Wat is nu eigenlijk het probleem van Eric Lucassen?

Ja, even afgezien van het feit dat hij zijn pik af en toe in andermans brievenbussen en in minderjarige ondergeschikten wil steken, hè.

Je zou in je handjes moeten knijpen dat er nog mensen naar die steeds verder afglijdende Nederlandse hogeronderwijsinstellingen komen. Maar neen!
Vanuit de Partij Voor het Volk, de in doorsnee laagstopgeleide partij van Nederland (met maar een lid), komen klachten over aanwezigheid van buitenlandse studenten.

De geachte afgevaardigde Lucassen wil klaarblijkelijk niet beseffen dat EU-ingezetenen niet tegen te houden zijn, of ze nu studeren of aspergesteken of allebei. Het verrast mij vooral dat er toch nog zoveel mensen naar dit xenofobenreservaat komen

Onze universiteiten zijn blijkbaar zo goed dat men van heinde en ver hierheen komt om te studeren. Oost-Europeanen komen hierheen, niet om een uitkering te trekken, maar om onder andere asperges te komen steken, werk dat wij niet willen doen. De aspergekwekerijen slaakten een zucht van verlichting toen het legaal werd Oost-Europeanen in het te huren.

Denkt Lucassen dat universiteiten als Oxford, Cambridge of Stanford bezwaar hebben tegen al die buitenlandse studenten? Waarom denkt Lucassen dat wij die namen kennen? Waarom zijn universiteiten als die van Leiden wereldberoemd? Niet vanwege de spruitjeslucht die er geheerst zou hebben als er alleen maar Nederlanders met bekrompen PVV-gedachten hadden zitten kniezen hoor.

En hoezo moeten wij waarde hechten aan de mening van ex-sergeant Lucassen over universiteiten? Wat weet hij daar in godsnaam van? Waarom zit hij waar hij zit, namelijk met zijn vette reet en mussolinikop op een blauw Tweede kamerstoeltje? Omdat hij zijn schulden nog moet afbetalen, daarom! Niet vanwege zijn doorwrochte kennis van het Nederlands bestuursrecht, academische of politieke geschiedenis of enig andere deskundigheid. En Havo-er Wilders had hem met zijn vunzige verleden maar al te graag de kamer uitgetrapt als de meerderheid van de coalitie niet op één zetel had gehangen.

Dus dank je wel Mark Rutte, voor het feit dat wij nu moeten luisteren naar de mening van een ex-sergeant (toegegeven, er zijn ex-korporaals die het verder geschopt hebben) die, na wat er over hem bekend was geworden en als hij psychisch enigszins normaal gefunctioneerd zou hebben, zijn naam veranderd zou hebben en naar een eiland in de Stille Oceaan geëmigreerd zou zijn, maar gegeven zijn daadwerkelijke karakterstructuur niet schroomt om zijn nergens door gevalideerde mening als godbetert Kámerlid te laten horen.

Dit soort leden is waarschijnlijk waar voorzitster Gerdi Verbeet er graag nog meer van ziet.

 

 

 

13 gedachten over “Wat is nu eigenlijk het probleem van Eric Lucassen?”

 1. hij is tot het uitzichtloze inzicht gekomen dat hij een kansloze kneus is, voor zijn toekomst helemaal afhankelijk van de peeveevee omdat je met zo’n CV nog niet eens in aanmerking komt als spermadonor en bijna 7 miljard mensen over meer intellectuele capaciteiten en fatsoen beschikken

 2. Ik heb vaag het vermoeden dat Lucassen eigenlijk op zoek is naar zo’n kamer om te ontkomen aan z’n schuldeisers én uiteraard om een extra uitkering op te strijken.

 3. Ik las een prachtige reactie bij Nu.nl: “In Nederland zijn lang niet zoveel buitenlanders als in het buitenland dus de PVV moet ophouden met zeuren!” 😀

 4. “Er zijn in Nederland te veel buitenlandse studenten ten opzichte van het buitenland.”

  Hier heeft hij gelijk ook want het buitenland is immers ook veel groter dan Nederland.

  Hierbij moet je ook bij rekenen de enorme hoeveelheden lucht die uit het buitenland (!) ongevraagd Nederland binnenstromen. We worden gewoon bedolven onder het buitenlandse lucht. Kijk naar al die winden die over onze grenzen heen waaien.

  Laatst stond ik te kijken naar de enorme hoeveelheid buitenlands water die via de rivieren ons klein landje binnenstroomt. Het is niet te verkroppen dat het buitenland zijn water bij ons dumpt.

  Lukassen doe iets hieraan, ik smeek je, laat ONS Nederland niet in de steek in de barre buitenlandse lucht en rivierwater.

 5. Huib Schreef:

  Ik las een prachtige reactie bij Nu.nl: “In Nederland zijn lang niet zoveel buitenlanders als in het buitenland dus de PVV moet ophouden met zeuren!”

  Ja, maar dit klopt niet.
  Immers sinds de linkse elite begin jaren 70 de grenzen wagenwijd heeft opengezet voor honderdduizenden zogenaamde asielzoekers maar in werkelijkheid potverteerders, handophouders, parasieten, criminelen en nog erger, moslims zijn, is de meerderheid van de bevolking bijna allemaal allochtoon. Immers elke 4 jaar zijn er een miljoen bijgekomen. Omgerekend dus inmiddels 40 miljoen buitenlanders in Nederland en als je Duitsland even buiten beschouwing laat, het land wat overigens ook wordt geterroriseerd door miljoenen mensen van over de grens, hebben wij veel meer buitenlanders dan Nederlanders binnen onze grenzen en ook veel minder buitenlanders buiten ons land.

