Lehrer en Likoed. Ik heb nog altijd niet gehoord wat jullie apertheids-shitland hier zo moet boeien om dan alsmaar aandacht voor te vragen. Andere landen vragen hier ook niet brallenderwijs aandacht.

  Overigens aarig geprobeerd tactiekje, eerder elders gezien: ongevraagd zioprop blijven pompen bij andersdenkenden totdat iedereen het zat is en dan bij cidi en mdi gaan klagen over antisemitisme als
  iemand niet politiek correct genoeg reageert op dat lamlendige Israël. Zo, en roep nu maar weer dat ik antisemiet ben! 😀 Antisemietenknuppel? Ouwe, belegen truc, trapt geen mens meer in.

 61. Regelmatig bezoeken pleitbezorgers van de staat Israel menig forum en weblog om te fungeren als een censurerende kracht voor kritische geluiden. Daarbij niet gehinderd door realitieitszin of eergevoel. Wat telt is de mythe van een volk dat vervolgd werd een stukje leegstaande door stukje woestijn heeft doen vernaderen in een vruchtbare welvarende natie in leven te houden dat eeuwige slachtoffer is geworden van bloeddorstige horden Arabieren. De weerstand die de zionisten ondervonden van de Arabieren had natuurlijk alleen te maken met het barbaarse en bloedorstige karakter van de Arabier die natuurlijk niets zelf kon scheppen en handelt vanuit jaloezie, omdat de Joden dat wel konden. De zionisten willen slechts vrede, terwijl de Arabieren elke keer de uitgestoken hand weigeren en het vertikken om aan de onderhandelingstafel te komen. Israel presenteert zich slechts graag als een vrije democratische staat die niets anders dan vrede wil.
  Zionisten hebben geen bezwaar om via bedrog de werkelijke aard van hun intenties te verhullen. De feiten spreken natuurlijk de zionisten tegen. Het lijkt me handig om een paar mythes te ontzenuwen. Er zijn vele mythen, maar ik doe er een paar.

  mythe 1:
  Joodse immigranten hebben de woestijn doen bloeien.

  Vóór de komst van de Joden produceerden de Palestijnen al landbouwproducten voor export, zowel naar het Midden-Oosten als Europa, bv. de JAFFA citrusvruchten. De Israëlische landbouw gebruikt wel geavanceerde technieken en heeft een hoge productie, maar heeft daarvoor zoveel water nodig dat de bovengrondse en ondergrondse waterreserves worden uitgeput, ten nadele van de Palestijnen. Vroeg of laat zal het tot een ecologische ramp leiden.

  myhte2:
  Israel moet zich voortdurend verdedigen, want de Arabieren willen de Joden in zee drijven.

  Bij elke oorlog heeft Israël zijn grondgebied uitgebreid, ten koste van zijn buren. Israël doet dus duidelijk meer dan zich “verdedigen”. Anderzijds werd Palestina vernietigd bij het ontstaan van Israël en werden de meeste Palestijnen vluchteling.
  in 1947 heeft de VN een verdelingsplan voorgesteld (resolutie 181), waarbij de Joodse Staat 54% van het mandaat Palestina toebedeeld zou worden. Na de oorlog van 1948-1949 controleerde Israël echter 78%. Bij het aanvaarden van Israël als lid van de VN wordt expliciet gesteld dat Israël VN-resolutie 181 moet toepassen, wat het nooit gedaan heeft. In 1967 heeft het zijn grondgebied zels uitgebreid tot meer dan het vroegere mandaatgebied. Israël heeft nooit zijn grenzen vastgelegd en heeft zich nooit neergelegd bij de VN-resoluties.
  De Palestijnse Nationale Raad heeft sinds 1988 altijd verklaard dat het een oplossing nastreeft op basis van VN-resolutie 242 en 338, hetgeen betekent dat Israël 78% van Palestina kan houden en de Palestijnse staat zich tevreden stelt met 22% (de Gazastrook, Westelijke Jordaanoever, incl. Oost-Jeruzalem). Nagenoeg alle andere Arabische landen steunen dit standpunt, dat ook inhoudt dat Oost-Jeruzalem de hoofdstad van de Palestijnse Staat wordt en West-Jeruzalem de hoofdstad van Israël.
  De VN

  mythe3:
  Israël is de enige democratie van het Midden-Oosten.

  De Israëlische Palestijnen mogen wel gaan stemmen, maar mogen geen Palestijnse partij oprichten. Alle niet-joden worden zowel wettelijk als feitelijk gediscrimineerd. De belangrijkste wettelijke discriminaties zijn de Wet op de Terugkeer en de Wet op het Land. In de eerste wet wordt gesteld dat alle Joden ter wereld zich in Israël én de bezette gebieden als staatsburger kunnen vestigen, terwijl de terugkeer ontzegd wordt aan de meer dan 750.000 Palestijnen (en hun nakomelingen), die tijdens de oorlog van 1948 uit hun land vluchtten of verdreven werden. De tweede wet onteigent alle land van de Palestijnse vluchtelingen (ongeveer 90% van de oppervlakte van Israël) ten voordele van het Joods Nationaal Fonds, dat alleen aan Joden mag verhuren. Een democratie zoals het Zuid-Afrikaanse apartheidssysteem.

