Wanneer vertrekt Geert Wilders naar de VS?

Het anti-islam boek van Wilders dat binnenkort officieel uitkomt, dient volgens jurist Sander Terphuis gezien te worden als een sollicitatiebrief voor een topfunctie in de VS. ‘Het is wel heel erg pijnlijk voor Henk, Ingrid, de AOW’ers en in feite voor het hele land dat Wilders ons gebruikt als springplank voor zijn eigen succes en positie.’ (Volkskrant)

Zoals weer is gebleken denkt Wilders alleen maar aan Numéro Uno, zichzelf. Wilders draait zich een slag in de rondte om vooral maar a. in de belangstelling te staan en b. er vooral zelf hartstikke beter van te worden. Geert heeft helemaal niks met mensen in Nederland, Geert werkt aan zijn eigen carrière, want na de politiek is er straks ook een leven. Wat overigens verbaast is dat Wilders zegt tegen het 3%  begrotingstekort te zijn dat Europa opgelegd heeft. Daarbij vergetend dat hij zelf een gedoogakkoord heeft getekend waar dit in staat, om vooral maar moslims in Nederland te kunnen pesten en dat er in het PVV programma staat dat het zelfs 0% moet zijn, daar hoor je helemaal niemand over.

Het zou mij en vele anderen helemaal niet verbazen als Geert snel of minder snel verdwijnt naar het land van zijn geldschieters. Om alvast in de taal te blijven: Good riddance of bad rubbish.

9 gedachten over “Wanneer vertrekt Geert Wilders naar de VS?”

 1. Kom maar met die beroemde taartpunt. Drie procent moslims in Europa is ook te veel, moet ook naar nul.

  Vandaag lieten zijn beveiligers hem al in de steek. Zijn dagen hier zijn letterlijk geteld. Marked for greatness, USA here I come, zo zou zijn boek moeten heten.

  We zullen als belastingbetalers nog wel jaren voor de beveiliging van die malloot opdraaien, zelfs al zou hij in z’n uppie in het meest afgelegen gedeelte van Antarctica zitten.

  Geert en de PVV zijn letterlijk een dure grap.

 2. Zag in DWDD Dries van Agt ook al daarover spreken. Als hij niets anders vindt, moet hij nog 18 jaar in het TK pluche blijven plakken. Zal geen probleem voor hem zijn, want is zijn hele leven al in overheidsdienst of zo. Dries dacht ook dat hij vast wel de route van Hirsi Ali zou gaan volgen, leuk in een denktank plaatsvinden en dan een inkomen van 6 ton 😮 opstrijken. Maar ja, daar kan hij die 1 of 2 miljoen voor zijn bewaking niet van betalen, dus zal ook nog bij moeten beunen.

 3. Ik wil zijn koffer wel even inpakken, en Wilders EN Bosma persoonlijk naar Schiphol toe trappen, zodat ze hun vliegtuig niet missen. Zal mijn kisten met stalen neus er extra voor poetsen.

 4. @3

  Stop er dan wel een paar kilo coke in zodat ie meteen achter de tralies komt. Obama heeft hij voor dhimmi uitgemaakt, nog een uitglijder en we hebben de fameuze three strikes

 5. Ach Geert krijgt eerst nog een flinke bonus van zijn VVD vrienden, die kan het wel even trekken …….

 6. Maar als álle leden van de pvv emigreren, wie bepaald dan wat er nu weer voor walgelijk idee geopperd moet worden?

 7. Mag men de vergelijking met gevallen dictators als Idi Amin of Hossein Mubarak maken, die ook op een gegeven moment het vliegtuig naar betere oorden moesten nemen? Gezien de blinde verering in de Nederlandse media de laatste paar jaren: JA.

 8. @7 een één op één ruil met linkse Amerikanen is misschien een leuk project …

Reacties zijn gesloten.