 6. nexus m. Schreef:

  Laatst stond ik te kijken naar de enorme hoeveelheid buitenlands water die via de rivieren ons klein landje binnenstroomt. Het is niet te verkroppen dat het buitenland zijn water bij ons dumpt.

  O wat kun jij liegen!!!! We hebben juist last van een extreem lage waterstand. Zie http://is.gd/ojeNJt
  Zeer waarschijnlijk veroorzaakt door moslimterroristen. Dat kan niet anders.

 7. @8) Yes!) Helemaal gelijk!
  Mijn man en ik zijn hier zelfs nog voor 1970 komen studeren: Wéér 2 allochtone studenten erbij!
  Wij hebben daarna ook nog 18 jaar lang kinderbijslag gevangen voor maar liefst 2 (twee!) kinderen, want wij allochtonen hebben altijd van die grote gezinnen, dus handophouden! En die kinderen hebben studiebeurzen gehad, dus nog eens parasieteren! En nu hebben ze zelf kinderen en vangen ook weer kinderbijslag, dus nog een keer parasieteren. Oudste kleinkind (18 jaar) gaat nu studeren: bijna te erg voor woorden!
  Wij hebben destijds een premie-woning gekocht en nog hypotheekrente afgetrokken ook, o foei!
  De laatste jaren hebben we gezondheidsproblemen: aanslag op de zorgkosten!
  We hebben zelfs ieder een pensioen, dus vangen geld zonder nog langer te werken, dus potverteren!
  En weet je wat nog het ergste is? Onze kinderen en kleinkinderen worden ook tot de allochtonen gerekend, dus het is ook nog erfelijk/besmettelijk.
  Zo komen er nou steeds meer buitenlanders in NL!

 8. nada niente Schreef:

  @8) Yes!) Helemaal gelijk!

  Als altijd en ik heb je met die rare naam altijd al een tikje verdacht gevonden.
  Ik wist wel dat je ons hardwerkende Nederlanders stiekem de centen afhandig probeert te maken.

  Terzijde: de eerste 20 jaar van je leven kost je zo rond de € 5000,- tot € 10.000,- per jaar, afhankelijk van je opleiding en eventuele gezondheid en milieu. Dus zo’n € 100.000,- tot € 200.000,- De laatste 20 jaar vervalt uiteraard opleiding maar zijn naast je gezondheid je AOW en eventueel pensioen de grootste kostenfactoren. Ik heb destijds berekend toen ik te horen kreeg nog hooguit een jaar te leven te hebben dat dat de staat ongeveer een half miljoen zou schelen. Ik heb toen voorgesteld om mijn vrouw en kinderen nog meer plezier te gunnen van m’n vroegtijdig verscheiden € 125.000,- over te maken aan hen, maar daar is men niet op ingegaan. Toen ben ik dus maar niet dood gegaan. Een typisch voorbeeld dus van onverantwoord gedrag van de overheid.
  Bij immigranten als gezegd heb je niet de kosten van die eerste 20 jaar. Ze zijn dus een koopje vergeleken bij degenen die hier geboren zijn. Om het in commerciële termen te verwoorden. De testfase, kinderziektes en inrijperiode zijn er al vanaf.

 9. @11) Ik dacht nog wel dat die rare naam een prima dekmantel was : als je jezelf “2x niks”noemt , verdenkt toch zeker niemand je ervan dat je wie dan ook z’n centen afhandig probeert te maken.
  Over de 1e 20 jaar heb ik de staat dus een mazzeltje bezorgd. Ik zal het compenseren door te proberen zo oud mogelijk te worden ( de wanhoop voor de AOW en het pensioenfonds, de laatste heeft trouwens pas bericht dat er per 1-1-2012 geen inflatie-correctie zal worden doorberekend).
  Ik raad je aan om je verscheiden zo lang mogelijk uit te stellen. Ik denk dat je vrouw en kinderen zich gruwelijk zouden vervelen zonder de man die altijd gelijk heeft.

 10. nada niente Schreef:

  als je jezelf “2x niks”noemt

  Precies! Ik vond je nickname ’n niksnaam.nada niente Schreef:

  Ik zal het compenseren door te proberen zo oud mogelijk te worden

  Dat kun je wel doen, maar zorg erdan wel voor dat je zoveel mogelijk geld uitgeeft in plaats van wat m’n ouders en schoonouder deden het voor ons op te sparen terwijl wij juist lekker onverantwoord met ons geld omsprongen. nada niente Schreef:

  Ik raad je aan om je verscheiden zo lang mogelijk uit te stellen. Ik denk dat je vrouw en kinderen zich gruwelijk zouden vervelen zonder de man die altijd gelijk heeft.

  Zonder meer waar! Ik neem aan dat jij ook hebt geleerd dat het geven leuker is dan het nemen.
  Ik bied m’n vrouw, kinderen en kinderen én overigens ook kleinkinderen de gelegenheid toe. Toegegeven het is een offertje van mijn kant. Maar als je wat ouder wordt denk je niet meer direct aan je eigen. pleziertjes. Ik gun m’n neven- en nabestaanden het plezier van goedgeefsheid. Voor mij hoeft het niet echt zo nodig. Ik doe er dan ook niet meer aan.

Reacties zijn gesloten.