Wilders en God straffen onmiddellijk

RTL heeft het gewaagd een Geert onwelgevallig persoon aan het woord te laten, namelijk zijn broer Paul. Het contact tussen hen lijkt verbroken, of in elk geval nog verder verstoord te zijn toen Paul Wilders via twitter zich excuseerde voor de door Geert geposte foto van Angela Merkel met bloed aan haar handen. Diezelfde broer vertelt in dat interview dat je Geert niet kunt tegenspreken, want dan heb je het bij hem verbruid. Die indruk hadden we inderdaad al gekregen, maar Wilders demonstreert dat dan ook nog direct even ten overvloede door te verkondigen dat hij voor straf niet meer mee zal doen aan het door RTL georganiseerd debat in Carré.

Mooi zo, weer een debat meer zonder dat stompzinnige NSB-gebral er tussendoor. Want debatteren kun je helemaal niet met Wilders, hij braakt slechts bij herhaling zijn zelfde, stomvervelende bij elkaar gefantaseerde islamiseringsverhaaltjes uit, en als hij al reageert op zijn gesprekspartner is het met denigrerende schimpscheuten.

Er zijn er nu nog maar twee debatten over waar hij wel deel aan wil nemen, dat bij EenVandaag en die bij de NOS. Als die beiden nu Paul Wilders ook nog even interviewen zijn we er gelijk helemaal vanaf.

Wilders moet gewoon zijn grote voorbeeld Donald Trump volgen, en in diezelfde fascistische traditie alleen nog maar massale bijeenkomsten houden waar hij zonder tegenspraak zijn leugenhaat kan rondschreeuwen.