Wie trekt de stekker uit Diederik Samsom?

Zeg zo’n Samsom, hoe lang denkt die het eigenlijk nog te maken als Grote Sociaal-Democratische Leider? Eerst heeft hij PvdA-lid Osman Suna gelijk al en volkomen ten onrechte verketterd, door te zeggen dat hij nu niet en nooit meer voor de PvdA volksvertegenwoordiger kon zijn. Nu goed, ik kan me een vergissing voorstellen in de hitte en hectiek van de media en microfoons die onder je neus worden geduwd in verkiezingstijd, maar nu weigert hij daar ook nog botweg excuses voor aan te bieden en doet alsof er niets aan de hand was. Inmiddels is Suna echter met die weergave van zaken akkoord gegaan, maar ja, ook een PvdA’er immers, nietwaar?

Maar dit brandje is nog niet geblust of nu meent hij ook nog ‘volledige steun’ aan de rechtse vingerlikmarionet Guido van Woerkom te moeten verlenen, ook al waren er allerlei twijfels in zijn partij over diens aanstelling als ombudsman.

Kan er niet een psychische noodhulpdienst ingeroepen worden, want het verlies aan contact met de werkelijkheid dat Samsom vertoont begint namelijk aan het psychotische te grenzen.

15 gedachten over “Wie trekt de stekker uit Diederik Samsom?”

 1. Veelzeggend dat zijn laatste uiting op twitter een brevet van onvermogen tegen Krapuulman Huib Riethof was. Sinds 10 mei is het voorbij, zijn houdbaarheidsdatum lag al veel verder terug.

 2. Ja er was ook iemand die (sarcastisch bedoeld voor zover ik de persoon in kwestie ken) zei dat die de cynische tweets van Samsom miste. Ik niet: ik vind ze grievend, onbeschoft en ik trek Samsom niet. Wat een ontzettende weerzinwekkende bruine lul is dat.

 3. Trouwens, die racist van Woerkom heeft hopelijk nog wel een paar keer gezegd Ombudsman te willen zijn voor álle Nederlanders?

 4. Nog even een kleine aanvulling: van de 91 geestelijk gemankeerden in de Tk – waar men bevolkingsgroepen als ‘probleem’ aanduidt – die het nodig vonden Alex Brenninkmeijer, mensen wier wieg of dat van hun ouders elders stond en de zwaksten in de maatschappij te schofferen door racist van Woerkom te installeren als ombudsman waren er 12 nazi’s uit de PVV. Die vonden het kennelijk prima wat racist van Woerkom er destijds uit braakte….

 5. Waarom de kop aanvallen als de hele slang ( de PvdA ) het probleem is .. Met de instorting van hun partij moeten ze nog allemeel heeeeeel veel trouw aan het neo-liberale gedachtegoed bewijzen , want via de kamer leuke baantjes ophalen lukt straks niet meer ….

 6. Ja Ralph, 41VVD+38PvdA+12PVV, kom je op 91 uit. Bruin II dus. Als iedereen van die genootschappen present was. Wees er maar trots op en blij mee, Diederik…

 7. “ANWB-directeur Van Woerkom aanvaardt de functie van Nationale ombudsman” (NOS)

  Daar horen wij dankbaar voor te zijn.

 8. Eigenlijk is het benoemen van Guido van Woerkom tot Nationale Ombudsman gelijk aan het afschaffing van deze belangrijke functie binnen de Nederlandse staat.

  Opnieuw met dank aan VVD en deze keer PvdA.

 9. Ondankbaar krapuul.samsom exdirecteur greenpeace 125000 euro hoort als intellectueel by de elite is genegen jan de arbeider zoet te houden slikt en likt zyn liberale meesters nederlanld heeft en grote lyder nodig..diederik dus

 10. le roi danse: volgens de pvda ideologie is je opmerking juist.
  nexus; het instituut OMBUDSMAN heeft 170 personeelsleden, o.a. veel juristen.
  zou er niemand in staat zyn om zoon club te leiden.
  of gelden in nederland voor alle mooie baantje niet wat je kunt, maar wie je kent?

 11. @Arnold, er is inderdaad steeds minder – zo het er al was – verschil tussen de nazi’s van de VVD en de club van etnisch monopolisten en schedelmeters en die van Wilders….
  Inderdaad: Braun Zwei. En ik ben het verder ook helemaal eens met Al Bakrastani.
  Zeventig jaar na D-Day zitten wij met precies datgene waar mensen in Normandië voor gestorven zijn om dat juist te beëindigen….
  Bizar is ook: dit keer zijn het geen nazi’s van een vreemde, bezettende macht…

 12. Diederik is eigenlijk ten prooi aan de PR-nevel gevallen.
  Uit eigen ervaring weet ik dat de vrouwelijke PR-nevel zeer aantrekkelijk kan zijn. Je verliest je oriëntatie.

 13. Met behulp van reklame technieken en bepaalde media werd van een zwaar neurotische korporaal kort na wwo 1 een soort superheld gefabriceerd

  Toen het eropaankwam stond deze patient machteloos maar zyn meesters ontsprongen de dans.

  Triest dat een expvv er voorzitter is van de commissie die het zakkenvullen der wooncorporaties zal onderzoeken

Reacties zijn gesloten.