 62. @ Gozer
  “Israël is de enige democratie van het Midden-Oosten.

  De Israëlische Palestijnen mogen wel gaan stemmen, maar mogen geen Palestijnse partij oprichten. Alle niet-joden worden zowel wettelijk als feitelijk gediscrimineerd. ”

  De Koran verwijt de Christenen hun Jodenvervolging en de Joden hun discriminerend en elitair gedrag.
  Maar wel adviseert de Koran als je je bekeert dat je beter Christen kunt worden want dan geef je wat meer om arme mensen.

 63. Gozer Schreef:

  mythe 1:
  Joodse immigranten hebben de woestijn doen bloeien.
  Vóór de komst van de Joden produceerden de Palestijnen al landbouwproducten voor export, zowel naar het Midden-Oosten als Europa, bv. de JAFFA citrusvruchten. De Israëlische landbouw gebruikt wel geavanceerde technieken en heeft een hoge productie, maar heeft daarvoor zoveel water nodig dat de bovengrondse en ondergrondse waterreserves worden uitgeput, ten nadele van de Palestijnen. Vroeg of laat zal het tot een ecologische ramp leiden

  Het Zionistische ” wonder” is voor een groot deel op de volgende methode gebaseerd : Je neemt een Palestijns dorp en al de velden en olijfboomgaarden eromheen , bulldozer het dorp plat , gooi een “kibboetz ” waar het dorp stond en ga dan naast een door een bestolen / vermoorde Palestijnse boer gekweekte olijfboom trots je wonder staan te verkondigen en beweren dat je de woestijn vruchtbaar heb gemaakt …

 64. Likoed Nederland op herhaling bij het ” israelische ” leger ?? of met een gekoelde bak gestolen organen onderweg ??

  maxim GEWIST ivm REGELS
  Bent u zich bewust dat het knippen en plakken van stukken tekst , zoals hier uw zionistische leugenpropganda hier niet toegestaan is …

 65. @Veldman

  U zegt dat de Palestijnen niets met de holocaust te maken hebben.

  Dat geeft een tekort aan kennis aan van dit conflict. Het is begonnen door de nazi aanhanger, de grootmoefti van Jeruzalem Al-Hoesseini. Hij begon het geweld tegen Joden, geinspireerd door het nazisme en moslim-fundamentalisme. Zijn jeugdbeweging heette de nazi-jeugd. Hij vermoordde Joden en ook duizenden Arabieren, namelijk zij die voor vreedzaam samenleven waren. Dit werd bewapent en gefinancierd door nazi-Duitsland.

  In de tweede wereldoorlog wierf hij duizenden moslims voor de Waffen-SS, die Joden op de Balkan vermoorden. Hij verhinderde persoonlijk Joodse kindertransporten naar het mandaatgebied, waardoor duizenden kinderen stierven.

  Hij riep op nazi-radio Berlijn: “Dood de Joden waar je ze maar vinden kan. Dat is prijzenswaardig; voor God, de geschiedenis en onze religie.”

  Na de oorlog was hij het weer die de tweestatenoplossing van de VN met afwees. Zijn bendes begonnen weer te moorden en hij vroeg de Arabische landen om aan te vallen.
  Hij was de mentor van Arafat en de ideologische inspirator van Hamas.

 66. #81 Dus dat zou bewijzen dat “de Palestijnen” iets met de holocaust te maken hebben?

  Drogreden. Ad Nauseam.

  Bovendien gebrek aan nuance en onderscheidingsvermogen.

 67. Ik vind eigenlijk dit ook een soort van holocaust ontkenning. Dat constante gehamer op die groot moefti. Ik bedoel vind je het gek dat sommige mensen de holocaust niet serieus nemen. Allemaal mede dankzij Likoed Nederland.

  Verder weer zo off topic als de pest natuurlijk.

  Het topic is dat Wilders een zieke kolerelijer is omdat hij bloedende kinderlijkjes gebruikt om haat te zaaien.

 68. @ jvdheuvel:

  Precies. Bovendien zij die voortdurende oproepen van Likoed Nederland om alle Palestijnen als minderwaardige misdadigers te behandelen zo doorzichtig. Weg ermee!

 69. Ik vind het niettemin niet kunnen dat mensen hier Joden de nieuwe Nazi’s noemen. Israëli’s bestaansrecht in twijfel trekken terwijl je dat niet doet met de Turkije, de VS, Australië, China, Polen en andere landen die aanzienlijk wat land hebben gestolen en aan etnische zuiveringen hebben gedaan, is domweg anti-Semitisch.

