Wilders en Sharpe botsen in de 2e Kamer.

22 november 2010: PVV-pornobaas Sharpe verlaat de Tweede Kamer. Geert Wilders negeert bozig zijn poging tot een mannelijke afscheids-omhelzing…
Sharpe had eerst nog zijn stem moeten uitbrengen voor het voorstel van de PVV-regering, om de BTW op theaterkaartjes te verhogen. Der Mohr hat seine Schuldigkeit getan. Der Mohr kann gehen.*)
*) Wiki: Das geflügelte WortDer Mohr hat seine Schuldigkeit getan, der Mohr kann gehen“ lautet im Original: „Der Mohr hat seine Arbeit getan, der Mohr kann gehen.Friedrich Schiller legte diesen verbitterten Satz in den Mund des Spitzbuben Muley Hassan, des Mohren von Tunis (Die Verschwörung des Fiesco zu Genua).
De onovertroffen Keira van Krapuul.nl bezorgde me de link naar Nieuwsuur van 22 november. En de tip: Kijk naar 00.12 seconden!
Het plaatje is een still uit die uitzending, genomen op het fatale moment.
Martin Bosma, die zichzelf beschouwt als een communicatie-wizzard (“spinner”) van het niveau van de Amerikaanse griezel Karl Rove, zal wel denken dat hij in een wekenlange nachtmerrie verzeild is geraakt. Opeens gaat alles wat fout kan gaan, ook goed fout. En je kan er met de “beste” wil van de wereld Links er niet de schuld van geven.
Lees verder bij De Lage Landen…  (Moor Wilders zou wel eens hetzelfde lot kunnen treffen als Sharpe!)

3 gedachten over “Wilders en Sharpe botsen in de 2e Kamer.”

  1. Nou Huib, word er wel verlegen van hoor 😳 maar doe het graag, dat weet je 😆 En met zo’n klein aangevertje heb je een prachtig stuk geproduceerd, op beide sites 😎 Hoop dat die koele niet-omhelzing met Wilders heeeeeeel snel is. 😈

  2. Volgens communicatiedeskundigen word het aandeel van het non-verbale gedrag bij het intermenselijk communiceren flink onderschat. Verklaard mijns inziens waarom het bijvoorbeeld boeiend kan zijn, naar Pauw en Witteman te kijken met het geluid uit. Zeker als Femke Halsema aan tafel zit.

Reacties zijn gesloten.