Wie zwijgt stemt toe….

Het raadslid van de partij van wannabe massamoordenaars en etnisch-zuiveraars de PVV te Den Haag, Willie Dille, heeft een filmpje op het internet gezet waarin gepleit wordt voor het uitroeien van de moslims.
Het filmpje werd gedeeld door de collega’s van Willie Dille, Elias van Hees en fractieleider Karen Gerbrands.
Krapuul’s Laurent schreef er hier al over.

Dille beweert dat zij, zoals wel vaker gebruikelijk is in die bruine kringen, ‘de islam’ weg wil hebben van de planeet.
Het liedje in dat ophitsende en tot haat en geweld aanzettende filmpje is toch echt heel duidelijk: ‘without muslims’ en dat betekent toch echt ‘zonder mensen die de islamitische religie aanhangen of belijden.’
Wat Dille en met haar Van Hees en Gerbrands alsook degenen die de viezigheid verder verspreid hebben, doen, is precies datgene wat Radovan Karadžić – de gesjeesde psychiater die medeverantwoordelijk is voor het uitbreken van de burgeroorlog in Bosnië – de gevangenis in heeft gebracht: aanzetten tot genocide.

Er wordt overigens vaker gefantaseerd over en instemming betuigd met genocide op moslims.
Zo twitterde PVV-fascist Marcel de Graaff ooit Nederland ‘compleet islamvrij’ te willen (SS-generaal Jürgen Stroop berichtte zijn superieuren in Berlijn ooit dat Warschau na het platbranden van het getto ‘Judenrein’ was) en likte hij zijn vingers af bij het moordend geweld in Myanmar tegen de islamitische bewoners van dat land.

Wat opvalt is dat het erg stil is van de kant van sommigen die in andere gevallen veelal vooraan staan met hun vaak op niets gebaseerde oordeel.
Ik noem even Lodewijk Asscher, de minister van schedelmeetzaken die een kwartier nadat de eerste berichten over de ellende in Keulen (tot op heden weet niemand nog wat er exact gebeurd is maar inmiddels is wel duidelijk dat er heel veel seksuele geweldsdelicten verzonnen en overdreven zijn) verschenen, op zijn manier al precies wist wat er aan de hand was. Dezelfde minister ook die er met zijn voortdurende hetze voor gezorgd heeft dat heel wat jongeren met een niet oer-Hollandse achternaam geen stageplaats of werkplek kunnen vinden.

Ik noem ook even de Tweede Kamerleden van het CDA en de ChristenUnie, respectievelijk Madeleine van Toorenburg en Gert-Jan Segers.
Zij namen het op voor hun witte fosfor op woonwijken smijtende, op hulpverleners schietende en op het strand spelende kinderen bombarderende vriendjes van genocide-staat Israël (waar er ook zijn die net als Dille pleiten voor genocide) door lukraak demonstranten in 2014 te beschuldigen van het zijn van nazi’s.
Ook Joël Voordewind van diezelfde ChristenUnie die van mening is dat Israël het volste recht heeft in de bezette gebieden nederzettingen te bouwen (die dan vervolgens broeinesten zijn van zionistische terreur) hoort bij het clubje dat nu erg stil is.
Evenals VVD-Tweede Kamerid Han ten Broeke die kritiek op en veroordelingen van Israël wegens de structureel grove mensenrechtenschendingen steevast afdoet met ‘Israël-bashen.’
Laat ik in dit rijtje dat allerminst volledig is vooral ook niet vergeten EO-kwijl Andries Knevel te noemen. Wellicht duidt zijn stilte in verband met de geuite wens tot Endlösung der Muslimfrage erop dat ‘ze’ het er naar gemaakt hebben.

Verder is ook het Centrum Informatie en Documentatie Israël onder leiding van de nieuwe directrice Hanna Luden erg zwijgzaam over het aanzetten tot genocide jegens moslims door een Haagse PVV-nazi.
Evenals voormalig vastgoed maffia-vriendje en thans burgemeester Van der Laan die niets liever wil dan de warmste betrekkingen met ‘de enige democratie in het Midden Oosten’ en die voorts er geen enkel probleem mee heeft dat nazi’s aanstaande zaterdag hun terreur mogen uitoefenen waar vijfenzeventig jaar geleden hun inspiratoren hun ideeën trachtten te verwezenlijken.

Zijn Lodewijk Asscher, Joël Voordewind, Kees van der Staaij van de SGP die eerder zo smakelijk en instemmend moest lachen om het voorstel de Palestijnen uit te roeien en die je nu ook niet hoort, Han ten Broeke, Gert-Jan Segers, Madeleine van Toorenburg, Hanna Luden, Eberhard van der Laan en Andries Knevel het soms eens met die Willie Dille?
Zijn zij ook van mening dat alle moslims uitgeroeid moeten worden?

1 gedachte over “Wie zwijgt stemt toe….”

  1. Pingback: PEGIDA-bacil Astrid Bello wil alle moslims vergassen | Krapuul

Reacties zijn gesloten.