  Ja, de Groot Moefti heeft meegewerkt aan het uitmoorden van Joden op de Balkan. Hij heeft samengewerkt met de Nazi’s om verdere migratie van Joden naar wat nu Israël is te voorkomen. Dat is echter totaal niet relevant voor deze discussie

  —————————-

  Wilders had zijn bek moeten houden tot er meer duidelijkheid was over de dader heel simpel.

  Ook als de dader wel een Palestijn is dan geeft dat Israël nog niet het recht om land in te nemen. Als een Nederlander een Duits gezin zou vermoorden dan zouden we het toch ook niet normaal vinden als Duitsland een reep land van ons veroverd en daar huizen op gaat bouwen?

 70. Likoed Nederland Schreef:

  @Veldman
  U zegt dat de Palestijnen niets met de holocaust te maken hebben.
  Dat geeft een tekort aan kennis aan van dit conflict. Het is begonnen door de nazi aanhanger, de grootmoefti van Jeruzalem Al-Hoesseini. Hij begon het geweld tegen Joden, geinspireerd door het nazisme en moslim-fundamentalisme. Zijn jeugdbeweging heette de nazi-jeugd. Hij vermoordde Joden en ook duizenden Arabieren, namelijk zij die voor vreedzaam samenleven waren. Dit werd bewapent en gefinancierd door nazi-Duitsland.
  In de tweede wereldoorlog wierf hij duizenden moslims voor de Waffen-SS, die Joden op de Balkan vermoorden. Hij verhinderde persoonlijk Joodse kindertransporten naar het mandaatgebied, waardoor duizenden kinderen stierven.
  Hij riep op nazi-radio Berlijn: “Dood de Joden waar je ze maar vinden kan. Dat is prijzenswaardig; voor God, de geschiedenis en onze religie.”
  Na de oorlog was hij het weer die de tweestatenoplossing van de VN met afwees. Zijn bendes begonnen weer te moorden en hij vroeg de Arabische landen om aan te vallen.
  Hij was de mentor van Arafat en de ideologische inspirator van Hamas.

  o ja … Natuurlijk hadden de moodrpartijen op Palestijnen waarbij door Begin en zijn mede terroristen niets met de contacten met de Duitsers te maken … Tja toen al waren het hoofdzakelijk Palestijnen die door het “uitverkoren volk ” vermoord werden , de naam terrorist werd door de Engelsen het eerst voor de Zionistische moordenaarsbendes gebruikt …

 71. Nogmaals.
  Als een groep buitenstaanders (zionistische joden in dit geval) naar een land gaat om een eigen staat voor je eigen groep te stichten dan kun je een conflict verwachten’: tussen de allochtone nieuwkomers en de de autochtone bevoling. En het Israëlische-Palestijnse conflict is zo’n conflict: dat heeft niets met bepaalde personen te maken of met antisemitisme.

 72. Je kunt vóór het bestaan van Israël zijn zonder dat je alles wat Israël doet goedkeurt of zelfs toejuicht. Er zijn genoeg mensen binnen Israël die ook willen dat het uitbreiden van Nederzettingen ophoudt en die recente Nederzettingen willen laten afbreken.

  Ik ben voor een Twee of drie staten oplossing en dat Israël ophoudt met het economisch wurgen van de Palestijnse gebieden. Het merendeel van die Checkpoints moet gewoon weg.

  Ik ben de mensen die voor de etnische zuivering van Israëlische Joden zijn op deze site spuugzat. Wat denk je dat er met de Israëlische Joden gebeurd als Israël wordt veroverd? Dan wordt iedereen uitgemoord. Sterker nog, De Arabische en andere Israëli’s moeten volgens bepaalde fracties ook worden uitgemoord omdat ze verraders zouden zijn. Ja, op je eigen land blijven wonen en het bestaan van Israël aanvaarden is reden voor collectieve doodstraf voor bepaalde zieke geesten.

  Je mag het hier blijkbaar zeggen maar dan vind ik je een gestoorde racist.

  Dus bij deze mijn middelvinger voor de Israël apologeten en de Palestijnen fetisjisten. Ga een een keer genuanceerd denken. Jullie moeten je allemaal schamen voor jullie walgelijke etnische zuivering fantasieën.

 73. Likoed Nederland Schreef:

  In de tweede wereldoorlog wierf hij duizenden moslims voor de Waffen-SS, die Joden op de Balkan vermoorden

  Deze type eenzijdige berichten sieren u zeker niet en vooral doen vermoeden dat u iets anders nastreeft dan de waarheid vertellen.
  Op de Balkan zijn heel veel vooral Sërviers, zigeuners, naast aantal joden tijdens de nazi invasie WOII vermoordt want de toenmalige(huidige) nazi-handlangers, alias nazi-kampen bewakers – de albanezen dachten dat het moment was gekomen om met hulp van de nazi’s aan landjepik te gaan doen. (FF denken wat komt me dat nu bekend vandaan?)

Reacties zijn gesloten.