Wiegel ziet in De Mos een doelgroeppoliticus

De vele steunbetuigingen die De Mos kreeg nadat het slechte nieuws bekend werd brachten De Mos op het idee om een website te beginnen. Vanaf vandaag kan de achterban via houddemosindekamer.nu kenbaar maken waarom hij alsnog plek 50 op de kieslijst moet krijgen.

Wiegel ziet De Mos als politicus voor het gewone volk
VVD-kanon Hans Wiegel springt eveneens voor hem in de bres. „Ik heb De Mos leren kennen als iemand die onmiddellijk de inhoud snapt. Het is een toegankelijke man die bij het gewone volk de juiste snaar weet te raken. Ik hoop dat dit nog recht te breien valt”, aldus de voormalig vicepremier. “Misschien valt dit nog recht te breien en geeft Wilders hem een plek waar hij kan vechten voor zijn politieke loopbaan.”

Wat vindt Wiegel eigenlijk van Rutte?

7 gedachten over “Wiegel ziet in De Mos een doelgroeppoliticus”

 1. “Ik heb De Mos leren kennen als iemand die onmiddellijk de inhoud snapt.”

  let wel: ‘inhoud’ volgens het beperkte, inhalige brein van het ijdele orakel dat al eeuwen, ver op de achtergrond, zijn simpele, populistisch-joviale one-liners mag spuien en waar het sleetse journaille steeds opnieuw graag ruimte voor maakt

  wiegel-giechel

 2. bruine geurt ziet helemaal niets in em en dat telt
  want gekke geurt bepaalt
  overal en nergens

 3. PVV’er Richard de Mos komt definitief niet op de kandidatenlijst van die partij voor de Tweede Kamerverkiezingen. Dat heeft PVV-leider Geert Wilders donderdag laten weten.

 4. Kunnen we niet vanuit Krapuul een actie ter ondersteuning van Prof. Dr. Ir. Mr. Richard de Mos beginnen, al is het alleen maar om het spamfilter van Geert te testen? Richard was hier een garantie voor voldoende nieuws en ik betwijfel of er een idioot in de PVV fractie komt die hem kan evenaren.

Reacties zijn gesloten.